μαμά_βάζει_την_6χρονη_κόρη_της_να_κάνει_όλες_τις_δουλειές_γιατί_αυτή_είναι_τεμπέλα_

Κι όμως, μία μητέρα βάζει την 6χρονη κορη της να κάνει όλες τις δουλειές γιατί εκείνη λέει πως είναι τεμπέλα.

Οι γονείς μέχρι κάποια ηλικία τα προσφέρουν όλα στα παιδιά τους. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι μητέρες που μαθαίνουν στα παιδιά από μικρά να πλάθουν κουλουράκια, όμως δεν τα βάζουν να μαγειρέψουν τα κουλουράκια. Απλά να τα πλάσουν παρέα με την μαμά.

Ακόμη και μονογονεϊκές οικογένειες που η μαμά ή ο μπαμπάς χρειάζεται να λείψει αρκετές ώρες από το σπίτι εξαιτίας της δουλειάς, προσλαμβάνουν baby sitter ή αφήνουν τα παιδιά τους με κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να τα προσέχει.

Δείτε ακόμα Φρικτή μητέρα κρέμασε την 3χρονη κoρη της από το μπαλκόνι και της έφυγε

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Κι επειδή νιώθουμε υποχρεωμένοι αυτή την στιγμή να εξηγήσουμε τα αυτονόητα, δεν συμβαίνει αυτό επειδή θεωρούμε πως τα παιδιά είναι χαζά. Απλά διαφορετικές ικανότητες έχει ένα παιδί 6 χρονών, διαφορετικές ικανότητες ένα παιδί 13 χρονών και διαφορετικές ένας ενήλικας.

Φαίνεται όμως πως για την μαμά της σημερινής μας ιστορίας, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σύμφωνα με την ίδια, επειδή σαν άνθρωπος είναι τεμπέλα, έχει μάθει στην 6χρονη κορη της να κάνει όλες τις δουλειές.

Μετά την μητέρα που άφηνε το παιδί της εκτεθειμένο στον ήλιο γιατί θεωρούσε τα αντηλιακά επικίνδυνα, αυτή είναι η δεύτερη μητέρα που μας εκνεύρισε. Δεν το πιστεύετε; Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η συγκεκριμένη μαμά διατηρεί φυσικά λογαριασμό στο TikTok όπου και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά της. Μία πρόσφατη δήλωση που έκανε μέσα από τον λογαριασμό της λοιπόν, ξεσήκωσε όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων από τους υπόλοιπους χρήστες.

Η μητέρα ανέβασε ένα βίντεο που είπε περήφανα ότι είναι τεμπέλα και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μέχρι εκεί καλά. Στην συνέχεια όμως συμπλήρωσε ότι έχει μάθει στην 6χρονη κòρη της να κάνει εκείνη τις δουλειές του σπιτιού και να προσέχει τα αδέρφια της.

μαμά_βάζει_την_6χρονη_κόρη_της_να_κάνει_όλες_τις_δουλειές_γιατί_αυτή_είναι_τεμπέλα_

Η μαμά ονομάζεται Amanda Melrose και είναι 41 ετών. Φαίνεται λοιπόν πως η ίδια δεν αφήνει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε να την επηρεάζουν. Αντιμετωπίζει την μητρότητα πιο χαλαρά και παραδέχεται ότι είναι τεμπέλα και δεν έχει κανέναν λόγο να ντρέπεται γι’ αυτό.

Δείτε ακόμα Μητέρα έμαθε στα παιδιά της να πηγαίνουν τουαλέτα μόνα τους όταν ήταν μόλις 3 εβδομάδων

Η μητέρα έχει τρία παιδιά, την Peyton, που είναι έξι ετών και τα δίδυμα Willa και Trey που είναι μόλις 18 μηνών. Στο κανάλι της στο Youtube αναρτά κι εκεί συχνά περιεχόμενο που έχει σχέση με την ανατροφή των παιδιών αλλά και την μητρότητα. Η προσέγγισή της σε αυτά τα ζητήματα όπως υποστηρίζει είναι ανοιχτή.

Με λίγα λόγια αφήνει τα παιδιά της να κάνουν ό,τι θέλουν. Γιατί ως γνωστόν τα παιδιά δεν χρειάζονται κανόνες και καθοδήγηση. Αυτό που εκνεύρισε περισσότερο τους χρήστες όμως είναι ότι βάζει την 6χρονη κορη της να κάνει δουλειές του σπιτιού και να προσέχει τα αδέρφια της. Η ίδια είχε πει:

«Τώρα που είναι 6 χρονών μαθαίνει να ετοιμάζει το φαγητό της, να βάζει πλυντήριο και να καθαρίζει. Είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα. Δεν είμαι η μαμά που κάνει τα πάντα ενώ τα παιδιά της ό,τι θέλουν». Επίσης η συγκεκριμένη μαμά δεν έχει κανένα πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα Την χειροκροτούμε : Μαμά πούλησε όλη της την περιουσία για να υιοθετήσει 11 παιδιά

μαμά_βάζει_την_6χρονη_κόρη_της_να_κάνει_όλες_τις_δουλειές_γιατί_αυτή_είναι_τεμπέλα_

Τα παιδιά της ξυπνούν, κοιμούνται και τρώνε όποτε θέλουν. (Τρίζουν τα κόκκαλα της Μοντεσσόρι). «Το να έχεις πρόγραμμα απαιτεί πολλή ενέργεια και χρόνο» δήλωσε. Με αυτό το… πρόγραμμα διαπαιδαγώγησης έχει περισσότερο χρόνο η ίδια να ξεκουράζεται και να κοιμάται.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη μαμά δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό είναι για ένα βίντεο που ανέβασε και δείχνει τα δύο δίδυμα να παλεύουν και να χτυπάνε το ένα το άλλο χωρίς εκείνη να τα σταματάει.

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close