είμαι_23_και_είμαι_ερωτευμένος_με_μία_60χρονη_

Ο έρ@τας δεν έχει ηλικία από ότι φαίνεται σύμφωνα με τον συγκεκριμένο νέο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο σε αυτήν την ζωή από τον ερ@τα. Η θέα ενός ερ@τευμένου ζευγαριού είναι σε θέση να σου αλλάξει την διάθεση, εκτός αν περνάς ερ@τική απογοήτευση, οπότε δεν θες να υπάρχουν ερ@τευμένοι στον Νομό σου.

Ενώ λοιπόν ο έρ@τας είναι πολύ όμορφο πράγμα και οι άνθρωποι χαίρονται όταν μαθαίνουν για ένα ερ@τευμένο ζευγάρι, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μας ξενίσει. Ίσως επειδή είμαστε γεμάτοι στερεότυπα και έχουμε βάλει από τα γεννοφάσκια μας την ζωή μας καλούπια.

Δείτε ακόμα Μαμά αφήνει το παιδί της στον ήλιο χωρίς προστασία γιατί πιστεύει ότι τα αντηλιακά είναι επικίνδυνα

Ίσως επειδή πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις ο έρ@τας φαίνεται πως χτυπάει δύο εντελώς αντίθετους ανθρώπους. Και αναρωτιέσαι αν οι δυο τους είναι πραγματικά ερ@τευμένοι ή υποβόσκουν συμφέροντα και ψυχολογικά προβλήματα από πίσω.

Δεν ξέρουμε αν η σημερινή μας ιστορία έχει να κάνει με συμφέρον, ψυχολογικά προβλήματα ή ατόφιο και ειλικρινή έρ@τα. Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε μικροί για να κρίνουμε τα συναισθήματα κάποιου, όμως δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε την ιστορία μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η σημερινή μας ιστορία έχει να κάνει με τον έρ@τα ανάμεσα σε έναν 23χρονο άντρα και σε μία 60χρονη γυναίκα. Ο άντρας ανεβάζει συχνά βίντεο στο TikTok όπου μοιράζεται αποσπάσματα από την καθημερινότητα που έχει με την σύντροφό του.

Δείτε ακόμα Γυναίκα έμαθε ότι την απατάει ο άντρας της και έκανε το πιο απίστευτο πράγμα (βίντεο)

Οι θεατές στο TikTok λοιπόν φαίνεται πως ως επί το πλείστον κρίνουν αρνητικά την σχέση του άντρα με την κατά 37 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του. Ο ίδιος βέβαια απαντάει στα αρνητικά σχόλια με το επιχείρημα ότι η αγάπη που έχουν είναι μοναδική.

Υπήρχαν όμως χρήστες στο TikTok που όχι μόνο χαρακτήρισαν την σχέση αηδιαστική αλλά κατέκριναν και την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Μερικοί πάλι ρώτησαν τον νεαρό αν ο περίγυρος συμφωνεί με την σχέση τους.

Και οι δύο απάντησαν σε αυτές τις ερωτήσεις με ένα μεγάλο ναι. Τα βίντεο στα οποία το ζευγάρι χορεύει ή φιλιέται συγκεντρώνουν χιλιάδες σχόλια και κάθε φορά γίνεται μάχη ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι η σχέση είναι ψεύτικη με σκοπό την ακροαματικότητα και σε αυτούς που θεωρούν ότι ο 23χρονος εκμεταλλεύεται οικονομικά την 60χρονη.

Δείτε ακόμα Αδιανόητο: Μαμά έβαλε ψεύτικα νύχια στο μωρό της

Όμως το ζευγάρι δεν πτοείται. Ο 23χρονος υπερασπίζεται με σθένος την σχέση του λέγοντας ότι η γυναίκα είναι το άλλο του μισό. Για κάποιους αυτή η σχέση είναι περίεργη, για άλλους κωμωδίες, για μερικούς αηδιαστική όμως υπήρξαν και αυτοί που είπαν πως ο έρ@τας είναι έρ@τας. 

Photo via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close