δεν-με-παντρεύεται-επειδή-είναι-μαμάκιας-

Δεν με παντρεύεται επειδή δεν θέλει να φύγει από το σπίτι της μάνας του. Η αναγνώστρια θέλει την άποψή μας.

Στην Ελλάδα οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύ ισχυροί. Μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια. Στην Ελλάδα δεν αγαπάμε απλώς τα παιδιά μας. Σε μερικές περιπτώσεις από την υπερβολική αγάπη δεν τα αφήνουμε να ενηλικιωθούν ή και να “αναπνεύσουν”.

Μία αναγνώστρια μοιράστηκε μαζί μας την δική της προσωπική ιστορία με τον σύντροφό της. Βγαίνουν 3 χρόνια όμως δεν θέλει να την παντρευτεί επειδή δεν θέλει να φύγει από το σπίτι της μάνας του. Είναι ένα πρόβλημα που την πνίγει και θέλει την συμβουλή σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δεν με παντρεύεται επειδή δεν θέλει να φύγει από το σπίτι της μάνας του

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 3 ολόκληρα χρόνια και περνάμε πολύ καλά μαζί. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ακόμη και από τα πρώτα ραντεβού είχαμε μία τεράστια χημεία και οικειότητα μεταξύ μας. Οι φίλοι μας, μας έλεγαν ότι κάναμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια.

Σαν άνθρωπος είναι πολύ δοτικός. Κερνάει συνέχεια κι εμένα και την παρέα και πολλές φορές του έχω βάλει “χέρι” γι’ αυτό αλλά εκεί αυτός. Έχει χιούμορ, είναι τρυφερός και πραγματικά με αγαπάει πολύ. Όμως είναι πολύ καλομαθημένος.

Η μητέρα του δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος. Είναι υστερική. Προκαλεί συνεχώς καυγάδες με τον πατέρα του και πολλές φορές έχουν τσακωθεί άσχημα ακόμη και μπροστά μας. Έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της τον σύντροφό μου γιατί τον καλομαθαίνει και εξαιτίας της, ο σύντροφός μου έχει μία άτυπη κόντρα με τον πατέρα του.

Δείτε ακόμα 6χρονη φροντίζει τον μπαμπά της με αναπηρία αφού τους εγκατέλειψε η μαμά της

Προσπάθησα πολλές φορές να του το πω αλλά δεν έβρισκα άκρη και δεν ήθελα να επεκταθώ. Από τον πρώτο χρόνο είχα καταλάβει ότι τα πράγματα στο σπίτι του ήταν περίεργα γιατί μου τα έλεγε όλα και κατάλαβα ότι είναι πολύ καλομαθημένος στις πρώτες μας κοινές διακοπές.

δεν-με-παντρεύεται-επειδή-είναι-μαμάκιας-

Photo via: diaforetiko.gr

Στο ξενοδοχείο τα έκανα κυριολεκτικά όλα εγώ και τον ντάντευα λες και ήταν γιος μου όχι σύντροφός μου. Όμως τότε μου άρεσε επειδή ήμασταν στους πρώτους μας έρωτες. Μετά από 3 χρόνια είπα κι εγώ να κάνω συζήτηση για γάμο και συγκατοίκηση.

Εκείνος στην αρχή μου είπε ότι δεν μπορεί να αφήσει την μαμά του μόνη της επειδή θα πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας του πατέρα του. Όμως τον έβαλα κάτω, του μίλησα και κάπως τον έπεισα. Μέχρι που μίλησε στην μάνα του και έγινε το έλα να δεις.

Δείτε ακόμα Νομίζω πως ερωτεύομαι τον κολλητό της κoρης μου

Τι ότι θέλω να της τον πάρω του είπε, τι ότι θα την αφήσει μόνη της, τον χτύπησε στο φιλότιμο και το παγώσαμε. Εγώ όμως είμαι έξαλλη. Δεν αντέχω τους μαμάκηδες και μπορεί να ήταν κακομαθημένος αλλά πίστευα ότι σε μία τέτοια πρόταση δεν θα έλεγε όχι.

δεν-με-παντρεύεται-επειδή-είναι-μαμάκιας-

Photo via: tempo.co

Από τότε είμαι ψυχραμένη μαζί του. Του εξηγώ ότι θέλω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα και πως κοντεύω τα 30. Του εξηγώ ότι δεν μπορώ να είμαι σε μία σχέση χωρίς εξέλιξη και εκείνος μου λέει να κάνω υπομονή και πως όλα θα τα φτιάξει και πως να κάνω υπομονή.

Εγώ όμως νομίζω ότι απλά κερδίζει χρόνο και στοχεύει στο ότι θα το ξεχάσω ή θα προσαρμοστώ. Τι να κάνω; Να τον χωρίσω; Νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε έναν άντρα που δεν είναι σε θέση στα 30 του χρόνια να φύγει από το σπίτι.

Δείτε ακόμα Το παιδί μου έχει αδυναμία στον πατέρα του και ζηλεύω

Τόσα χρόνια νόμιζα ότι το έκανε επειδή δεν είχε κάποια πρόταση. Τώρα που του την έκανα όμως και την αρνήθηκε, με έβαλε σε σκέψεις…Πείτε μου τι να κάνω.

δεν-με-παντρεύεται-επειδή-είναι-μαμάκιας-

Photo via: gr.dreamstime.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close