αρρώστησα-και-το-παιδί-μου-δεν-ήρθε-να-με-δει-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με το παιδί της, αφού σύμφωνα με την ίδια αρρώστησε και το παιδί, δεν την έχει επισκεφθεί ούτε μία φορά. Τί να κάνει;

Τα παιδιά αγαπούν πολύ τους γονείς τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Μπορεί να υπάρχουν κόντρες και προστριβές μεταξύ τους, όμως στα δύσκολα είναι πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Τί μπορεί να έγινε λάθος, όταν μία μητέρα αρρωσταίνει και το παιδί της, δεν την επισκέπτεται καν; Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Κατερίνα και έχω έναν γιο 37 χρονών. Ο γιος μου, έχει φύγει από το σπίτι από τα 18 του, για να σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχτισε την ζωή του εκεί. Με τον γιο μου είχα άριστες σχέσεις, αφού μόνο έναν γιο έχω στην ζωή.

Δείτε ακόμα Το παιδί μου είναι 18 χρονών και τα έφτιαξε με έναν 28χρονο – Θέλω να τους χωρίσω

Όλα άλλαξαν όμως όταν στα 30 του, γνώρισε αυτήν την γυναίκα. Εμείς της ανοίξαμε αμέσως την αγκαλιά μας και την βάλαμε μέσα. Πέρασα πολλά από την πεθερά μου και δεν ήθελα κι εγώ να γίνω μία από αυτές. Όμως εκείνη μετά τον πρώτο χρόνο άλλαξε ριζικά.

αρρώστησα-και-το-παιδί-μου-δεν-ήρθε-να-με-δει-

Photo via: netflitx

Ξεκίνησε να τον απομακρύνει από τους φίλους του, τους συγγενείς του, ακόμη κι από εμάς. Κατέληξε να έχει μόνο αυτήν. Εγώ στην αρχή δεν ανησύχησα. Νόμιζα πως τα μισά είναι συμπτώσεις και τα άλλα μισά επειδή κάτι του έκαναν οι άνθρωποι που απομακρύνθηκε.

Ξεκίνησαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά, όταν με έπιασε ο κολλητός του, που ήταν μαζί από παιδιά και μου είπε πως όταν ανέβηκε Θεσσαλονίκη για επαγγελματικό ταξίδι αλλά και για να τον δει, ο γιος μου του έβρισκε δικαιολογίες και τις 5 μέρες που έκατσε για να τον δει, έτσι ώστε να μην βγουν.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου κακομαθαίνει το παιδί μας και με κάνει να δείχνω συνέχεια η κακιά

Έπεσα από τα σύννεφα. Η γυναίκα αυτή είναι παθολογικά ζηλιάρα. Δεν ζηλεύει μόνο τις άλλες γυναίκες. Ζηλεύει εμένα, τον πατέρα του, τους φίλους του, τους συγγενείς του, οποιοδήποτε νιώθει ότι τον αγαπάει ίσως παραπάνω από εκείνη.

αρρώστησα-και-το-παιδί-μου-δεν-ήρθε-να-με-δει-

Photo via: bovary.gr

Ανέβηκα εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη και όταν έφτασα σπίτι ήταν μόνο εκείνη εκεί. Όταν με είδε, με άφησε για 2 λεπτά να περιμένω στην πόρτα, με την πόρτα σχεδόν μισόκλειστη. Έπαθα σοκ. Με τα χίλια ζόρια με έβαλε να μπω μέσα.

Όταν ήρθε ο γιος μου από την δουλειά με καλοδέχτηκε. Μπροστά του, η συμπεριφορά της άλλαξε τελείως. Όσο έλειπε με το ζόρι μου έφτιαξε έναν καφέ και με το που μπήκε μέσα ο γιος μου ξεκίνησε τις προτάσεις. “Θες να ψήσω τυροπιτάκια; Θέλετε να παραγγείλουμε απέξω; Ααα μητέρα δεν έχετε πιει τον καφέ σας. Δεν τον έκανα καλό;”.

Δείτε ακόμα 47 χρονών με 2 παιδιά και ο νέος μου σύντροφος θέλει συγκατοίκηση – Δεν σφάξανε

αρρώστησα-και-το-παιδί-μου-δεν-ήρθε-να-με-δει-

Photo via: mama365.gr

Όταν μείναμε μόνοι με τον γιο μου προσπάθησα να τον ψαρέψω. Να μάθω τα νέα του, σε τι κατάσταση είναι η ζωή του. Όταν μου είπε ότι απομακρύνθηκε από τους πάντες, προσπάθησα να καταλάβω τι του έκαναν. Οι δικαιολογίες του ήταν χαζές.

Δεν είχαν βάση και λογική. Δεν έχω λόγο να ρίξω άδικο στο παιδί μου, αλλά δεν έχω μάθει και να χαϊδεύω αυτιά. Ο άντρας μου με πίεσε να μην ανακατευτώ άλλο για να μην απομακρυνθεί κι εμάς και άφησα το πράγμα να τσουλήσει μόνο του.

αρρώστησα-και-το-παιδί-μου-δεν-ήρθε-να-με-δει-

Photo via: pillowfights.gr

Όμως πρόσφατα έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Χρειάστηκε να κάνω ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι. Όλα πήγαν καλά. Όμως ο γιος μου, δεν μπόρεσε να κατέβει ούτε ένα Σαββατοκύριακο. Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο χειρουργείο η μητέρα σου ή ο πατέρας σου και να μην μπορείς να βρεις χρόνο ούτε δύο μέρες; Δεν ξέρω τι να κάνω πια.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close