είμαι-47-χρονών-με-δύο-διαζύγια-δεν-θέλω-συγκατοίκηση-

Η αναγνώστρια, έχει πάρει δύο διαζύγια, έχει δύο παιδιά και ο νέος της σύντροφος θέλει συγκατοίκηση. Εσείς θα μπαίνατε ξανά σε αυτήν την διαδικασία;

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία και σίγουρα μία γυναίκα και ένας άντρας που κοντεύουν τα 50 δεν είναι μεγάλοι. Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας έχει βγει από δύο αποτυχημένους γάμους, έχει δύο παιδιά και ο σύντροφός της, θέλει να συγκατοικήσουν.

Όμως εκεί δεν το διαπραγματεύεται και αφού μοιράζεται την ιστορία της μαζί μας, ρωτάει αν κι εμείς θα μπαίναμε σε μία τέτοια διαδικασία. Εσείς τι θα κάνατε; Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Λίγα χρόνια πριν την απέφευγαν εξαιτίας των σημαδιών που είχε πλέον έχει γίνει σύμβολο ομορφιάς

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και έχω δύο παιδιά. Είμαι 47 ετών και έχω βγει από δύο αποτυχημένους γάμους. Και στις δύο περιπτώσεις έπεσε κέρατο. Τα παιδιά μου είναι από τον δεύτερο γάμο και την δεύτερη φορά που χώρισα δεν το πέρασα καθόλου καλά.

Βλέπετε την πρώτη φορά, παντρεύτηκα πολύ μικρή και η αλήθεια είναι ότι ο πρώην άντρας μου δεν αποτελούσε δε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πληγώθηκα που με απάτησε, αλλά μέσα σε έξι μήνες τον είχα ξεπεράσει.

Με τον δεύτερο σύζυγο όμως τα πράγματα ήταν πιο επώδυνα. Τον ερωτεύτηκα με όλη μου την καρδιά, κάναμε μαζί μία ολοκληρωμένη οικογένεια, με κοιτούσε και έλιωνε, πίστευα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα πεθάνω.

Δείτε ακόμα Ο πρώην της γυναίκας μου την ικανοποιούσε περισσότερο στο κρεβάτι και φοβάμαι μην με χωρίσει

είμαι-47-χρονών-με-δύο-διαζύγια-δεν-θέλω-συγκατοίκηση-

Μέχρι που εμφανίστηκε μία πρώην από το παρελθόν και σε μία στιγμή κρίσης του γάμου μας βρήκε εύφορο χώμα να πατήσει. Και αυτός άλλο που δεν ήθελε, με παράτησε ένα πρωί χωρίς καλά καλά ένα σημείωμα, μετά από 15 χρόνια γάμου.

Τα παιδιά μου, άργησαν πολύ να το ξεπεράσουν. Μέχρι και σήμερα τους στέλνει μηνύματα και προσπαθεί να είναι δίπλα τους, όμως εκείνα είναι πολύ ψυχρά μαζί του, ακόμη κι αν εγώ τους λέω και τους ξαναλέω πως ότι κι αν έγινε μεταξύ μας είναι πατέρας τους.

Μετά από 2 χρόνια που έμεινα μόνη μου, γνώρισα έναν νέο άντρα, από την δουλειά. Είναι ευγενικός, είναι γλυκός, τα παιδιά τον συμπάθησαν από την πρώτη στιγμή και έχει κι αυτός μία κόρη. Η γυναίκα του έχει πεθάνει σε τροχαίο.

Δείτε ακόμα «Κανείς δεν θα σε αγαπήσει όπως η μάνα σου». Αυτό ελπίζω κι εγώ!

Τα πράγματα στην σχέση μας εξελίσσονται πολύ καλά και σε 2 μήνες κλείνουμε 1μιση χρόνο μαζί. Μπορεί να μου αρέσει και να είμαι ερωτευμένη μαζί του, όμως από την αρχή του είχα ξεκαθαρίσει πως δεν θέλω να μπει άλλος άντρας μέσα στο σπίτι.

Δεν θέλω να κάνω οικογένεια, τα παιδιά μου είναι ακόμη ανήλικα και δεν ρισκάρω να διαταραχτεί η καθημερινότητά τους κι επειδή πολλά γίνονται και μεγαλώνω και κόρη, δεν θα ήθελα να το ρισκάρω ούτε αυτό.

είμαι-47-χρονών-με-δύο-διαζύγια-δεν-θέλω-συγκατοίκηση-

Δεν λέω πως ο Στέφανος είναι τέτοιος άνθρωπος προς Θεού, αλλά και όλες αυτές οι μάνες οι χαροκαμένες, που βγαίνουν και λένε “η κόρη μου βιάστηκε από τον πατριό της”, το ήξεραν όταν τον έπαιρναν; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Δείτε ακόμα Η καλή είδηση της ημέρας: Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες

Ακόμη κι αν δεν το προχωρήσουμε τόσο πολύ όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν έχω καμία διάθεση για μπελάδες πάνω από το κεφάλι μου. Σίγουρα μου αρέσει η συντροφικότητα, με κάνει να νιώθω γυναίκα και σε ποιον δεν αρέσει ο έρωτας και το ρομάντζο.

Όμως μου αρέσει εξίσου πολύ που ξέρω πως το σπίτι μου είναι μόνο δικό μου και των παιδιών μου. Που μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρω μία απόσταση από εκείνον κι αυτός μία απόσταση από μένα. Δεν νιώθω γριά, αλλά νιώθω πως έχω κουραστεί με τις οικογένειες, τους γάμους, τις συγκατοικήσεις.

Εκείνος επιμένει. Δεν μπορεί να καταλάβει όμως. Μπορεί να έχουμε την ίδια ηλικία όμως έχουμε διαφορετικά βιώματα και ψυχοσυνθέσεις. Από την μία εγώ απατήθηκα δύο φόρες και βρέθηκα λίγο ή πολύ και τις δύο φορές να μαζεύω τα κομμάτια μου, να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν αξίζω τέτοιες συμπεριφορές και ειδικά την τελευταία φορά, προσπαθούσα να στηρίξω και τα παιδιά μου.

Δείτε ακόμα Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε πρόσφατα και μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια

Εκείνος την έχασε σε τροχαίο. Τραγικό αυτό που του συνέβη, οδυνηρό, δεν έχω λόγια. Όμως δεν ένιωσε την προδοσία. Ένιωσε τον θρήνο, ένιωσε ότι η ζωή, του στέρησε κάτι όμορφο, τώρα νιώθει πως η ζωή του χρωστάει, όμως δεν ένιωσε την προδοσία. Είμαι παράλογη; Εσείς θα κάνατε το επόμενο βήμα;

είμαι-47-χρονών-με-δύο-διαζύγια-δεν-θέλω-συγκατοίκηση-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close