2χρονος έχασε την ζωή του στην κυλιόμενη σκάλα όταν έπεσε από την αγκαλιά του μπαμπά του

Η συγκλονιστική ιστορία του 2χρονου που έχασε την ζωή του στην κυλιόμενη σκάλα όταν έπεσε από τα χέρια του μπαμπά του.

Όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί έχεις μεγάλη ευθύνη. Στα πρώτα χρόνια της ζωής του ένα παιδί έχει ανάγκη τους γονείς του ακόμη και για πράγματα που ένας μεγαλύτερος μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν ενστικτωδώς. Παρόλα αυτά τραγικά ατυχήματα συμβαίνουν όπως αυτό το παιδί που στα 5 του χρόνια του καρφώθηκε πρόκα στο μάτι.

Έτσι οι γονείς του παιδιού κάνουν οτιδήποτε για να το προφυλάξουν από τα ατυχήματα. Βάζουν προστατευτικά στις πρίζες και στις γωνίες των επίπλων, μεταφέρουν τα φάρμακα σε μέρος που το παιδί δεν έχει πρόσβαση. βάζουν προστατευτικά στους φούρνους, μετακινούν τα επικίνδυνα αντικείμενα σε μέρη που δεν έχει πρόσβαση το παιδί.

Δείτε ακόμα Άφησε το ένα νεογέννητο και ένα 3χρονο παιδί στο αμάξι και πήγε για ψώνια

Πολλές φορές όμως μία κακή στιγμή, μπορεί να τα αλλάξει όλα. Όπως έγινε και με την τραγική ιστορία αυτού του 2χρονου αγγελουδιού που έχασε την ζωή του σε κυλιόμενη σκάλα όταν έπεσε από τα χέρια του μπαμπά του. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Προτού ξεκινήσουμε την αφήγηση του περιστατικού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γενικός κανόνας είναι ότι στις κυλιόμενες σκάλες δεν επιτρέπεται να κρατάμε τα παιδιά μας αγκαλιά για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Δυστυχώς όμως ένας πατέρας από το Κολοράντο της Αμερικής, δεν τήρησε αυτόν τον κανόνα και έμαθε τις συνέπειες μέσα από τον πιο τραγικό τρόπο. Είδε τον 2χρονο γιο του να γλιστράει από τα χέρια του και να πέφτει στον κάτω όροφο του εμπορικού κέντρου που είχαν επισκεφθεί, χάνοντας έτσι την ζωή του.

Σύμφωνα με αυτόν τον τραγικό πατέρα, ο γιός του έκανε μία απότομη κίνηση προς τα εμπρός κι εκείνος έχασε τον έλεγχο των χεριών του, αδυνατώντας να επαναφέρει το παιδί στην αγκαλιά του, προτού να είναι αργά.

Δείτε ακόμα 4χρονη ηρωίδα έσωσε το σπίτι της από φωτιά (βίντεο)

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο όπου μετάφερε τον μικρό στο κοντινότερο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο το 2χρονο αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού για το αντίθετο.

Μετά το τραγικό περιστατικό, διεξάχθηκε εκτενής έρευνα από όλους τους αρμόδιου φορείς έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος. Ερεύνησαν πιθανά κενά ασφαλείας στο εμπορικό κατάστημα αλλά και πιθανή υπαιτιότητα του γονιού, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το τραγικό αυτό περιστατικό θύμισε όλους μας ότι κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 30 θάνατοι από ατυχήματα σε κυλιόμενες σκάλες στην Αμερική αλλά και 17.000 τραυματισμοί. Ειδικά οι γονείς είναι πολύ σημαντικό να θυμούνται ότι δεν είναι καθόλου ασφαλές να χρησιμοποιούν τις κυλιόμενες σκάλες με το παιδί στην αγκαλιά τους.

Photo cover via: wikihow.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close