Η κoρη μου είναι μόλις 22 ετών και έκανε σχέση με έναν άντρα 45 ετών! Τι να κάνω;

Η κόρη μου έκανε σχέση με μεγαλύτερο, τι να κάνω; Αυτή η μαμά ζητάει την βοήθειά μας και τις συμβουλές μας .

Όταν κάνεις παιδιά ανησυχείς διαρκώς για το μέλλον τους. Θέλεις να τα δεις να μεγαλώνουν και να φτιάχνουν τις ζωές τους. Οι γονείς, πολλές φορές γίνονται παρεμβατικοί όσων αφορά αυτό. Υπάρχουν όμως και πιο μοντέρνοι γονείς, που αφήνουν τα παιδιά τους, να ακολουθήσουν την πορεία που εκείνα επιθυμούν.

Η μητέρα της σημερινής μας ιστορίας, φαίνεται από τα λεγόμενά της, ότι πότε δεν ήταν παρεμβατική. Παρόλα αυτά, όταν το παιδί της, της ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερο της, ξεκίνησε να γίνεται.

Καταλαβαίνουμε την ανησυχία της, αφού η κoρη της είναι μόλις 22 ετών κι ο σύντροφος της 45 χρόνων. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημοσιοποιήσουμε ανώνυμα την ιστορία της, έτσι ώστε να της δώσετε κάποια συμβουλή. Διαβάστε παρακάτω:

Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου, διότι έμαθα μόλις προχθές τα νέα και νιώθω ήδη πελαγωμένη. Έχω 4 παιδιά. Την τελευταία μου κoρη την έκανα στα 42  μου χρόνια, όταν ήδη τα υπόλοιπα παιδιά μου είχαν βγάλει το σχολείο. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι για εμάς ήταν πάντα το αποσπόρι μας.

Δείτε ακόμη Γυναίκα βγάζει φωτό με τα ίδια ρούχα σε 11 διαφορετικά δοκιμαστήρια! Οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!

Από μικρή ήταν ένα παιδί διαφορετικό από όλα τ’ άλλα. Του άρεσε να κάθεται με τους μεγάλους, όταν όλα τα υπόλοιπα παιδιά την πίεζαν να παίξει μαζί τους. Ήταν αρκετά ώριμη και ίσως να φταίει το γεγονός ότι την μεγάλωσαν ουσιαστικά τα αδέρφια της.

Βλέπετε, όταν έμεινα έγκυος μετά από τόσα χρόνια στα 42 μου, δεν ήξερα αν μπορούσα να ξανά μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τα παιδιά μου όμως, μου υποσχέθηκαν ότι θα με βοηθήσουν και όντως έτσι έγινε. Η κoρη μου λοιπόν ήταν πάντα πολύ ώριμη.

Αρκετά διαβασμένο πλάσμα, πάντα ένιωθε κάπως παρείσακτη όταν βρισκόταν με παιδιά της ηλικίας της, διότι ένιωθε ότι δεν έπλεαν στα ίδια μήκη κύματος. Βέβαια οι κολλητές και οι κολλητοί της, ήταν πάντα στην ηλικία της, αλλά στις παρέες της ήταν πάντα η κάπως “παράξενη” και η “πολύ μορφωμένη” .

Εγώ πάντα την καμάρωνα γι’ αυτό. Μ’ άρεσε που το παιδί μου ήταν σε θέση να ανοίξει συζητήσει με ανθρώπους 30 και 40 ετών και σε πολλές περιπτώσεις, να τους αφήνει άφωνους. Έμπαινε σε διαφωνίες και εξέφραζε επιχειρήματα που ακόμη και οι ενήλικοι άνθρωποι, κατέληγαν να καταλαβαίνουν ότι κάνουν λάθος. Ποια μάνα δε θα καμάρωνε;

Η κόρη μου έκανε σχέση με μεγαλύτερο, τι να κάνω;

Στα 18 της έφυγε για σπουδές. Ήταν από την φύση της κάπως πιο μοναχική από όλα τα υπόλοιπα κoριτσια της ηλικίας της. Όταν όλες της οι φίλες ενδιαφέρονταν για τα αγoρια, εκείνη ναι μεν ενθουσιαζόταν με διάφορες σχέσεις, αλλά ποτέ δεν είχαν μεγάλη διάρκεια.

Από τα 18 και μετά ξεκίνησα κάπως να ανησυχώ. Έβλεπα όλες της τις φίλες με σχέσεις κι εκείνη ελεύθερη, να μου λέει ότι δεν ενδιαφέρεται. Μπορεί να με πείτε υπερβολική, αλλά εγώ ποτέ δεν θέλησα να δω το παιδί μου παντρεμένο με παιδιά από τα 19. Ήθελα απλά να το βλέπω με ένα αγoρι στο πλάι της, όπως κάθε άλλο παιδί της ηλικίας της.

