έχασα-τον-άντρα-μου-3-μήνες-πριν-και-έμαθα-ότι-με-απατούσε-

Έχασα τον άντρα μου πριν 3 μήνες και έμαθα ότι με απατούσε. Η αναγνώστρια έχασε τον άντρα της 3 μήνες πριν και έμαθε πρόσφατα ότι ο άντρας της, την απατούσε.

Όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο ο πόνος είναι πάντα αφόρητος. Τι γίνεται όμως όταν αφού τον χάσουμε μαθαίνουμε πράγματα γι’ αυτόν που μας πληγώνουν ανεπανόρθωτα; Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τον λόγο από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μπορούμε να πάρουμε καμία εξήγηση.

Αυτό συνέβη και σε μία αναγνώστρια η οποία αφού έχασε τον άντρα της, έμαθε ότι την απατούσε. Η αναγνώστρια βρίσκεται σε απόγνωση και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Τι θα την συμβουλεύατε να κάνει αν ήσασταν στην θέση της; Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Ονομάζομαι Ντίνα και είμαι 65 ετών. Ο άντρας μου έφυγε από την ζωή 3 μήνες πριν σε ηλικία 78 ετών από ανακοπή καρδιάς. Η αλήθεια είναι ότι είχε πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του και δεν πρόσεχε καθόλου. Ο άντρας μου ήταν ο πρώτος άντρας που γνώρισα στην ζωή μου και τον παντρεύτηκα.

Μπορεί να ήταν προξενιό όμως από την αρχή πέθαινα γι’ αυτόν. Ήταν ένας νέος διαβασμένος, υπεύθυνος, που αγαπούσε τις χειροτεχνίες και ήταν πολύ καλός στη ζωγραφική. Μπορεί να παντρεύτηκα νωρίς όμως με άφησε να σπουδάσω και για πολλά χρόνια δούλευα ως δασκάλα σε δημοτικά σχολεία.

έχασα-τον-άντρα-μου-3-μήνες-πριν-και-έμαθα-ότι-με-απατούσε-

Photo via: riportal.net.hr

Ήμασταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και όλη η γειτονιά ήξερε την αδυναμία που του είχα. Μάλιστα πολλές γειτόνισσες κουτσομπόλες μάθαινα ότι με κοροϊδεύαν επειδή έκανα σαν “παιδούλα” μεγάλη γυναίκα. Φυσικά του είχα και τυφλή εμπιστοσύνη. Ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα.

Δείτε ακόμα Άλλο ένα θύμα εκφοβισμού: Σοκάρει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε έφηβη που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Μπορεί να έβγαινε από το σπίτι συχνά όμως μου έλεγε ότι θα πάει με τους φίλους του μία βόλτα και ‘γω πάντα τον άφηνα γιατί του είχα εμπιστοσύνη. Η ζωή μας κυλούσε ήρεμα εμείς με τα δύο παιδιά μας και τα τρία εγγόνια μας.

Μέχρι που έφυγε από την ζωή και ένιωσα πως έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Κανένα παιδί κανένα εγγόνι ένιωθα ότι δεν μπορεί να μου καλύψει το κενό. Σίγουρα λατρεύω τα παιδιά και τα εγγόνια μου όμως αυτά έχουν μεγαλώσει, κάνουν την δική τους ζωή, δεν είναι το ίδιο.

έχασα-τον-άντρα-μου-3-μήνες-πριν-και-έμαθα-ότι-με-απατούσε-

Photo via: scoala.lazarevsn.ro

Τρεις μήνες πριν έφυγε από την ζωή και 15 μέρες πριν ένιωσα ότι δεν ήξερα ποιον έχω δίπλα μου τόσα χρόνια. Καθώς είχα πάει στα μνήματα να του ανάψω το κεράκι του, βλέπω εκεί μία άλλη γυναίκα να κλαίει και να χτυπιέται. Στην αρχή φαντάστηκα ότι ήταν κάποια συγγενής που δεν γνώριζα ή δεν θυμόμουν.

Δείτε ακόμα Έμαθα πριν 3 μήνες ότι είμαι υιοθετημένη και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ

Όταν με είδε κοκκάλωσε. Αφού είδα την αντίδρασή της ξεκίνησα να την πιέζω να μου πει ποια είναι αυτή και τι θέλει πάνω από τον τάφο του άντρα μου. Τότε μου είπε ότι είχε σχέση μαζί της 30 χρόνια τώρα. Περίπου όσα χρόνια είμαστε παντρεμένοι δηλαδή.

Παραλίγο να λιποθυμήσω. Δεν  ξέρω ποια είναι αυτή, δεν ξέρω πως κατέληξαν μαζί, δεν ήθελα να μάθω τίποτα. Ήθελα να εξαφανιστεί μπροστά από τα μάτια μου. Από τότε δεν ξέρω πως να νιώσω. Από την άλλη νιώθω να μου λείπει και πραγματικά πενθώ μέσα μου.

Από την άλλη έχω τόση οργή μέσα μου και αυτό που με βασανίζει ακόμη περισσότερο είναι ότι δεν μπορώ να του ζητήσω εξηγήσεις. Δεν μπορώ να του πατήσω μία σφαλιάρα για τα τόσα χρόνια κοροϊδίας. Καθόμουν και του έδινα τα χάπια του, δεν του έλειπε τίποτα, άκουγα τη μουρμούρα του και ανεχόμουν τα νεύρα του.

Δείτε ακόμα Έκανα την κόρη μου σε μικρή ηλικία και τώρα θέλω να ζήσω την ζωή μου

έχασα-τον-άντρα-μου-3-μήνες-πριν-και-έμαθα-ότι-με-απατούσε-

Photo via: Pinterest

Και αφού ξεσπάθωνε σε μένα και τον ντάντευα κανονικά, μετά πήγαινε κύριος και μέσα στην τρελή χαρά στην άλλη. Μου φαίνεται σαν ψέμα! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ και φυσικά δεν είπα τίποτα στα παιδιά μας. Μπορεί να με απογοήτευσε πολύ αλλά δεν θέλω να τον ρίξω και στα μάτια των παιδιών μας. Τι να κάνω; Πως θα το ξεπεράσω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close