6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

6χρονη φροντίζει τον μπαμπά της με αναπηρία αφού τους εγκατέλειψε η μαμά της. Αυτή η 6χρονη φροντίζει τον μπαμπά της με αναπηρία αφού η μητέρα της, τους εγκατέλειψε.

Πολλές φορές τα παιδιά συμπεριφέρονται πιο ώριμα από τους μεγάλους. Όπως αυτή η 6χρονη, που βοηθάει τον μπαμπά της μέσα στην καθημερινότητα αφού η μητέρα της, τους εγκατέλειψε. Η μικρή, έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων.

Η αγάπη της για τον πατέρα της, την έκανε να ωριμάσει πιο σύντομα και να ταΐζει τον μπαμπά της, να τον βοηθάει να κινείται και γενικότερα να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Διαβάστε παρακάτω: 

6χρονη φροντίζει τον μπαμπά της με αναπηρία αφού τους εγκατέλειψε η μαμά της

Η 6χρονη της σημερινής μας ιστορίας είναι η Jia Jia και είναι ένα παιδί με μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της αλλά και τρομερή υπομονή. Ο μπαμπάς της, έπαθε ένα τραγικό ατύχημα και έμεινε ανάπηρος. Πιο συγκεκριμένα το 2016 ο μπαμπάς της έμεινε παράλυτος μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα.

6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

Δείτε ακόμα Β- Safe: Το βραχιόλι πανικού που έφτιαξαν μαθητές λυκείου με αφορμή τις γυναικοκτονίες

6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

Δυστυχώς το 2018 η μητέρα τους εγκατέλειψε. Από τότε η μικρή βοηθάει και φροντίζει τον πατέρα της μέσα στην καθημερινότητα παρόλο που είναι μόλις 6 χρονών. Η μικρή έχει γίνει θέμα και τα τοπικά μέσα έκαναν γνωστή την ιστορία της.

6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6 και κάνει μασάζ για μισή ώρα στους μυς τους μπαμπά της. Στην συνέχεια πριν φύγει για το σχολείο, του πλένει τα δόντια και το πρόσωπο. Αφού γυρίσει σπίτι τον ταΐζει και τον βοηθάει να μετακινηθεί μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμα 14χρονος ήρωας έσωσε την μαμά του και την γιαγιά του από πυρκαγιά στο σπίτι

6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

Όταν η μικρή είναι στο σχολείο τον μπαμπά της, τον φροντίζουν η γιαγιά και παππούς. «Όταν φροντίζω τον μπαμπά μου δεν νιώθω καμία κούραση.  Στην αρχή δεν ήξερα πως να ξυρίζω τον μπαμπά μου και τον έκοβα στο πρόσωπο αλλά μου είπε ότι δεν τον πόνεσε καθόλου. Τώρα, έχω βελτιωθεί πάρα πολύ στο ξύρισμα», πρόσθεσε η μικρή.

6χρονη-φροντίζει-τον-μπαμπά-της-με-αναπηρία-

Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ότι ένα τόσο μικρό παιδί δεν πρέπει να έχει τόσες ευθύνες πάνω από το κεφάλι του. Παρόλα αυτά φαίνεται πως το κάνει με στοργή και με αγάπη, οπότε θα αφήσουμε τα σχόλια σε εσάς.

All photos via: dailymail.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close