Φανταστικό! Ξεβουλώστε την Μύτη σας μέσα σε 20 δευτερόλεπτα με ΑΥΤΗΝ την Μυστική Συνταγή!

Λίγα πράγματα είναι χειρότερα από ό, τι μια φλεγμονή των ιγμόρειων. Η ιγμορίτιδα μπορεί να είναι οξεία ή χρόνια, μολυσματική ή μη-μολυσματική. Ο τύπος και η σοβαρότητα της ασθένειας ορίζονται από το πόσο διαρκεί χρονικά η φλεγμονή.

Δείτε ακόμα: Ετσι θα μάθετε το παιδί σας να φυσάει τη μύτη του

Το οίδημα προκαλεί απόφραξη των μικρών αγωγών που συνδέουν την μύτη με τα ιγμόρεια με αποτέλεσμα την αδυναμία παροχέτευσης αυτών με συνέπεια την εμφάνιση πόνου στο πρόσωπο η το μέτωπο, ανάμεσα η πίσω από τα μάτια η ακόμα στα μάγουλα και τα επάνω δόντια. Όταν το κοινό κρυολόγημα, ή η γρίπη διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα και η απλή βλέννα μετατρέπεται σε πηκτό δύσοσμο πρασινοκίτρινο πύον, τότε υπάρχει ιγμορίτιδα.

Η χρόνια ιγμορίτιδα δημιουργείται, όταν η απόφραξη παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα με συμπτώματα που διαρκούν περισσότερο από 12 εβδομάδες.

Η οξεία ιγμορίτιδα συχνά αναπτύσσεται γρήγορα και διαρκεί 7 έως 10 ημέρες, αν και μπορεί επίσης να διαρκέσει έως και 4 εβδομάδες.

Η υποξεία ιγμορίτιδα μπορεί να διαρκέσει 4 έως 12 εβδομάδες.

Η υποτροπιάζουσα οξεία ιγμορίτιδα ορίζεται ως τέσσερα ή περισσότερα επεισόδια ετησίως χωρίς συνεχή συμπτώματα μεταξύ των επεισοδίων αυτών.

Δείτε ακόμα: Το σκάλισμα της μύτης δεν είναι καθόλου αθώο.. Δείτε τι μπορεί να προκαλέσει

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WebMD , περισσότεροι από 37 εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από ιγμορίτιδα.

Αν σας λέγαμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι 20 δευτερόλεπτα για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της ιγμορίτιδας; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε πίεση ανάμεσα στα φρύδια σας και να πιείτε ισχυρό μείγμα που φτιάχνεται από μηλόξυδο, μέλι, πιπέρι καγιέν, και λεμόνι. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και σύντομα η ιγμορίτιδα θα αποτελεί παρελθόν.

Στο πρόσωπο μας υπάρχουν σημεία πίεσης που όταν πιεστούν, μπορούν να ανακουφίσουν την πίεση. Η ιστοσελίδα Sinuspressurepoints συνιστά να πέσετε το σημείο ανάμεσα στα φρύδια ακριβώς πάνω από τη γέφυρα της μύτης. Η πίεση σε αυτό το σημείο βοηθά τη ροή της βλέννας και αποτρέπει τα ιγμόρεια να ξηραθούν και να ερεθιστούν.

Στη συνέχεια, φτιάξτε το μείγμα, όπως προτείνει ο David Wolfe. Θα χρειαστείτε 1/4 φλιτζάνι βιολογικό μηλόξυδο, 1/2 φλιτζάνι νερό, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν και το χυμό ενός λεμονιού.

Δείτε ακόμα: Τρέχει η μύτη σας αίμα; Δείτε τι δεν πρέπει να κάνετε…

Αρχικά βράστε το νερό. Ρίξτε το καυτό νερό σε ένα ποτήρι και προσθέστε το μηλόξυδο. Προσθέστε το μέλι και το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και πιείτε. Ο David Wolfe προτείνει να πίνετε το μείγμα μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα.

Πηγή: fanpage

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close