γυναίκα_περίμενε_8δυμα_και_γέννησε_10δυμα_

Η απίστευτη ιστορία με τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο 10δυμα.

Όσο κι αν θες να αποκτήσεις ένα παιδί, στην είδηση ότι περιμένεις δίδυμα σοκάρεσαι. Η αλήθεια είναι ότι δύο παιδιά σημαίνουν διπλή χαρά και διπλές υποχρεώσεις. Διπλά έξοδα, διπλή φροντίδα και σίγουρα όταν αυτά τα παιδιά έχουν την ίδια ηλικία διπλή κούραση.

Επίσης για τις έγκυες το να φέρουν στον κόσμο δίδυμα ή τρίδυμα είναι μία δύσκολη διαδικασία. Για μία γυναίκα οι τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης είναι πολύ δύσκολοι εξαιτίας της ταλαιπωρίας. Τα πόδια πρήζονται, παίρνουν κιλά και νιώθουν πιο βαριές και εξαιτίας της κοιλιάς δεν κοιμούνται άνετα τα βράδια.

Δείτε ακόμα Μητέρα γέννησε δίδυμα με αυτισμό: Η ιστορία της

Πόσο μάλλον όταν σε αυτή την κοιλιά δεν υπάρχει ένα παιδί αλλά δύο ή τρία. Δεν θέλουμε λοιπόν να φανταστούμε τι πέρασε αυτή η γυναίκα που ήξερε ότι θα φέρει στον κόσμο ταυτόχρονα 8 παιδιά και εν τέλει γέννησε και 10. Οπότε το βάρος της και ο ύπνος τους σίγουρα δε θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Για να μην σκεφτούμε τις υποχρεώσεις, το τρέξιμο, το άγχος και τον χαμό που θα γίνεται μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά ο ερχομός αυτών των παιδιών είναι σίγουρα μία ευχάριστη είδηση. Διαβάστε την ιστορία της γυναίκας που περίμενε 8δυμα και έφερε…10δυμα στον κόσμο: 

Η ιστορία

Πρόσφατα μάθαμε για την γυναίκα από το Μάλι που γέννησε 9δυμα την ίδια στιγμή που ο υπέρηχος έδειξε 7 παιδιά. Σήμερα θα μιλήσουμε για μία άλλη γυναίκα από την Νότιο Αφρική που ισχυρίζεται ότι γέννησε 10δυμα την στιγμή που περίμενε 8δυμα.

Αρχικά υπήρχε δυσπιστία για το γεγονός αφού ο αριθμός των παιδιών δεν είχε επιβεβαιωθεί από κάποια επίσημη πηγή. Όμως σύμφωνα με παγκόσμια μέσα ειδήσεων όπως είναι το BBC, ένας αξιωματικός από την Νότια Αφρική επιβεβαίωσε το γεγονός ότι γεννήθηκαν 10 παιδιά από ατή τη μανούλα.

Μάλιστα ο αξιωματικός υποστήριξε ότι τα είδε με τα μάτια του. Η γυναίκα είναι 37 ετών και έχει ήδη δύο δίδυμα ηλικία 6 ετών. Αναρρώνει επιτυχώς μετά τον τοκετό και αξίζει να σημειωθεί ότι για να γεννηθούν τα παιδιά χρειάστηκε καισαρική. Πριν από λίγο καιρό περίμενε 8δυμα.

Δείτε ακόμα “Είμαι 23 και η κοπέλα μου 60 και την αγαπώ”

Μάλιστα είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα της Πρετόρια πως η εγκυμοσύνη της ήταν δύσκολη και προσευχήθηκε πολύ για να πάνε όλα καλά αν και οι γιατροί ήταν πολύ αισιόδοξοι. Ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε ότι η γυναίκα του έφερε στον κόσμο 7 αγόρια και τρια κορίτσια και πως είναι πολύ συγκινημένος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν αυτός ο αριθμός επιβεβαιωθεί οριστικά, αυτή η γυναίκα σίγουρα θα μπει στο βιβλίο Γκίνες, αφού σημείωσε νέο ρεκόρ. Ο σχετικός οργανισμός δήλωσε στο BBC ότι περιμένει με την σειρά του μία επίσημη ανακοίνωση πριν προχωρήσει στην καταγραφή του νέου ρεκόρ.

Τα παιδιά θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμη στην θερμοκοιτίδα αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η υγεία των βρεφών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και η επιβίωση τους απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: BBC.com

Close