ο-άντρας-μου-με-παράτησε-και-δεν-μου-δίνει-διατροφή-

Η αναγνώστρια μοιράζεται το πρόβλημά της μαζί μας. Ο άντρας της, την παράτησε για άλλη και πλέον, δεν της δίνει διατροφή γιατί δεν τον αφήνει να παίρνει το παιδί.

Φαίνεται πως η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη φάση της ζωής της και ζητάει απεγνώσμενα την συμβουλή μας. Ο άντρας της, την παράτησε λίγους μήνες μετά, αφού γέννησε το μωρό τους και πλέον δεν δίνει διατροφή. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Εύη και αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα. Με τον πρώην άντρα μου ήμασταν παντρεμένοι 4 χρόνια και πριν 1 χρόνο έφερα στον κόσμο το παιδί μας. 6 μήνες μετά όμως ο άντρας μου με παράτησε για μία άλλη.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου δεν με θεωρεί μέλος της οικογένειας επειδή δεν της έχω κάνει ακόμα εγγόνι

Ένιωσα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Πάντα βασιζόμουν στις δικές μου δυνάμεις, όμως πλέον δεν είχα να αντιμετωπίσω μόνο την ερωτική απογοήτευση και μόνο τα δικά μου έξοδα. Είχα να αντιμετωπίσω τις πάνες του παιδιού, τον παιδίατρο, το γάλα και άλλα έξοδα που έχουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Ο άντρας μου στην αρχή με βοηθούσε όμως πλέον δεν δίνει διατροφή για αντίποινα επειδή δεν τον αφήνω να παίρνει το παιδί μαζί του. Εγώ, δεν τον αφήνω, όχι επειδή το παιδί δεν θέλω να έχει σχέσεις μαζί του. Του έχω πει πως όταν θελήσει και όποτε θελήσει μπορεί να περάσει από εδώ και να τον δει όσο θέλει.

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-και-δεν-μου-δίνει-διατροφή-

Όμως δεν θέλω να τον παίρνει μαζί γιατί ο άντρας μου δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το παιδί, το παιδί ακόμη είναι εξαρτημένο από μένα και δεν θέλω να είναι σε ένα σπίτι χωρίς εμένα στο πλευρό του. Του έχω πει ότι το παιδί ανεξαρτητοποιηθεί λίγο παραπάνω μπορεί να το παίρνει.

Δείτε ακόμα Πήρα διαζύγιο πριν 4 μήνες και τώρα τα έχω με 2 άντρες

Η νυν του όμως, του βάζει λόγια και ο άντρας μου θεωρεί ότι δεν του δίνω το παιδί για αντίποινα κι έτσι αυτός, για να με αναγκάσει να του το δώσω δεν μου δίνει διατροφή. Έρχομαι πολύ δύσκολα οικονομικά και βρίσκομαι σε απόγνωση.

Σκέφτηκα να ζητήσω συμβουλή από κάποιον δικηγόρο, αλλά φοβάμαι πως ο δικηγόρος θα μου πει πως είμαι αναγκασμένη να του το δώσω ένα Σαββατοκύριακο κι εγώ δεν θέλω. Δεν θεωρώ ότι το παιδί θα είναι ασφαλή χωρίς εμένα.

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-και-δεν-μου-δίνει-διατροφή-

Νιώθω μετέωρη και απεγνωσμένη. Εγώ δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω οικογένεια μέχρι που τον γνώρισα. Και ξαφνικά, σε μία τόσο περίπλοκη στιγμή της ζωής μου – δηλαδή την μητρότητα – με αφήνει, επειδή παραμελούσα τον εαυτό μου και είχα πάρει κάποια κιλά.

Δείτε ακόμα Δεν αγοράζω ποτέ έτοιμες βρεφικές τροφές – Απορώ τι μάνες είναι αυτές που το κάνουν

Νιώθω μία απόγνωση και μία απογοήτευση για τις επιλογές μου. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να διορθώσω τα πράγματα. Προσπάθησα να κάνουμε μία λογική συζήτηση μαζί, όμως είναι επηρεασμένος και δεν καταλαβαίνει. Τί να κάνω; Βοηθήστε με!

ο-άντρας-μου-με-παράτησε-και-δεν-μου-δίνει-διατροφή-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close