γιαγιά_χορεύει_τανγκό_

Η υπέροχη γιαγιά που πετάει το μπαστούνι και χορεύει το πιο όμορφο τανγκό.

Πολλές φορές έχουμε δει γιαγιάδες και παππούδες που μας έχουν συγκινήσει, όπως στην περίπτωση του παππού που χτένιζε την γυναίκα του, στην πρώτη καραντίνα. Μπορεί να πιστεύουμε ότι η τρίτη ηλικία αποτελείτε από ανθρώπους που πλέον περνούν την ώρα τους βαρετά, όμως αυτό δεν ισχύει.

Μάλιστα πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν ότι ξέρουν να ζουν πολύ παραπάνω από εμάς τους…νέους. Γιατί πλέον αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι το νόημα της ζωής είναι να μαζεύεις συνεχώς καινούριες εμπειρίες.

Δείτε ακόμα 15 ιστορίες που αποδεικνύουν την αξία των γιαγιάδων μας

Η θέλησή τους για ζωή και νέες εμπειρίες λοιπόν τους κάνει μέχρι και να ξεπερνούν τον εαυτό τους. Όπως στην περίπτωση αυτής της γιαγιάς, που δεν δίστασε να πετάξει το μπαστούνι για να χορέψει ένα εκπληκτικό τανγκό μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θεατών. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Καθώς περνούσαμε άλλο ένα βαρετό βράδυ σκρολάροντας στο Facebook “πέσαμε πάνω” σε ένα εκπληκτικό βίντεο που μας έκανε να χαμογελάσουμε γλυκά και να δούμε την ζωή πιο αισιόδοξα. Το βίντεο φαίνεται πως είχε τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν, αφού η ανάλυση δεν είναι υψηλής ποιότητας όπως γίνεται με τα σημερινά κινητά.

Στο βίντεο λοιπόν φαίνεται πως σε κάποια χώρα του εξωτερικού κάποιοι χορευτές έκαναν παράσταση σε κοινό οι οποίοι τους χάζευαν με δωρεάν είσοδο, όπως διάφορα shows που διαδραματίζονται για παράδειγμα στο Μοναστηράκι.

Ανάμεσα στο κοινό υπήρχε και μία γιαγιά η οποία είχε εντυπωσιαστεί από τις χορευτικές ικανότητες των χορευτών. Η γιαγιά κρατούσε το μπαστούνι της και φαινόταν πως χωρίς αυτό δε θα μπορούσε να σταθεί όρθια για πολύ ώρα.

Δείτε ακόμα “Μπορώ να κοιμηθώ στην γιαγιά σήμερα- Αφιερωμένο στην γιαγιά μας που δεν είναι πια εδώ

Κανείς από το κοινό που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους δεν έκανε αυτό που έκανε η συγκεκριμένη γιαγιά. Γιατί η γιαγιά της σημερινής μας ιστορίας, ακόμη κι αν το σώμα της φαινομενικά δεν την βαστούσε, είχε το θράσος να ζητήσει τον χορευτή σε χορό.

Ο χορευτής δεν δίστασε να της πει το ναι. Η γιαγιά αφήνει το μπαστούνι της στην άκρη και χορεύει με τον χορευτή ένα εκπληκτικό τανγκό. Φυσικά ο χορευτής την στήριζε κατάλληλα έτσι ώστε να μην πέσει και το κοινό χαμογελούσα και κατέγραφε την στιγμή με τα κινητά του τηλέφωνα.

Η γιαγιά έδωσε σε όλους το μάθημα ότι η ζωή δεν σταματάει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Και ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ κανένα μπαστούνι δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να το ζήσεις. Στην προκειμένη αυτό που η γιαγιά ήθελε πάρα πολύ ήταν να θυμηθεί τα νιάτα της.

Δείτε ακόμα 19 φωτογραφίες που θα σας θυμίσουν το σπίτι της γιαγιάς

Και δεν κατάφερε μόνο να θυμηθεί τα νιάτα της. Έβαλε τα… γυαλιά στους 20χρονους και στους 30χρονους του κοινού, που δεν είχαν ούτε την θέληση αλλά ούτε και το θράσος, να γίνουν από απλό κοινό ξαφνικά, πρωταγωνιστές. Το βίντεο υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close