η-γυναίκα-μου-είναι-πολυέξοδη-

Η γυναίκα μου είναι πολυέξοδη και με ξεζουμίζει καθημερινά – Τί να κάνω;. Ο αναγνώστης θέλει την άποψή μας.

Σε μία σχέση και σε έναν γάμο πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Τί γίνεται όμως όταν ο ένας από τους δύο εκδηλώνει μία άκρως εγωιστική συμπεριφορά και ο άλλος νιώθει ότι δεν μπορεί να του επιβληθεί; Αυτό φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο αναγνώστης της σημερινής μας ιστορίας.

Δείτε ακόμα Η συγκινητική ιστορία της μικρής με το μοβ πρόσωπο

Φαίνεται πως η γυναίκα του, είναι πολυέξοδη και δεν καταλαβαίνει ότι τα φέρνουν δύσκολα οικονομικά. Ξοδεύει συνεχώς χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεται και ο αναγνώστης έχει φτάσει στα όριά του. Θέλει την συμβουλή μας. Διαβάστε παρακάτω:

Η γυναίκα μου είναι πολυέξοδη και με ξεζουμίζει καθημερινά – Τί να κάνω;

Με την γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια. Αρχικά τα φέρναμε πολύ εύκολα οικονομικά όμως το ένα έφερε το άλλο και οι μισθοί κατέβηκαν. Η γυναίκα μου όμως δείχνει να μην έχει συναίσθηση. Τόσα χρόνια έκανα υπομονή αλλά κάτι άλλαξε μέσα μου και ξεκινάω σιγά σιγά να φτάνω στα όριά μου.

Βασικά όλα άλλαξαν δύο χρόνια πριν όταν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί. Ήθελε το πιο ακριβό μαιευτήριο και αυτό το σεβάστηκα, επειδή είναι θέμα υγείας και θα έδινα τα πάντα για να ξέρω ότι η γυναίκα και το παιδί μου είναι ασφαλείς.

η-γυναίκα-μου-είναι-πολυέξοδη-

Στην συνέχεις όμως ξεπέρασε κάθε όρια. Θέλει να παίρνει συνεχώς καινούρια ρούχα στο παιδί, όλα μάρκες ακόμη κι αν έξι μήνες μετά δεν του κάνουν πλέον, θέλει συνεχώς λεφτά για δικά της λούσα κι εκείνη δεν δουλεύει γιατί λέει θέλει να μείνει δίπλα στο παιδί της.

Δείτε ακόμα Έχω πάρει κιλά και ο πατέρας μου με προσβάλλει συνέχεια

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα ότι ένας πλούσιος θείος από την Αμερική ξεκίνησε να μας βοηθάει οικονομικά γιατί δεν έχει δικά του παιδιά. Η γυναίκα μου ξεκίνησε να τον εκμεταλλεύεται στην ψύχρα και με έστελνε να του πάρω λεφτά με προσχήματα ότι χρωστάμε και άλλα τέτοια.

η-γυναίκα-μου-είναι-πολυέξοδη-

Δεν την αναγνωρίζω πλέον. Πάντα ήταν φιλοχρήματη όμως τουλάχιστον παλιά ήμασταν οι δυο μας και εκείνη δούλευε. Από την στιγμή που γέννησε το παιδί μας, έκατσε στο σπίτι και παρόλα αυτά δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είμαστε όπως παλιά και πρέπει να στερηθούμε και μερικά λούσα. Τι να κάνω;

η-γυναίκα-μου-είναι-πολυέξοδη-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close