Η πεθερά μου προξενεύει άλλες γυναίκες στον άντρα μου επειδή θέλει να μας χωρίσει!

Η σημερινή μας ιστορία στάλθηκε όπως και όλες οι υπόλοιπες, από αναγνώστριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θέλουν την  γνώμη μας. Φαίνεται πω σε αυτή την ιστορία, η πεθερά, προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι, βάζοντας τρίτες γυναίκες στη ζωή του γιου της.

Όλα κυλούσαν σχετικά ήρεμα μέχρι που η αναγνώστρια μας, ξεκίνησε να υποψιάζεται ότι κάποια από τις…υποψήφιες νύφες, ξεκίνησαν όντως να μην περνούν απαρατήρητες στο άλλο της μισό. Τι την συμβουλεύετε να κάνει; Διαβάστε παρακάτω:

Το ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό το κείμενο, θα σκεφτείτε ότι η ιστορία μου είναι βγαλμένη από επεισόδιο των 7 θανάσιμων πεθερών. Σας ορκίζομαι όμως πως το δράμα που ζω είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τον πρώτο καιρό προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και χιούμορ όμως πλέον ξεκίνησε να γίνεται ανυπόφορο.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου με κυνηγάει να έχουμε συνέχεια επαφές και ‘γω δεν μπορώ άλλο! Τι να κάνω;

Η πεθερά μου προξενεύει άλλες γυναίκες στον άντρα μου επειδή θέλει να μας χωρίσει!

Βλέπετε πλέον νιώθω ότι αυτές οι γυναίκες, έχουν επίδραση στον άντρα μου και η πεθερά μου όντως ξεκίνησε να προκαλεί προβλήματα στον γάμο. Όλα ξεκίνησαν πριν 6 χρόνια που αποφασίσαμε να ανεβούμε τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Με τον άντρα μου ο ερwτας μας ξεκίνησε ξαφνικά, η απόφαση να παντρευτούμε ήρθε ακόμη πιο ξαφνικά και γενικότερα με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι από την αρχή της ιστορίας μας, ζούμε σαν να είμαστε πρωταγωνιστές σε ταινία.

Η αλήθεια είναι ότι μαζί του ξεκίνησα να νιώθω αυτόν τον γλυκό αυθορμητισμό. Πριν από αυτόν θα μου φαινόταν ψέμα, το να μπω στη διαδικασία να παντρευτώ έναν άνθρωπο χωρίς να έχουμε πρώτα από όλα συγκατοικήσει.

Δείτε ακόμα Η κoρη μου είναι μόλις 22 ετών και έκανε σχέση με έναν άντρα 45 ετών! Τι να κάνω;

Από την αρχή δεν με ήθελε

Φαίνεται πως αυτόν τον αυθορμητισμό η πεθερά μου δεν τον αγάπησε ποτέ. Μάλιστα από την πρώτη κιόλας μέρα της γνωριμίας μας φρόντισε να μου επισυνάπτει – στην αρχή διακριτικά στη συνέχεια χωρίς να κρατάει τα προσχήματα – ότι είμαι μια γυναίκα που δεν ξέρω τι θέλω από την ζωή μου και παρασέρνω σε αυτό και τον γιόκα της.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι ο γιος της ήταν αυτός που με παρέσυρε σε μια αυθόρμητη κίνηση γάμου. Είχα αποδεχτεί παρόλα αυτά ότι η μητέρα του δε θα με συμπαθούσε ποτέ. Αυτό που νιώθαμε όμως ο ένας για τον άλλον, ερχόταν να μου δημιουργήσει ένα υπέροχο συναίσθημα ασφάλειας που τόσο πολύ το είχα ανάγκη.

Όταν μετά από 2 χρόνια η πεθερά μου ξεκίνησε να φέρνει τυχαία γειτόνισσες στο σπίτι με τις κόρες του και καλούσε και τον γιο της να πιουν καφέ ή να της φτιάξει κάτι που χάλασε, ξεκίνησε το πραγματικό παραλήρημα.

Ο άνδρας μου με έκανε και ένιωσα ασφάλεια

Στην αρχή πίστεψα ότι είναι τυχαίο. Στη συνέχεια όμως δεν μου άρεσε που όλο και πιο συχνά ο άντρας μου ήταν στη μητέρα τους, παρουσία νέων γυναικών και διαθεσίμων. Στο μεταξύ η πεθερά μου κατάφερνε πάντα να είναι ο άντρας μου εκεί, όταν εγώ δούλευα.

Κάποια μέρα λοιπόν, ο άντρας μου γύρισε εξαγριωμένος στο σπίτι και μου είπε ότι η μητέρα του, ξεκίνησε να του κάνει προξενιό με μια παλιά του συμμαθήτρια. Στην αρχή ένιωσα ένα μούδιασμα, αλλά στη συνέχεια ξέσπασα στα γέλια ίσως επειδή είδα τον άντρα μου να είναι τόσο νευριασμένος μαζί της. Με έκανε και ένιωσα ασφάλεια.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου με ζηλεύει: Βάζει λόγια στο παιδί του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο και δεν ήθελε το δικό μου παιδί

Τα χρόνια πέρασαν και αυτό συνεχίστηκε μέχρι και πριν έξι μήνες. Το πρόβλημα είναι ότι πριν 6 μήνες, η πεθερά μου έφερε στο σπίτι ένα παλιό αμόρε του συζύγου μου. Φαίνεται πως αυτό το αμόρε έχει επίδραση στη σχέση μας. Για κάποιον λόγο – πείτε το ένστικτο – πιστεύω ότι δεν του περνάει απαρατήρητη και η ζήλια με σκοτώνει.

Η πεθερά μου θέλει να μας χωρίσει και μάλλον τελικά το καταφέρνει

Στο μεταξύ αυτός, ξεκίνησε να βγαίνει μαζί της πάντα όταν εγώ έχω δουλειά. Εκείνος ισχυρίζεται ότι τυχαίνει και μάλιστα μια φορά την έφερε και στο σπίτι μας για να την γνωρίσω κι εγώ. Άλλωστε όπως μου είπε, μεταξύ τους έτρεχε κάτι πριν πάρα πολλά χρόνια και πλέον δεν σημαίνει τίποτα.

Όμως εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται και η σχέση τους δεν είναι τόσο φιλική. Συγγνώμη αν το κείμενο μου ίσως φανεί ακατανόητο, όμως το έγραψα ενώ είμαι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη. Τι να κάνω; Δεν την θέλω μέσα στη ζωή μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο σύζυγός μου κοίταξε όντως άλλη γυναίκα σε αυτό δεν ευθύνεται η πεθερά μου, που έδωσε τον πειρασμό. Ευθύνεται αυτός που υπέπεσε στον πειρασμό. Πείτε μου τι να κάνω;

Photo via: womenonly.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close