Δικαίωση: 7 λόγοι που οι ψηλές γυναίκες ζηλεύουν τις κοντές _

Κι όμως!  Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε 7 λόγους που τις κοντές γυναίκες κατά βάθος τις  ζηλεύουν οι ψηλές.

Υπάρχει μία άτυπη κόντρα στα πλαίσια του χιούμορ μεταξύ των κοντών γυναικών και των ψηλών γυναικών. Η αλήθεια είναι πως είμαι μόλις 1.58 οπότε καταλαβαίνετε σε ποια κατηγορία γυναίκας ανήκω. Μπορεί να πιστεύουν ότι οι ψηλές γυναίκες είναι πιο εντυπωσιακές και τραβούν τα βλέμματα, όμως εμείς θα σας αποδείξουμε το αντίθετο.

Δείτε ακόμα  Γλώσσα του σώματος: Κόλπα για να προσελκύετε πιο εύκολα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν

Στο παρακάτω άρθρο αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που έχουν μόνο οι κοντές γυναίκες. Πλεονεκτήματα που κάθε ψηλή γυναίκα ίσως και να ζήλευε. Καιρός να πάρουμε το αίμα μας πίσω κορίτσια. Διαβάστε παρακάτω: 

Χωράς παντού

Την στιγμή που οι ψηλές προσπαθούν να στριμωχτούν σε λεωφορεία, αυτοκίνητα και δεν ξέρουν πως να βολέψουν τα πόδια τους κάτω από το τραπέζι, εμείς κυρίες, καθόμαστε όπως να ‘ναι και βολευόμαστε πάντα.

Και μερικές φορές καθόμαστε ακόμη και με τα πόδια πάνω στην καρέκλα μας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάλε μία ψηλή να κάνει το ίδιο αν μπορεί.

Μπορούμε να φορέσουμε τακούνια

Ωραίες οι ψηλές γυναίκες όμως τα τακούνια δεν τις κολακεύουν. Δείχνουν ακόμη πιο ψηλές, οπότε από ψηλές ξεκινούν να θεωρούνται άχαρες. Αντίθετα εμείς μπορούμε να βάλουμε ακόμη και την πιο ψηλή γόβα της συλλογής μας και να δείχνουμε απλά πιο εντυπωσιακές από πριν.

γιατί_οι_κοντές_γυναίκες_έχουν_περισσότερα_πλεονεκτήματα_από_τις_ψηλές_γυναίκες_

Photo via: mononews.gr

Δεν είμαστε πιο κοντές από τους συντρόφους μας

Εντάξει, το ύψος στον ερ@τα δεν παίζει ρόλο, όμως εδώ δεν είμαστε για να πούμε το σωστό ηθικά. Εδώ είμαστε για να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Οι ψηλές γυναίκες έχουν την δυστυχία τις περισσότερες φορές να ερ@τεύονται πιο κοντούς από εκείνες. Ο σύντροφος νιώθει μειονεκτικά κι εκείνες “παντρεύονται” τα φλατ παπούτσια μία ζωή.

Αντίθετα, οι κοντές αποκλείεται να γνωρίσουν πιο κοντούς από εκείνες. Μπορεί να γίνει και αυτό δηλαδή, αλλά είπαμε. Εδώ σήμερα παίρνουμε το αίμα μας πίσω. Έτσι, οι κοντές γυναίκες είτε θα γνωρίσουν κάποιον στο ύψος τους είτε πιο ψηλό. Όπως και να ‘χει βολεμένες είμαστε.

γιατί_οι_κοντές_γυναίκες_έχουν_περισσότερα_πλεονεκτήματα_από_τις_ψηλές_γυναίκες_

Photo via: faysbook.gr

Φαίνονται διαχειρίσιμες ενώ δεν είναι.

Και πάμε τώρα στο κεφάλαιο “άντρες”. Οι κοντές γυναίκες είναι πιο θελκτικές για τους περισσότερους άντρες διότι πρώτον φαίνονται πιο διαχειρίσιμες στο κρεβάτι και δεύτερον διότι είναι πιο χαριτωμένες και τους βγάζουν το προστατευτικό τους χαρακτήρα.

Κάπου εδώ όμως να πούμε ότι οι κοντές γυναίκες είναι σαν τα τσιουάουα. Κρύβουν μία τρέλα και μία νευρικότητα άλλο πράγμα, οπότε αφήστε τους άντρες να νομίζουν ότι μπορούν να μας διαχειριστούν. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

Οι κοντές φαίνονται πιο νέες

Μπορεί το πρόσωπο να μαρτυρά την ηλικία όμως από μακριά κάποιος που θα δει έναν άνθρωπο 1.50 σίγουρα θα σκεφτεί ότι είναι πιο μικρός από ότι δείχνει. Οπότε φαίνεσαι πιο νέα και χαριτωμένη και κοίτα να το χαρείς.

Δεν έχουν πρόβλημα με το νούμερο των παπουτσιών

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποια γυναίκα 1.58 να φοράει 40 νούμερο παπούτσι; Όχι βέβαια. Εύκολα βρίσκεις στα καταστήματα παπούτσια 36.37.38 και 39. Δύσκολα όμως βρίσκεις από 40 και πάνω, ειδικά στα γυναικεία. Οι ψηλές τις περισσότερες φορές έχουν και μεγάλες πατούσες, οπότε δεν τους είναι εύκολο να βρίσκουν παπούτσια.

Γνωρίζεις πιο εύκολα ανθρώπους

Μπαίνεις στο τραίνο και δεν φτάνεις να βάλεις την βαλίτσα πάνω από το κάθισμα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ντροπή που δείχνεις σαν νάνος με βράχο στους ώμους του. Ξεκινά να κάνεις ταλαιπωρημένα νάζια και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου πει “να σας βοηθήσω;”. Κι αν είναι γλυκούλης ζήτα και αριθμό. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.

γιατί_οι_κοντές_γυναίκες_έχουν_περισσότερα_πλεονεκτήματα_από_τις_ψηλές_γυναίκες_

Photo via: troublemakers.gr

Bonus: Τα παιδιά σου έχουν αδυναμία

Τα παιδιά νιώθουν πιο οικεία με ανθρώπους που είναι πιο κοντά στο ύψος τους. Αντιθέτως νιώθουν άβολα όταν βλέπουν έναν τεράστιο άνθρωπο να τα πλησιάζει. Μπορεί να νιώσουν δέος όμως θα νιώσουν και άβολα. Οπότε σίγουρα θα είσαι η αδυναμία στα ανιψάκια σου και στα παιδιά των φίλων σου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close