Εκείνη όμως μου έλεγε, ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη αυτός που θα της κάνει το “κλικ” και νευρίαζε πολλές φορές μαζί μου που την πίεζα. Μέχρι που γνώρισε αυτόν. Στην αρχή, είχε κρύψει την εμφάνιση του στη ζωή της από όλους μας. Μπορεί να το ήξεραν μόνο οι κολλητές της αλλά και γι’ αυτό δεν είμαι απολύτως σίγουρη.

Όσο περνούσαν οι μήνες όμως και το πράγμα σοβάρευε, λογικά ένιωσε και εκείνη πιο σίγουρη για την επιλογή της και μου μίλησε. Στην αρχή χάρηκα πάρα πολύ. Σκέφτηκα ότι θα ήταν κάποιος συμφοιτητής της. Ανυπομονούσα μάλιστα να τον γνωρίσω. Μέχρι, που μου ανακοίνωσε ότι αυτός ο άντρας είναι 45 ετών!

Δεν μπορούσε να το χωρέσει το κεφάλι μου. Πως ένας άντρας 45 ετών βρήκε κοινά με ένα κoριτσάκι μόλις 22 ετών! Εντάξει, το ξέρω ότι είναι ώριμη για την ηλικία της. Το ξέρω, ότι μπορεί να πιάσει φιλίες κυριολεκτικά με όλες τις ηλικίες και γνωρίζω, ότι έχει άποψη. Αλλά όταν μιλάμε για ερwτα θεωρώ ότι δεν αρκεί μόνο η επικοινωνία.

Δείτε ακόμη : Δείτε τις συμβουλές μιας μητέρας που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας ξέφυγε

Φυσικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όμως πρέπει να πλέεις στα ίδια μήκη κύματος με τον άλλον. Μπορεί λοιπόν η κoρη μου να είναι ώριμη, όμως παραμένει 22 ετών. 22 ετών κοπέλα που θα κάνει λάθη, θα θέλει να βγει, να διασκεδάσει, να κάνει τρέλες. Την ίδια στιγμή που εκείνος όλα αυτά τα έχει ζήσει και πιθανότατα θα θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια.

Προσπάθησα να της τα εξηγήσω όλα αυτά, αλλά ήταν αρκετά επιθετική μαζί μου. Μου είπε ότι ερwτας δεν έχει ηλικία και καλά θα κάνω να κοιτάζω την δουλειά μου. Της είπα, ότι τώρα που είναι ενθουσιασμένη είναι λογικό να της φαίνονται όλα ρόδινα, αλλά όταν ξεκινήσει αυτός να της στερεί βόλτες και να της λέει ότι θέλει οικογένεια, θα καταλάβει.

Μου έδειξε φωτογραφίες του και όντως δεν μοιάζει για 45. Είναι αρκετά εμφανίσιμος και εξωτερικά αν τον συναντήσετε θα πείτε ότι είναι το πολύ 33 ετών. Αλλά η ταυτότητα του συνεχίζει να λέει ότι είναι 45 χρονών και αυτό με νοιάζει.

Στην τελική, το βλέπω και αλλιώς. Ακόμη κι αν είναι ο πιο μοντέρνος 45χρονος του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν της ζητήσει ποτέ οικογένεια και παιδιά. Ακόμη κι αν τα βρουν σε όλα και αποδειχθεί ότι έκανε την σωστότερη επιλογή. Με βάση την φύση, η κoρη μου θα μείνει χήρα νωρίς.

Θα μου πείτε, ότι σκέφτομαι χαζομάρες. Ότι η ηλικία της είναι τέτοια που σήμερα νιώθει ερwτευμενη και αύριο της αρέσει κάποιος άλλος. Το θέμα είναι ότι η κoρη μου δεν είναι τέτοια κοπέλα. Δεν έκανε σχέση εδώ και πολλά χρόνια μόνο και μόνο επειδή δεν είχε παρουσιαστεί αυτός, που θα την κάνει να νιώσει πράγματα.

Δείτε ακόμη : Νομίζω ότι η αδερφή μου με ζηλεύει και βάζει λόγια στον άντρα μου! Τι να κάνω;

Αυτό σημαίνει ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα πράγματα είναι σοβαρά. Τρέμω στην ιδέα ότι θα έρθει κάποια στιγμή και θα μου πει, ότι θα παρατήσει τις σπουδές της, γιατί έμεινε έγκυος. Γιατί αυτός θέλει παιδιά. Ήθελα να ‘ξερα τι έχει να πει με τους υπόλοιπους 45χρονους, όταν βγαίνει με την παρέα του.

Αυτός βρήκε το πιπινάκι και είναι λογικό να χαίρεται. Εγώ όμως, αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το δεχτώ. Πιστεύετε ότι είμαι παράλογη; Τι μου προτείνετε να κάνω; Από προχθές που το έμαθα, τσακωθήκαμε άσχημα και δεν μου μιλάει!!

Cover photo via: mama365.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close