παντρευτήκαμε-και-μένουμε-ακόμα-χωριστά-

Η ιστορία αυτή είναι πρωτάκουστη και η αναγνώστρια βρίσκεται σε απόγνωση. Παντρεύτηκε με τον άντρα της αλλά συνεχίζουν να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια και δεν ξέρει τι να κάνει. Ποια είναι η άποψή σας;

Τα ζευγάρια παντρεύονται για να μείνουν μαζί. Μάλιστα στην σημερινή εποχή, πολλά ζευγάρια μένουν μαζί πολλά χρόνια πριν τον γάμο. Όμως η αναγνώστρια που μοιράζεται σήμερα την δική της ιστορία μαζί μας, φαίνεται πως ζει μία πρωτάκουστη κατάσταση. Παρόλο που παντρεύτηκε με τον άντρα της, συνεχίζει να μένει μόνη της. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Ελισάβετ και με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι έναν χρόνο. Εγώ είμαι χωρισμένη με μία κόρη 18 χρονών και ο άντρας μου είναι εξίσου χωρισμένος με δύο κόρες 20 και 25 ετών. Οι κόρες του μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη ενώ η δική μου σπουδάζει στην Πάτρα.

Δείτε ακόμα Στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο άρρωστα γιατί δεν δίνετε δεκάρα για τα δικά μας

Πάντα ήταν λίγο περίεργος χαρακτήρας, αλλά πίστευα πως ο γάμος θα έλυνε τουλάχιστον το πρόβλημα της συντροφικότητας. Παντρευτήκαμε λοιπόν με πολιτικό πριν έναν χρόνο αλλά ακόμη να έρθει σπίτι μου. Να σημειωθεί ότι είμαι οικονομικά ανεξάρτητη.

παντρευτήκαμε-και-μένουμε-ακόμα-χωριστά-

Photo via: babyradio.gr

Έχω την δουλειά μου, το δικό μου σπίτι ενώ αυτός μένει ακόμη στα ενοίκια. Μου λέει όμως, ότι δεν θέλει να έρθω σπίτι του, επειδή οι κόρες του θα παρεξηγηθούν. Όμως είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και οι κόρες του είναι εξίσου ολόκληρες γυναίκες.

Πρέπει να αποδεχτούν ότι ο πατέρας τους δεν μπορεί να μείνει για πάντα ζωντοχήρος. Αφήστε που δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει στην τελική αυτή η δικαιολογία. Θα μπορούσε να έρθει να μείνει στο δικό μου. Ήθελα να παντρευτώ για να βιώσω την συντροφικότητα και πάλι.

Δείτε ακόμα Απάτησα την γυναίκα μου με μία γυναίκα που εξαφανίστηκε μετά την πρώτη μας φορά – Έχω κολλήσει μαζί της

παντρευτήκαμε-και-μένουμε-ακόμα-χωριστά-

Photo via: psychologynow.gr

Να έχω έναν άνθρωπο όταν γυρίζω από την δουλειά να μοιράζομαι προβλήματα και χαρές. Να μιλάω, να κοιμάμαι μαζί του, να πηγαίνουμε μαζί διακοπές και να χτίζουμε ένα κοινό μέλλον. Είναι δυνατόν να παντρευτούμε και ακόμη να ζούμε χωριστά.

Έρχεται μόνο μετά την δουλειά, τρώει όταν αυτός δεν έχει μαγειρέψει, κοιμάται μερικές φορές σπίτι μου, αλλά το επόμενο πρωί φεύγει και μετά την δουλειά δεν είναι δεδομένο ότι θα γυρίσει και πάλι πίσω. Τόσα χρόνια μαζί και έχει αφήσει ελάχιστα πράγματά του σπίτι μου.

Του έχω μιλήσει πολλές φορές και μου λέει πως είμαι υπερβολική και μικροαστή. Δεν θεωρώ πως είναι μικροαστική αντίληψη η συγκατοίκηση και η συμβίωση. Αλλιώς γιατί με παντρεύτηκε; Τώρα θα μου πείτε “γιατί το δέχτηκες εξαρχής” και θα έχετε και δίκιο.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο κρεβάτι αλλά εγώ θέλω να γίνω μάνα

Όμως στην αρχή μου έλεγε ότι θέλει λίγο χρόνο να το φέρει με τρόπο στις κόρες του, που δεν ήταν καν στον γάμο. Ήμασταν μόνο εγώ, αυτός, η κόρη μου και οι μάρτυρες. Όμως οι μήνες πέρασαν, έφτασε χρόνος και πλέον δεν μου λέει καν αυτό. Πλέον μου λέει ξεδιάντροπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να έρθει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πείτε μου την άποψή σας.

παντρευτήκαμε-και-μένουμε-ακόμα-χωριστά-

Photo via: psychologynow.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close