Ο άντρας μου με κυνηγάει να έχουμε συνέχεια επαφές και 'γω δεν μπορώ άλλο! Τι να κάνω;

Από μια ηλικία και μετά, όταν είμαστε πολλά χρόνια παντρεμένοι, οι γάμοι μας συνήθως περνούν μικρές κρίσεις. Αν είμαστε τυχεροί και υπάρχουν αληθινά συναισθήματα στη μέση τα ξεπερνάμε. Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι, που ξεκινούν να παραμελούν τις συζύγους ή τους συζύγους τους και στη συνέχεια ξεκινούν τις απιστίες.

Φαίνεται όμως, πως το σημερινό πρόβλημα που μοιράστηκε μαζί μας αναγνώστρια δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με το…ακριβώς αντίθετο! Φαίνεται πως ο άντρας της, αναζητάει διαρκώς από εκείνη το sεξ και η αναγνώστρια ξεκίνησε να κουράζεται. Τι την συμβουλεύετε να κάνει; Διαβάστε παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα Από όταν κάναμε την κoρη μας ο σύζυγός μου με παραμελεί & ασχολείται μόνο με το παιδί!

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη στον γάμο μου. Δεν έχω νιώσει ούτε για μια στιγμή ότι με παραμελεί. Ότι δεν με θεωρεί ποθητή. Με βοηθάει με τα παιδιά και πάντα είναι εμψυχωτικός.

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει ασχολίαστο. Είμαι 44 χρονών και η αλήθεια είναι ότι από μια ηλικία και μετά ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι οι γυναίκες σταματούμε να αναζητάμε το sεξ όσο συχνά το αναζητούσαμε παλιότερα.

Ο άντρας μου είναι 47 και δείχνει να μην το καταλαβαίνει αυτό. Θέλει τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα να ερχόμαστε σε επαφή. Εγώ δουλεύω, έχω τα παιδιά, έχω τις δουλειές του σπιτιού. Είναι φορές που θέλω απλά την ησυχία μου. Αυτός όμως εκεί, κάθε βράδυ τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Διαβάστε ακόμα Νομίζω ότι η αδερφή μου με ζηλεύει και βάζει λόγια στον άντρα μου! Τι να κάνω;

Το ξέρω ότι πολλές θα μου πείτε ότι είμαι αχάριστη. Ότι άλλες γυναίκες σε αυτή την ηλικία, θα παρακαλούσαν να έχουν έναν σύζυγο που να τις θέλει τόσο πολύ. Το ξέρω ότι από ένα σημείο και μετά το ζευγάρι ξεκινάει να περνάει τις πρώτες κρίσεις και οι απιστίες πέφτουν σύννεφο.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει σε όλα να υπάρχει μια χρυσή τομή. Σίγουρα θέλω να ερχόμαστε σε επαφή. Όχι όμως λες και είμαστε έφηβα παιδιά που τώρα ανακαλύπτουν τι έχουν μέσα από τα παντελόνια τους. Συγγνώμη κιόλας για την έκφραση!

Έχω προσπαθήσει να του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν θέλω. Έχω προφασιστεί μέχρι και τον κλασικό πονοκέφαλο. Παρόλα αυτά, το μόνο που κέρδισα ήταν μούτρα και μουρμούρα για τρεις ολόκληρες μέρες. Καλά ακούσατε! Τρεις μέρες!

Ο άντρας μου με κυνηγάει να κάνουμε σeξ και ‘γω δεν μπορώ άλλο! Τι να κάνω;

Ξεκινούσε να μου λέει ότι έχω άλλον, ότι δεν τον θέλω πια όπως παλιά. Ότι έχω δέσει τον γάιδαρό μου. Και φυσικά οι σπόντες έπεφταν σύννεφο ακόμη και μπροστά στα παιδιά. Πάλι καλά δεν κατάλαβαν κάτι ή αν κατάλαβαν, λογικά το πήραν στην πλάκα! Εγώ όμως είχα νευριάσει πολύ.

Δεν του μίλησα όμως γιατί δεν θέλω να τον χάσω και φοβήθηκα ότι θα κάνω τα πράγματα χειρότερα. Απλά μετά από τρεις μέρες ξεκίνησα να του δείχνω ότι το θέλω κι εγώ. Και πάλι τα ίδια! Στο μεταξύ δεν είναι μόνο η ποσότητα των ημερών, αλλά και των ωρών!

