μαμά-έβγαλε-τα-φρύδια-της-κόρης-της-για-να-μην-την-κοροϊδεύουν-στο-σχολείο-

Αυτή η μαμά πήρε την απόφαση να βγάλει τα φρύδια της κόρης της, η οποία είναι μόλις 3 ετών, γιατί θεώρησε πως θα την κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε μία μητέρα, η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει τα φρύδια της 3χρονης κόρης της, γιατί θεώρησε πως θα την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο. Η αλήθεια είναι πως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού είναι τεράστιο.

Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως τα παιδιά πρέπει από μικρά να αποδέχονται την διαφορετικότητά τους και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά. Να μάθουν να ζουν με αυτά, να περνούν καλά με αυτά κι αν θέλουν να τα αλλάξουν, ας τα αλλάξουν αλλά μεγαλώνοντας.

Δείτε ακόμα Εκφοβισμός στην εφηβική ηλικία μεταξύ κοριτσιών – Πως αντιμετωπίζεται

Μία μητέρα κι ένας πατέρας δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες χωρίς την συγκατάθεση του παιδιού. Του μαθαίνει πως κάτι δεν είναι καλό πάνω του, οπότε χρειάζεται κι αλλαγή και φυσικά δεν σέβεται την αυτοδιάθεση στο σώμα του. Διαβάστε παρακάτω: 

Η μητέρα που προχώρησε σε αυτήν την πράξη ονομάζεται Leah Garcia και είναι 31 χρονών. Έχει δύο παιδιά και πρόσφατα δέχτηκε σκληρή κριτική μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, όταν ανέβασε ένα βίντεο που την δείχνει να βγάζει τα φρύδια της 3 χρονών κόρης της.

μαμά-έβγαλε-τα-φρύδια-της-κόρης-της-για-να-μην-την-κοροϊδεύουν-στο-σχολείο-

Η 31χρονη είναι από το Τέξας και μπροστά στις αρνητικές κριτικές απάντησε πως η ίδια μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με σχολικό εκφοβισμό διότι τα φρύδια της ήταν πυκνά και δεν ήθελε η κόρη της να περάσει τα ίδια πράγματα.

Δείτε ακόμα Ζωγραφίζει γραμμές στο χέρι κάθε φορά που του κάνουν bullying στο σχολείο: 21 γραμμές σε 2 μέρες

μαμά-έβγαλε-τα-φρύδια-της-κόρης-της-για-να-μην-την-κοροϊδεύουν-στο-σχολείο-

Όμως οι χρήστες του TikTok φαίνεται πως δεν πείστηκαν και της έλεγαν πως δεν πρέπει να περνάει τις δικές της ανασφάλειες στο παιδί και πρέπει να μάθει στο παιδί της να μην νοιάζεται για το τι θα πουν οι άλλοι αλλά το πως η ίδια νιώθει όμορφη.

«Η κόρη μου είναι όμορφη. Αν μεγαλώνοντας θέλει να έχει μονόφρυδο, ας αφήσει τα φρύδια της να μεγαλώσουν. Δεν θέλω όμως τώρα να δεχθεί bullying από κανέναν στο σχολείο. Δεν της προκαλώ ανασφάλειες, απλά θέλω να νιώθει καλά και ασφαλής», απαντάει η ίδια.

μαμά-έβγαλε-τα-φρύδια-της-κόρης-της-για-να-μην-την-κοροϊδεύουν-στο-σχολείο-

Δείτε το βίντεο:

@leah_txrealtor

My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO

♬ original sound – Leah Garcia

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close