μητέρα-δέχτηκε επίθεση-επειδή-άλλαξε-πάνα-σε-εστιατόριο-

Μητέρα δέχτηκε επίθεση επειδή άλλαξε την πάνα του παιδιού μέσα σε εστιατόριο. Ποια είναι η άποψή σας για το περιστατικό;

Πλέον πολλά εστιατόρια και καφετέριες διαθέτουν εξοπλισμό για μωρά όπως είναι αλλαξιέρες για πάνες και άλλα. Όμως μερικά μαγαζιά ακόμη δεν τα διαθέτουν κι έτσι πολλές φορές οι μητέρες αναγκάζονται να το κάνουν στις τουαλέτες ή με ενωμένες καρέκλες αφού ο ιδιοκτήτης το επιτρέψει.

Μία μητέρα άλλαξε την πάνα του παιδιού της σε εστιατόριο και ένας αγανακτισμένος θαμώνας ξέσπασε με νεύρα και φωνές. Η ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις σε όποιον την διάβασε. Διαβάστε παρακάτω: 

Μητέρα δέχτηκε επίθεση επειδή άλλαξε την πάνα του παιδιού μέσα σε εστιατόριο

Η μητέρα αυτή ήθελε να αλλάξει την πάνα στων 6 μηνών γιό της όταν ένας θαμώνας αγανακτισμένος ξεκίνησε να κάνει επίθεση σε αυτή τη μητέρα. Σύμφωνα με την ίδια «Ο Henry είναι 6 μηνών και δεν τον έχω αποχωριστεί ποτέ. όπως είναι φυσικό για κάθε μανούλα που λατρεύει να περνάει χρόνο με το μωράκι της μέσα και έξω από το σπίτι.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ήμασταν σε ένα εστιατόριο και χρειάστηκε να τον αλλάξω. Έβγαλα τη φορητή αλλαξιέρα, την έβαλα στο κάθισμα δίπλα μου – ανάμεσα σε μένα και τη φίλη μου για να μην φαινόμαστε πολύ – και ξεκίνησα την αλλαγή της πάνας».

μητέρα-δέχτηκε επίθεση-επειδή-άλλαξε-πάνα-σε-εστιατόριο-

Photo via: thesun.ie

Η μητέρα υποστηρίζει ότι έχει κάνει το ίδιο πολλές φορές χωρίς προβλήματα όμως αυτήν την φορά την πλησίασε ένας άλλος θαμώνας του μαγαζιού και εκδήλωσε την διαφωνία του σχετικά με την κίνηση της μητέρας με επιθετικό τρόπο.

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Κουτάβια κράτησαν ζεστό όλο το βράδυ εγκαταλελειμμένο νεογέννητο

«Με ρώτησε σε έντονο ύφος τι νομίζω ότι κάνω και μου είπε ότι δεν έχω το δικαίωμα να αλλάξω την πάνα του παιδιού μου εκεί μέσα επειδή είναι εστιατόριο και αυτό που κάνω είναι απρεπές, αηδιαστικό και ανθυγιεινό».

Η μητέρα έμεινε με το στόμα ανοιχτό για την επίθεση που δέχτηκε από τον άγνωστο άντρα. Ο άντρας συνέχισε να της επιτίθεται μέχρι που κάποιος από την παρέα της μητέρας, του είπε με ήρεμο τρόπο ότι είχε πει αρκετά και καλό θα ήταν να επιστρέψει στην θέση του.

μητέρα-δέχτηκε επίθεση-επειδή-άλλαξε-πάνα-σε-εστιατόριο-

Photo via: Pinterest

«Ένιωσα πολύ προσβεβλημένη όμως το πρόβλημα δεν το είχα εγώ, αλλά εκείνος. Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το παιδί μου σε ειδικό χώρο, αλλά όποτε το προσπάθησα οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που πρέπει, ήταν όλα φθαρμένα και βρώμικα. Δεν είναι μέρη που μπορείς να ακουμπήσεις ένα βρέφος και μάλιστα για να το ξεγυμνώσεις και να το αλλάξεις».

Δείτε ακόμα Μαμά εξομολογείται: Παραλίγο να χάσω το παιδί μου από πνιγμό

Η μητέρα τόνισε πως κάθε φορά προσπαθεί να κάνει τις αλλαγές της πάνας διακριτικά και είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να μην προκαλέσει αισθήματα σιχαμάρας στους γύρω τους.

μητέρα-δέχτηκε επίθεση-επειδή-άλλαξε-πάνα-σε-εστιατόριο-

Photo via: Pinterest

Επίσης συμπλήρωσε πως έχει δει πολλές μαμάδες να κάνουν το ίδιο και θεωρεί πως ο άνθρωπος που της επιτέθηκε είχε την ανάγκη να νιώσει περισσότερο πολιτισμένος από τους άλλους.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close