η-κόρη-μου-είναι-18-και-έκανε-σχέση-με-28χρονο-

Η αναγνώστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κòρη της, αφού σύμφωνα με την ίδια έκανε σχέση με έναν 28χρονο ενώ εκείνη είναι 18 και ψάχνει τρόπο να τους χωρίσει. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά έλεγαν οι παλιοί, όμως φαίνεται πως πολλοί από τους σημερινούς γονείς δεν ενστερνίζονται αυτήν την άποψη. Η κόρη αυτής της αναγνώστριας είναι 18 χρονών και πρόσφατα έμαθε ότι έκανε σχέση με έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της. Θέλει να τους χωρίσει και ζητάει την συμβουλή σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Κατερίνα και έχω μία κòρη 18 χρονών που φέτος δίνει για Πανελλήνιες. Η κòρη μου ήταν πάντα ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί. Δεν έχει καπνίσει ποτέ, μας τα έλεγε όλα, δεν είχε ποτέ σχέση με αγόρι και ακόμη και με τις φίλες της ήταν πολύ μετρημένη.

Δείτε ακόμα 47 χρονών με 2 παιδιά και ο νέος μου σύντροφος θέλει συγκατοίκηση – Δεν σφάξανε

Δεν αντιμετώπισε βέβαια θέματα στο σχολείο, γιατί μπορεί να ήταν ανέκαθεν άριστη μαθήτρια, αλλά είχε τον τρόπο της να κερδίζει τους ανθρώπους, ακόμη και μέσα από το χαμηλό της προφίλ. Μπορεί βέβαια να ήμασταν απλά τυχεροί και να πέσαμε σε σχολείο με καλά παιδιά.

Πάντα της έλεγα ότι πρέπει να διαβάζει για να καταφέρει να μπει στην Ιατρική όπως και ήθελε. Βλέπετε ο άντρας μου είναι μικροβιολόγος και ‘γω οδοντίατρος, οπότε καταλαβαίνετε ότι το παιδί μεγάλωσε μέσα σε λευκές ποδιές. Δεν την πιέσαμε ποτέ στο τι θέλει να ακολουθήσει, μόνη της το επέλεξε.

η-κόρη-μου-είναι-18-και-έκανε-σχέση-με-28χρονο-

Ούτε την πιέσαμε ποτέ να διαβάζει χωρίς να έχει ζωή και παρέες. Εκείνη επέλεγε να διαβάζει κι εμείς της λέγαμε ότι αν θέλει να πετύχει έναν τόσο υψηλό στόχο όπως είναι η ιατρική δυστυχώς θέλει προσπάθεια. Όμως πάντα προσπαθούσα να κρατάω τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμα Λίγα χρόνια πριν την απέφευγαν εξαιτίας των σημαδιών που είχε πλέον έχει γίνει σύμβολο ομορφιάς

Της έλεγα ότι πρέπει να βγαίνει περισσότερο, την ρωτούσα αν υπήρχε κάποιο φλερτ στη ζωή της, ήθελα η κόρη μου να ζει μία τυπική ζωή μίας έφηβης. Εκείνη όμως πάντα μου έλεγε ότι τα παιδιά στο σχολείο της είναι αρκετά ανώριμα για να ασχοληθεί μαζί τους και κάπου την καταλάβαινα.

Είναι ένα παιδί που έχει διαβάσει πολλά βιβλία, που έχει άποψη πάνω στην πολιτική, στις επιστήμες, σε κοινωνικά ζητήματα. Δεν μπορεί να ταιριάξει εύκολα με συνομηλίκους, από το Γυμνάσιο ακόμα. Ακόμη και οι φίλες της, είναι φίλες της, επειδή απλά την θαυμάζουν για τις γνώσεις της και προσπαθούν να μάθουν από αυτή.

Άμα ήταν τυπικές έφηβες που όχι μόνο δεν ήξεραν αλλά δεν ήθελαν και να μάθουν δεν νομίζω ότι το παιδί μου θα μπορούσε να κάνει χωριό μαζί τους για καιρό. Πρόσφατα όμως ήρθαν τα πάνω κάτω στις ζωές μας, όταν μου εξομολογήθηκε ότι βρήκε κάποιον.

Δείτε ακόμα Ο πρώην της γυναίκας μου την ικανοποιούσε περισσότερο στο κρεβάτι και φοβάμαι μην με χωρίσει

Στην αρχή χάρηκα πάρα πολύ, αφού καιρός της είναι και σε λίγους μήνες (τον Απρίλιο) θα κλείσει τα 18. Όμως, όταν έμαθε το πόσο είναι αυτός ο κάποιος και που τον γνώρισε έπαθα πανικό. Τον λένε Κώστα, είναι 28 χρονών και τον γνώρισε στο Tinder.

η-κόρη-μου-είναι-18-και-έκανε-σχέση-με-28χρονο-

Για όσες μαμάδες δεν ξέρετε, το Tinder είναι μία εφαρμογή που μπαίνεις μέσα για να κάνεις άλλου τύπου γνωριμίες. Πλέον έχει γίνει μόδα και τα παιδιά την χρησιμοποιούν πολύ. Δεν ξέρω πότε σταμάτησαν να φλερτάρουν με τον παραδοσιακό τρόπο και ούτε μ’ αρέσει αυτός ο τρόπος φλερτ.

Κυκλοφορούν τόσοι κίνδυνοι εκεί έξω και δεν θέλω να νιώθω πως το παιδί μου είναι τόσο πολύ εκτεθειμένο, σε μία εφαρμογή με αγνώστους. Πόσο μάλλον όταν με αυτούς τους αγνώστους κάνει σχέση. Η κόρη μου δεν είχε ολοκληρωμένες επαφές μέχρι να τον γνωρίσει και από ότι μου λέει ακόμη δε έχει.

Δείτε ακόμα «Κανείς δεν θα σε αγαπήσει όπως η μάνα σου». Αυτό ελπίζω κι εγώ!

Τί γυρεύει ένας 28χρονος από ένα ανήλικο; Το ξέρω ότι σε λίγα χρόνια η διαφορά ηλικίας μπορεί να μην φαίνεται τόσο, όμως τώρα φαίνεται. Γιατί δεν είναι μόνο τα χρόνια που έχουν διαφορά αλλά και οι φάσεις που βρίσκονται.

η-κόρη-μου-είναι-18-και-έκανε-σχέση-με-28χρονο-

Η κόρη μου είναι ένα άβγαλτο σχεδόν 18χρονο κορίτσι, με καμία ερωτική εμπειρία στην ζωή της, που ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες, κι αυτός είναι ένας έμπειρος και ολοκληρωμένος άντρας που δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων και σίγουρα θέλει άλλα πράγματα από την ζωή του. Φοβάμαι και ανησυχώ πολύ. Νιώθω ότι όλο αυτό είναι λάθος και δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσω.

All photos via: bovary.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close