Η κoρη μου είναι μόλις 23 κι έμεινε έγκυος και θέλω να την εμποδίσω να το γεννήσει

Η κòρη της σημερινής μας αναγνώστριας φαίνεται πως σε ηλικία 23 ετών έμεινε έγκυος αλλά η αναγνώστρια θέλει να εμποδίσει αυτή την εγκυμοσύνη. Σίγουρα η ηλικία των 23 πλέον θεωρείται πολύ μικρή για να μείνει μία κòπέλα έγκυος όμως θεωρούμε πως αυτές οι αποφάσεις αφορούν αποκλειστικά την γυναίκα που είναι έγκυος και κανέναν άλλον.

Παρόλα αυτά, αποφασίσαμε να μοιραστούμε την σημερινή ιστορία μαζί σας για να δει η αναγνώστρια και τις δικές σας απόψεις. Θεωρείται πως μία γυναίκα 23 χρονών δεν είναι σε θέση να μείνει έγκυος και να κρατήσει το παιδί; Ή πιστεύετε ότι η αναγνώστρια είναι μία παρεμβατική μάνα; Διαβάστε παρακάτω: 

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Η κòρη μου διατηρεί σχέση με ένα παλικάρι 24 ετών από όταν εκείνη ήταν Α’ Λυκείου κι εκείνος Β’ Λυκείου. Η σχέση τους ήταν από την αρχή πολύ καλή κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα η κoρη μου να έχει σχέση μαζί του ή με τον οποιοδήποτε, εφόσον την αγαπούσε και την πρόσεχε.

Δείτε ακόμα Η κoρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά εγώ διαφωνώ – Πως να την εμποδίσω;

Όμως από την αρχή της έλεγα ότι πρέπει πρώτα από όλα να κοιτάξει το μέλλον της και τις σπουδές της. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα, η κòρη μου να έχει μία επαγγελματική αποκατάσταση που θα της παρείχε μία άνετη ζωή ακόμη κι αν εμείς φύγουμε από αυτή τη ζωή.

Εξαιτίας του ερ@τα της όμως θεωρώ πως δεν πέρασε στις Πανελλήνιες αφού από την στιγμή που έκανε σχέση μαζί του, σταμάτησε και να είναι τόσο επιμελής με τα μαθήματα. Έκανα ό,τι μπορούσα αλλά είχαμε συνεχώς καυγάδες μέσα στο σπίτι και από ένα σημείο και μετά κουράστηκα να μαλώνουμε.

Άλλωστε μου είχε πει ότι οι Πανελλήνιες δεν την νοιάζουν και τόσο αφού θέλει να γίνει ηθοποιός. Είχε σκοπό λοιπόν να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο όπως κι έκανε στα 22 της και κατάφερε να περάσει. Αν θέλετε την γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι σαν ηθοποιός την σήμερον ημέρα θα μπορέσει να εξασφαλίσει μία σιγουριά για το μέλλον.

Όμως είναι αυτό που αγαπά και θέλω να πιστεύω ότι θα βρει την άκρη της. Άλλωστε ενδιαφέρεται για επιπλέον διπλώματα και πτυχία που δεν τα γνωρίζω πολύ καλά, αλλά που μου έχει πει ότι θα της επιτρέψουν να επεκτείνει την καριέρα της. Όπως και να ‘χει τα χρόνια περνούσαν και η σχέση συνεχίζονταν κανονικά.

Μάλιστα πέρσι το Καλοκαίρι μας έκανε μία συζήτηση, ότι σκέφτονται να συγκατοικήσουν με τον σύντροφό της. Ο πατέρας της δεν είχε πρόβλημα αλλά εγώ προσπάθησα να της κόψω τα φτερά λέγοντάς της ότι ακόμη είναι πολύ μικρή για ένα τέτοιο βήμα και ότι μπορεί η συγκατοίκηση να φθείρει την σχέση τους.

Δεν ξέρω αν το εννοούσα πολύ αυτό που είπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι σε θέση ακόμη να αποχωριστώ την κòρη μου και ξέρω ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να συντηρήσει τον εαυτό της οικονομικά. Δεν θα ήθελα λοιπόν να φύγει από το σπίτι και να αναγκαστεί να βρει δουλειά για να πληρώνει ενοίκια και λογαριασμούς από αυτή την ηλικία.

Θα παραμελούσε την σχολή της. Εμείς είμαστε σε θέση να της δίνουμε χρήματα για να πηγαίνει για κάνα καφέ ή κάνα φαγητό. Ίσως και μία εκδρομή ή διακοπές, όμως δεν είμαστε σε θέση να πληρώνουμε λογαριασμούς και ενοίκια δύο σπιτιών.

Βέβαια το παιδί που είναι μαζί μπορεί να έβρισκε και αυτό μία δουλειά, αλλά αυτό το παιδί έχει γονείς να το προσέξουν. Ας τον συμβουλεύσουν αυτό που θεωρούν εκείνοι καλύτερο. Όπως και να ‘χει κατάφερα να πείσω την κòρη μου να μην συγκατοικήσουν.

Πέρασε ο καιρός και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που πριν λίγο καιρό ξεκίνησε να νιώθει κάποιες αδιαθεσίες και να έχει καθυστέρηση. Επειδή η κòρη μου, αντιμετωπίζει μερικά ορμονολογικά προβλήματα έχει συχνά καθυστερήσεις και δεν δώσαμε πολύ σημασία.

Οι αδιαθεσίες μπορεί να σήμαιναν χίλια δύο άλλα πράγματα. Η κòρη μου όμως αυτή τη φορά από ότι μου είπε ήταν πιο ανήσυχη. Κάτι δεν της κολλούσε. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει τεστ και αυτό βγήκε θετικό. Μάλιστα με τις φίλες της είχαν πάρει δύο για να είναι σίγουρες και βγήκαν και τα δύο θετικά.

Μου το είπε σχεδόν αμέσως κι εγώ αμέσως της είπα ότι είναι πολύ μικρή ακόμη για να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. Στην αρχή συμφώνησε μαζί μου αν και μπορούσα να δω στα μάτια της ότι δεν ήταν πολύ σίγουρη για την απόφασή της. Και μάλλον σε αυτή την έλλειψη σιγουριάς πάτησε το αγoρι της, και την έπεισε να το κρατήσουν.

Όλα αυτά έγιναν λίγο πριν την καραντίνα και σύμφωνα με τον γυναικολόγο ακόμη μας παίρνει χρονικά να την τερματίσουμε. Όμως είναι και οι δύο ανένδοτοι. Η κòρη μου, μου είπε ότι θα βρει μία δουλειά εκείνος μέχρι εκείνη να γεννήσει και στην συνέχεια θα βρει και αυτή μία δουλειά.

Όταν της ανέφερα την σχολή, μου είπε ότι δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που θα έχει σπουδές και οικογένεια μαζί. Όμως εγώ είμαι σίγουρη ότι αν φτιάξει την δική της οικογένεια, θα παρατήσει την σχολή και θα καταντήσει μία γυναίκα δούλα και κυρά στο σπίτι, κάνοντας δουλειές του ποδαριού, χωρίς κανένα χαρτί στο χέρι της.

Ο καιρός περνάει και τα όρια στενεύουν. Τι θα κάνω; Πρέπει οπωσδήποτε να της αλλάξω γνώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close