4χρονη_ηρωίδα_έσωσε_το_σπίτι_από_πυρκαγια_

Μία μικρή 4χρονη ηρωίδα κατάφερε να σώσει το σπίτι της από φωτιά. Το περιστατικό καταγράφθηκε σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Οι γονείς σώζουν τα παιδιά. Έτσι γίνεται τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχουν όμως και μικροί ήρωες που έχουν καταφέρει να σώσουν την κατάσταση χωρίς να το καταλάβουν σε μερικές περιπτώσεις. Παλιότερα μάλιστα σας είχαμε παρουσιάσει τα 10 παιδιά που κατάφεραν να γίνουν πραγματικοί ήρωες.

Ενώ λοιπόν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ενήλικες να είναι ήρωες χωρίς μπέρτα η σημερινή μας ιστορία θα μας δείξει ότι ακόμη κι ένα 4χρονο παιδί μπορεί να κάνει θαύματα. Η σημερινή μας είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου όταν μία μικρή 4χρονη ηρωίδα έσωσε το σπίτι της από πυρκαγιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Σε ένα σπίτι της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ξέσπασε πυρκαγιά. Όμως ούτε τα σκυλιά της οικογένειας δεν κατάφεραν να μυριστούν τον κίνδυνο που πλησίαζε. Όμως η 4χρονη μικρή της σημερινής μας ιστορίας κατάφερε να δράσει εγκαίρως και να κάνει αυτό ακριβώς που έπρεπε.

Η μικρή ηρωίδα φυσικά μένει στο σπίτι και ονομάζεται Amelia Jermyn. Η 4χρονη ανακάλυψε ότι η φριτέζα αέρα είχε πιάσει φωτιά στην κουζίνα. Η 4χρονη αντί να φύγει από το δωμάτιο έπιασε πανικόβλητη με τα χέρια της το κεφάλι και αναφώνησε: “Φωτιά! Ωχ όχι! Ο μπαμπάς θα με σκοτώσει!”.

Η μικρή έτρεξε να φωνάξει βοήθεια από τον μπαμπά της ο οποίος έπλενε αμέριμνος τα δόντια του στο μπάνιο. Ο μπαμπάς της ονομάζεται Daniel Jermyn και έσπευσε στην κουζίνα. Άρπαξε την φριτέζα και την πέταξε στην πισίνα της αυλής του σπιτιού.

Δείτε ακόμα Μαμά βάζει την 6χρονη κoρη της να κάνει όλες τις δουλειές γιατί αυτή είναι “τεμπέλα”

Ο πατέρας από εκείνη την στιγμή δηλώνει συνεχώς ότι χρωστάει τεράστια ευγνωμοσύνη στην μικρή του κòρούλα. Σύμφωνα με τον ίδιο η μικρή είναι μία μικρή ηρωίδα που έκανε το σωστό πράγμα την σωστή στιγμή. Το παιδί θα μπορούσε να μην είχε κάνει τίποτα στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται.

Κι όμως είχε την εξυπνάδα να μην πειράξει την φριτέζα και να φωνάξει τον μπαμπά της όπως έπρεπε. Ευτυχώς που το παιδί δεν άγγιξε την φριτέζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ηθικό δίδαγμα της συγκεκριμένη είδησης ότι οι συσκευασίες που αναπτύσσουν θερμότητα όπως είναι οι φριτέζες, οι τοστιέρες ή οι φούρνοι μικροκυμάτων θα πρέπει να βγαίνουν από την πρίζα κάθε φορά μετά την χρήση.

Δείτε ακόμα Γυναίκα περίμενε 8δυμα και τελικά γέννησε…10δυμα

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η φριτέζα της οικογένεια είχε συγκεντρώσει πολύ λίπος από προηγούμενα μαγειρέματα. Με κάποιον περίεργο τρόπο ενεργοποιήθηκε και άρπαξε φωτιά. Παρακάτω θα δείτε το σοκαριστικό βίντεο: 

Τέλος καλό, όλα καλά χάρη σε αυτήν την μικρή ηρωίδα…χωρίς μπέρτα!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close