η-κόρη-μου-είναι-έγκυος-και-δεν-ξέρει-τον-πατέρα-

Ο αναγνώστης θέλει να αποκληρώσει την κόρη του, επειδή έμεινε έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα. Τί τον συμβουλεύετε να κάνει;

Μία εγκυμοσύνη είναι μία χαρμόσυνη είδηση για τις οικογένειες. Υπάρχουν όμως και μερικές περιπτώσεις, που μία εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο χαρμόσυνη. Αυτός ο αναγνώστης, έμαθε ότι η κόρη του είναι έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα. Θέλει να την αποκληρώσει και ζητάει την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Γιάννης και έχω μία κόρη 32 ετών. Μένω χρόνια με την μητέρα της στην Γερμανία ενώ εκείνη, επέλεξε να μείνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει σπουδάσει κάτι συγκεκριμένο. Μόλις έκλεισε τα 18 βρήκε δουλειά σε ένα κλαμπ και από τότε δουλεύει εκεί.

Δείτε ακόμα Ενός λεπτού σιγή για την άδεια καρέκλα

Τα πηγαίνει πολύ καλά και όλα αυτά τα χρόνια, αλλάζει δουλειές αλλά πάντα σε κλαμπ και μπαρ. Μπορεί να λείπουμε στο εξωτερικό αλλά η κόρη μας έμενε με τους γονείς μου μέχρι που πέθαναν και οι δυο και πιστεύαμε πάντα ότι είχαμε τον έλεγχο.

Δεν μου άρεσε ποτέ η ιδέα ότι η κόρη μου δουλεύει το βράδυ. Ήξερα ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν καλή φήμη. Όμως, εκείνη μου έλεγε ότι αυτά είναι χαζομάρες και ότι άλλαξαν οι εποχές και να μην ανησυχώ. Μου έλεγε ότι αυτή η δουλειά έχει τα κακά της όπως το ξενύχτι αλλά έχει και τα καλά της που είναι η επαφή με κόσμο, η μουσική και τα πουρμπουάρ.

η-κόρη-μου-είναι-έγκυος-και-δεν-ξέρει-τον-πατέρα-

Πρόσφατα η κόρη μου ήθελε να έρθει να μας επισκεφθεί στην Γερμανία. Είχαμε να βρεθούμε πολλά χρόνια. Μιλούσαμε μόνο μέσω Skype, αλλά με τον κορονοϊό και τις καραντίνες εκείνη δεν ήθελε να το ρισκάρει. Πηγαίνουμε λοιπόν να την υποδεχτούμε στο αεροδρόμιο και την βλέπουμε διπλή!

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με παράτησε για άλλη και δεν μου δίνει διατροφή γιατί δεν τον αφήνω να παίρνει το παιδί

Στην αρχή νόμιζα ότι πάχυνε. Όσο πλησίαζε όμως διαπιστώσαμε κι εγώ και η μάνα της ότι ήταν έγκυος. Δεν ξέραμε πως να νιώσουμε. Μέχρι να φτάσουμε σπίτι εγώ ήμουν αμίλητος, εκείνη με μία μούρη μέχρι το πάτωμα και η μάνα της προσπαθούσε να σπάσει τον πάγο.

Σκεφτόμουν σε όλη την διαδρομή ότι μπορεί το παιδί μου να είναι σε σοβαρή σχέση και να μην ήθελε να μας πει κάτι μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι καλό παιδί. Ή επειδή, γενικά δεν ανοίγεται εύκολα γι’ αυτά τα πράγματα.

η-κόρη-μου-είναι-έγκυος-και-δεν-ξέρει-τον-πατέρα-

Μετά όμως σκέφτηκα πως δεν γίνεται να είναι σε σοβαρή σχέση και να μην έρθει μαζί της να την συνοδεύσει. Όταν φτάσαμε σπίτι μας τα διηγήθηκε όλα. Μας είπε ότι ήταν περιπέτεια της μίας βραδιάς, ότι δεν έχει καν το κινητό του τηλέφωνο και ότι αυτός δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο μαγαζί μετά από τότε.

Δείτε ακόμα Τραγικό: Μαμά έβγαλε τα φρύδια στην 3χρονη κόρη της για να μην την κοροϊδεύουν στο σχολείο

Με λίγα λόγια, έμεινε έγκυος με τον πρώτο τυχόντα. Είμαι έξαλλος. Δεν είναι κόρη μου αυτή! Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται τόσο ανεύθυνα. Είναι 6 μηνών και θυμήθηκε να μας το πει τώρα. Θέλει μάλιστα να ζήσει μόνιμα στην Γερμανία για να είναι πιο καλά οικονομικά και να έχει και την μάνα της. Εγώ όμως δεν την θέλω.

Για μία υπόληψη ζούμε στην κοινωνία. Στην Γερμανία βέβαια δεν τα κοιτάνε αυτά, αλλά εγώ θα ξέρω. Και το σόι στην Ελλάδα τι θα πει; Ότι η κόρη του Γιάννη κάνει ξεπέτες και γεννοβολάει παιδιά; Δεν ξέρω τι να κάνω.

η-κόρη-μου-είναι-έγκυος-και-δεν-ξέρει-τον-πατέρα-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close