δεν-ικανοποιώ-την-γυναίκα-μου-στο-κρεβάτι-

Ο αναγνώστης αντιμετωπίζει προβλήματα με την γυναίκα του στο κρεβάτι αφού συγκρίνει τον εαυτό του με τον πρώην της. Φοβάται ότι θα χωρίσει και θέλει την συμβουλή μας.

Ο ερωτικός τομέας είναι πολύ σημαντικός σε μία σχέση. Παίζουν ρόλοι και η επικοινωνία, η χημεία και η κατανόηση, αλλά αν βγάλεις το ερωτικό από όλα αυτά, το άλλο σου μισό γίνεται κολλητός σου και όχι το άλλο σου μισό. Ο αναγνώστης φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα σε αυτό και θέλει την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Πέτρος και με την γυναίκα μου έχουμε σχέση 4 χρόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια είμαστε παντρεμένοι. Η ιστορία μας είναι πολύ όμορφη. Ήμασταν κολλητοί από το Λύκειο μέχρι και 4 χρόνια πριν. 5 χρόνια πριν η γυναίκα μου πήρε διαζύγιο από τον πρώην άντρα της.

Δείτε ακόμα Η κόρη μου είναι έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα – Θέλω να την αποκληρώσω

Ήταν παντρεμένοι περίπου 1μιση χρόνο και ευτυχώς δεν είχαν προλάβει να αποκτήσουν παιδιά. Ήταν πολύ τοξικό ζευγάρι. Θυμάμαι ότι τον συμπαθούσα πολύ στην παρέα αλλά σαν σύντροφο καθόλου. Ήταν υπερβολικά ζηλιάρηδες ο ένας με τον άλλον, τσακώνονταν συνέχεια, έκαναν διακοπές μαζί και ακόμη κι εκεί υπήρχαν εντάσεις.

Όμως στον ερωτικό τομέα τα έβρισκαν πάρα πολύ. Η γυναίκα μου, όταν ήταν ακόμη κολλητή μου, μου έλεγε ότι σαν αυτόν δεν έχει γνωρίσει άντρα και ούτε πρόκειται και να γνωρίσει. Το πάθος και η χημεία που είχαν εκεί, ήταν και ο λόγος που παντρεύτηκαν.

δεν-ικανοποιώ-την-γυναίκα-μου-στο-κρεβάτι-

Αλλά επειδή αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να διατηρηθεί ένα σπίτι, χώρισαν και γρήγορα. Το διαζύγιό τους δεν ήταν καλό και αφού δεν έχουν κάτι να τους ενώνει πλέον δεν έχουν καμία επικοινωνία. Μετά από λίγο καιρό γίναμε ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με παράτησε για άλλη και δεν μου δίνει διατροφή γιατί δεν τον αφήνω να παίρνει το παιδί

Δεν ξέρω πως προέκυψε. Υποθέτω πάντα έτρεφα συναισθήματα για εκείνη αλλά δεν είχα τα κότσια να το παραδεχτώ και απλά κάποια στιγμή μας βγήκε φυσικά και από τις δύο πλευρές. Ανέκαθεν όμως γύριζαν στο κεφάλι μου τα λόγια της γυναίκας μου για τον πρώην άντρα της και πάντα είχα ανασφάλειες.

Τον πρώτο καιρό της σχέσης και του γάμου όμως, επειδή ήμασταν πάνω στα ντουζένια μας, τις ανασφάλειές μου τις έλεγχα. Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν γίνει ανυπόφορες. Ο γάμος μας έχει μπει σε μία ρουτίνα. Δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη δικά μας παιδιά.

δεν-ικανοποιώ-την-γυναίκα-μου-στο-κρεβάτι-

Εκείνη όλη μέρα δουλεύει, έχει άγχος και ‘γω το ίδιο και αυτό μας έχει απομακρύνει σαν ζευγάρι. Όχι τρομερά πράγματα, αλλά ας πούμε ότι οι πρώτες καψούρες έχουν φύγει. Και ξεκινώ να παρατηρώ ότι στο σ@ξ δεν είναι τόσο δοτική όσο ήταν.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου δεν με θεωρεί μέλος της οικογένειας επειδή δεν της έχω κάνει ακόμα εγγόνι

Μπορεί να μου πείτε τώρα ότι μπορεί να την έχει πάρει από κάτω με την ρουτίνα και την δουλειά και εγώ να συνδυάζω λάθος καταστάσεις στο κεφάλι μου. Όμως ενώ τα σκέφτομαι και ‘γω αυτά δεν μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου από την σκέψη “δεν την ικανοποιείς, σαν τον πρώην της δεν είσαι, είναι μαζί σου από ασφάλεια“.

δεν-ικανοποιώ-την-γυναίκα-μου-στο-κρεβάτι-

Φυσικά δεν της έχω κάνει κουβέντα σε αυτό γιατί ξέρω ότι θα γίνει έξαλλη αφού αντικειμενικά, δικαιώματα δεν μου έχει δώσει. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να αποβάλλω αυτές τις σκέψεις από το μυαλό μου και τους τελευταίους μήνες αυτό επηρεάζει και τις δικές μου αποδόσεις. Τί να κάνω;

All photos via: boro.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close