Το λιγότερο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι 20 λεπτά. Είναι δυνατόν 44 χρονών γυναίκα με τόση κούραση και τόσες υποχρεώσεις, να κάνω τόσες φορές σeξ για τόση ώρα; Το σώμα μου, ξεκινάει να αντιδράει. Νομίζω ότι όλες καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Σκέφτομαι να του μιλήσω σχετικά με αυτό. Σκέφτομαι ότι αν δει ότι δεν είναι μόνο για λογούς κούρασης αλλά και για λογούς υγείας να καταλάβει. Από την άλλη είναι τόσο ζηλιάρης, που δεν ξέρω αν τον καλύψει η εκδοχή μου. Ικανό τον έχω να νομίζει ότι του λέω δικαιολογίες γιατί κάπου αλλού, περνάω καλύτερα!

Διαβάστε ακόμα Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα πολλά κιλά και νομίζω ότι ο άντρας μου με απατά! Τι να κάνω;

Κoριτσια – και αγoρια- δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω καταντήσει να ακούω την λέξη και να μπουχτίζω! Θα προτιμούσα να έχω έναν σύζυγο που να είναι και λίγο αδιάφορος. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι μεγαλώσαμε πια; Πείτε μου μια συμβουλή;

Daddy – Cool συμβουλή:

Καταρχάς ψυχραιμία! Σίγουρα αυτό που αντιμετωπίζεις είναι δύσκολο, όμως υπάρχουν και χειρότερα (τι να πούμε και αυτες  που τους…παρακαλούσανε;) Καταλαβαίνουμε παρόλα αυτά τι περνάς. Σίγουρα μετά από μια ηλικία δεν αναζητούν το sεξ όλοι οι άνθρωποι με την ίδια συχνότητα.

Για εμάς τις γυναίκες μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις είναι και λόγω υγείας. Ένας άντρας, ακόμη και στα βαθιά του γεράματα μπορεί να έχει τέτοιες ανάγκες. Μια γυναίκα από ένα σημείο και μετά, ψάχνει άλλα πράγματα. Σίγουρα έχουμε ανάγκη τον ερwτα όμως δεν έχουμε ανάγκη μόνο αυτό.

Εμείς στη θέση σου, θα μιλούσαμε ουσιαστικά με τον σύζυγο μας. Θα του εξηγούσαμε ακριβώς τα παράπονά μας και θα προσπαθούσαμε να κάνουμε μια ώριμη συζήτηση μαζί του. Αν βλέπαμε, ότι παθαίνει κρίσεις ζηλοτυπίας θα του υπενθυμίζαμε ότι δεν του έχουμε δώσει δικαίωμα και ότι τόσα χρόνια ήμασταν δίπλα όσο κανείς!

Συνήθως, αυτά τα ζητήματα λύνονται μόνο με ουσιαστικές συζητήσεις ανάμεσα σε δυο ώριμους ανθρώπους, που έχουν καταφέρει εδώ και τόσα χρόνια να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό. Αφού καταφέρατε να ξεπεράσετε αλλά εμπόδια, θα τα καταφέρετε και σε αυτό. Δεν νομίζεις;

Παρόλα αυτά, αν δεις ότι δεν καταλαβαίνει σκέψου να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο γάμου μαζί με τον σύζυγο σου. Ίσως η επιθυμία του για επαφή καθώς και η υπερβολική ζήλια του, να έχουν άλλες ρίζες, πολύ πιο περίπλοκες από αυτές που φαντάζεσαι.

Διαβάστε ακόμα Ο σύντροφός μου έχει παιδί από τον πρώτο του γάμο & το παιδί δεν με αποδέχεται! Αναγνώστρια ζητάει την συμβουλή μας

Φιλική συμβουλή: Προσπάθησε να μην του ρίξεις κάτι στο φαγητό του, μπας και κοιμηθεί και σε αφήσει ήσυχη. Αυτά δεν είναι λύσεις. ΧΑΧΑΧΑ κάνουμε πλάκα φυσικά!

Αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το δικό σας πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ανώνυμα είτε επώνυμα μέσα από το παρακάτω mail: [email protected]

Photo cover via Pinterest

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close