η-κόρη-μου-θέλει-να-φέρει-την-Κυριακή του Πάσχα-το-αγόρι-της-στο-τραπέζι-

Η κόρη μου θέλει να φέρει την Κυριακή του Πάσχα το αγόρι της στο τραπέζι. Η αναγνώστρια θέλει την γνώμη μας.

Η Κυριακή του Πάσχα είναι μία γιορτή οικογενειακή. Όλη η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι την Ανάσταση αλλά και την Κυριακή του Πάσχα και τρώνε όλη μαζί. Στην σημερινή μας ιστορία λοιπόν η αναγνώστρια βρίσκεται σε δίλημμα και θέλει την γνώμη μας.

Η κόρη της είναι 16 χρονών και θέλει να φέρει στο τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα το αγόρι της. Όμως ο άντρας της και πατέρας της κόρης της, είναι αυστηρός και θέλει να μάθει αν είναι σωστό να το δεχτεί και να αντιμετωπίσει τον άντρα της ή αν η κόρη της είναι μικρή ακόμη γι’ αυτά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Δέσποινα και έχω τέσσερα παιδιά. Η μεγαλύτερή μου κόρη είναι 16 ετών και πρόσφατα απέκτησε ένα φλερτ από την τάξη της. Το παιδί που είναι μαζί το ξέρω. Γνωρίζονται από το Δημοτικό και είναι πολύ καλό παιδί. Γνωρίζω και τους γονείς του πολύ καλά.

Αυτό βέβαια δεν το γνωρίζει ο άντρας μου ο οποίος είναι παλαιών αρχών. Θεωρεί ότι η κόρη μας είναι μικρή ακόμη γι’ αυτά και γενικότερα είναι πολύ αυστηρός και με το ωράριο που βγαίνει βόλτες και με ποιους θα βγει βόλτες, ακόμη και στο τι θα φορέσει.

η-κόρη-μου-θέλει-να-φέρει-την-Κυριακή του Πάσχα-το-αγόρι-της-στο-τραπέζι-

Photo via: protothema.gr

Εγώ δεν συμφωνώ με όλα αυτά. Είμαι μία γυναίκα που είχα και ‘γω αυστηρό πατέρα και θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα είναι της ηλικίας και αν δεν τα ζήσει τώρα πότε θα τα ζήσει. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη στον άντρα μου οπότε και κάνω πως συμφωνώ και όταν χρειάζεται την καλύπτω.

Δείτε ακόμα Ο πεθερός μου δεν έχει πληρώσει ποτέ για το τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα

Η κόρη μου γνωρίζει ότι ο πατέρας της, την αγαπάει πολύ αλλά είναι αυστηρός κι έτσι είναι το μυστικό μας, το ότι πολλές φορές την καλύπτω. Πριν 4 μέρες λοιπόν μου ξεφούρνισε κάτι που δεν το περίμενα και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Θέλει να φέρει την Κυριακή του Πάσχα το αγόρι της στο τραπέζι. Εγώ όταν το άκουσα σοκαρίστηκα. Της είπα ότι κάνει λες και δεν ξέρει τον πατέρα της και ότι αυτά που λέει δεν γίνονται. Μου είπε όμως ότι θα τον παρουσιάσουμε σαν φίλο και ότι κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα.

Βλέπετε οι γονείς του θα πάνε να κάνουν Πάσχα σε ένα χωριό στην Θήβα και ο μικρός βαριέται πολύ να πάει μαζί τους. Θα είναι μόνος του και η κόρη μου, του πρότεινε να κάνουμε όλοι μαζί. Δεν φοβάμαι ότι θα κάνουν κάτι τα παιδιά. Είναι και τα δύο άβγαλτα.

Δείτε ακόμα Είμαι έτοιμη να παντρευτώ αλλά δεν θέλω να κάνω παιδιά και φοβάμαι να του το πω μην με χωρίσει

η-κόρη-μου-θέλει-να-φέρει-την-Κυριακή του Πάσχα-το-αγόρι-της-στο-τραπέζι-

Photo via: newsit.gr

Αλλά δεν ξέρω αν η κόρη μου είναι μικρή ακόμη για να δεχτώ κάτι τέτοιο. Επίσης νιώθω και άσχημα να καθόμαστε όλοι μαζί να τρώμε και ο άντρας μου να μην γνωρίζει. Κι αν τους ξεφύγει κάτι και γίνει το τραπέζι Βατερλό; Από την άλλη δεν θα κάνουν και κάτι κακό και είμαι σίγουρη γι’ αυτό.

Και μπορώ εύκολα να πω στον άντρα μου ότι σαν φίλοι θέλουν να κάνουν μαζί Πάσχα. Όμως είναι σωστό; Είναι διαφορετικό να την καλύπτω που και που επειδή θεωρώ ότι ο άντρας μου είναι παράλογος και είναι διαφορετικό να καλούμε κόσμο στο σπίτι και αυτός να μην ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Τι να κάνω;

η-κόρη-μου-θέλει-να-φέρει-την-Κυριακή του Πάσχα-το-αγόρι-της-στο-τραπέζι-

Photo via: iatropedia.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close