Απίστευτο:- Μαμά -γέννησε- και- 3 -κόρες- της την ίδια- ημερομηνία -χωρίς- να- είναι -τρί-

Είναι απίστευτο το γεγονός πως μαμά γέννησε και τις 3 κόρες της την ίδια ημερομηνία χωρίς να είναι τρίδυμες! Και αυτό έγινε…κατά τύχη!

Αυτή η περίεργη ιστορία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένα ζευγάρι έζησε την σύμπτωση να έχουν τρεις κόρες με την ίδια ημερομηνία γενεθλίων. Μπορεί να γεννιούνται συχνά παιδιά και πολλές οικογένειες να έχουν παραπάνω από ένα παιδί όμως πόσο συχνό φαινόμενο είναι και τα τρία παιδιά να γεννηθούν κατά τύχη την ίδια μέρα;

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Πήγε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα και τελικά γύρισε μαμά

Κι όμως αυτή η μητέρα γέννησε και τις τρεις της κόρες με μερικά χρόνια διαφορά η μία από την άλλη την ίδια μέρα. Αυτή η εκπληκτική σύμπτωση μας προξένησε το ενδιαφέρον κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας αυτή την είδηση. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η μανούλα της σημερινής μας ιστορίας ονομάζεται Kristin Lammert και όταν έμεινε έγκυος στην δεύτερη κόρη της, την Giuliana η ημερομηνία γέννησής της ήταν πολύ κοντά στα γενέθλια της πρώτης της κόρης, Sophia. Η μανούλα υπέθεσε ότι μάλλον και η δεύτερη κόρη της θα γεννηθεί την ίδια μέρα.

μαμά-γέννησε-την-ίδια-ημερομηνία-και-τις-τρεις-κόρες-της-

Βέβαια ο άντρας της και η οικογένειά της δεν την πίστευε καθώς αυτό το πράγμα δεν γίνεται συχνά. Βασικά, ποτέ δεν έχουμε ακούσει ή διαβάσει κάτι παρόμοιο. Παρόλα αυτά φαίνεται πως η μανούλα έπεσε μέσα και η δεύτερη κόρη της γεννήθηκε και αυτή στις 25 Αυγούστου όπως και η αδερφή της.

Τρία χρόνια μετά την δεύτερη κόρη της, η μανούλα έμεινε και πάλι έγκυος. Και η τρίτη κόρη της, Mia γεννήθηκε και αυτή στις 25 Αυγούστου αφήνοντας άφωνη όλη την οικογένεια. Τα τρία αδέρφια είχαν τρία χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο.

μαμά-γέννησε-την-ίδια-ημερομηνία-και-τις-τρεις-κόρες-της-

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Γυναίκα με καρκίνο προτίμησε να ακρωτηριάσει το πόδι της από το να κάνει έκτρωση

Συγκεκριμένα η Sophia είναι 6, η Giuliana είναι 3 και η Mia σχεδόν δύο μηνών. Το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία είναι τόσο σπάνιο και τόσο ασυνήθιστο που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να εκτιμήσει τις πιθανότητες.

μαμά-γέννησε-την-ίδια-ημερομηνία-και-τις-τρεις-κόρες-της-

«Έχουν ξεχωριστές τούρτες και σβήνει η καθεμία τα κεράκια της. Στο σπίτι γίνονται διαφορετικά πάρτι γενεθλίων αλλά ταυτόχρονα. Με αυτό τον τρόπο και οι δύο νιώθουν ξεχωριστές» δήλωσε η μανούλα ενώ συμπλήρωσε ότι θα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και με την τρίτη τους κόρη.

μαμά-γέννησε-την-ίδια-ημερομηνία-και-τις-τρεις-κόρες-της-

Επίσης σημείωσε πως όταν βλέπει και τις τρεις της κόρες μαζί νιώθει μία απέραστη ευτυχία και συνειδητοποιεί ότι έχουν μία σπάνια και ξεχωριστή σχέση αυτά τα κορίτσια μεταξύ τους. Λογικό το ακούμε.

All photos via: today.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close