9χρονη-σώζει-τους-γονείς-και-την-αδερφή-της-

9χρονη έσωσε τους γονείς και την αδερφή της από τον θάνατο. Αυτή η 9χρονη κατάφερε να σώσει από βέβαιο θάνατο τους γονείς και την αδερφή της.

Ποιος είπε ότι τα παιδιά δεν είναι ήρωες; Πολλές φορές τα παιδιά μας έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ πιο ικανά από πολλούς μεγάλους. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιδιών που κατάφεραν να σώσουν τους γονείς τους ακόμη και κατά λάθος.

Στην σημερινή μας ιστορία θα μάθουμε γι’ αυτήν την 9χρονη ηρωίδα που κατάφερε να σώσει τόσο τους γονείς της όσο και την αδερφή της από βέβαιο θάνατο. Φυσικά η ιστορία της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν θα μπορούσαμε να μην την μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Μαμά – ήρωας: Κατάφερε να σώσει την ζωή του παιδιού της με ένα πλαστικό μπουκάλι

Η 9χρονη ηρωίδα φέρει το όνομα Jayline Barbosa Brandao και ξύπνησε ένα βράδυ από τις φωνές του πατέρα της ο οποίο κατάφερε να την καλέσει λίγο πριν λιποθυμήσει δίπλα στην ήδη λιπόθυμη μητέρα της. Στον επάνω όροφο κοιμόταν η μόλις 7 ετών αδερφή της.

Η 9χρονη λοιπόν έτρεξε αμέσως πάνω για να βρει το τηλέφωνο του πατέρα της και να καλέσει βοήθεια. Όμως ήταν κλειδωμένο. Όμως η μικρή σκέφτηκε αμέσως το εναλλακτικό σχέδιο. Θυμήθηκε ότι το κινητό του μπαμπά της ξεκλειδώνει και με αναγνώριση προσώπου.

9χρονη-σώζει-τους-γονείς-και-την-αδερφή-της-

Έτσι πλησίασε την συσκευή στο πρόσωπο του πατέρα της και το τηλέφωνο άνοιξε. Τηλεφώνησε αμέσως στα επείγοντα του νοσοκομείου και αμέσως μετά έτρεξε πάνω για να πάρει την αδερφή της και να βγουν έξω από το σπίτι.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μαμά γέννησε και τις 3 κόρες της την ίδια ημερομηνία χωρίς να είναι τρίδυμες

Οι γονείς των μικρών παιδιών είχαν χάσει τις αισθήσεις τους εξαιτίας διαρροής μονοξειδίου του άνθρακα. Η διαρροή προήλθε μάλλον από γεννήτρια που είχαν δανειστεί επειδή το δικό τους δίκτυο αντιμετώπιζε πρόβλημα. Αν λοιπόν τα δύο παιδιά έμεναν μέσα στο σπίτι κινδύνευαν κι αυτά.

Αφού η μικρή ξύπνησε την αδερφή της, βγήκαν από το σπίτι και ζήτησαν βοήθεια από ένα γειτονικό σπίτι. Η μητέρα των παιδιών θυμάται απλά να συνέρχεται μέσα στο ασθενοφόρο καθώς πήγαινε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ίδια: «Νόμιζα ότι είχα απλώς πονοκέφαλο, αλλά σε 2-3 λεπτά είχα πέσει αναίσθητη».

9χρονη-σώζει-τους-γονείς-και-την-αδερφή-της-

Όσων αφορά το σπίτι οι διασώστες βρήκαν πολύ υψηλά επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα και σύμφωνα με τους ίδιους αν η 9χρονη δεν είχε δράσει εγκαίρως θα είχαν αποβεί θανατηφόρα για όλη την οικογένεια.

Δείτε ακόμα Το αγoρι αυτής της πασίγνωστης φωτογραφίας πάλευε με την λευχαιμία και βγήκε νικητής

Η μητέρα των παιδιών συμπληρώνει ότι: «Η κόρη μας μάς έσωσε τη ζωή. Aν δεν ήταν εκείνη δεν θα σας μιλούσα αυτή τη στιγμή. Αυτό που συνέβη πρέπει να ήταν πολύ τρομακτικό, αλλά χάρη στην εξυπνάδα και την ψυχραιμία της, είμαστε όλοι μας καλά».

All photos via: digideutsche.com

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close