κοριτσάκι-περπατάει-ξανά-μετά-από-ατύχημα-

Κòριτσάκι που διαλύθηκε η σπονδυλική του στήλη περπατάει ξανά. Κòριτσάκι είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να διαλυθεί η σπονδυλική του στήλη, όμως κατάφερε να περπατήσει ξανά!

Μετά από τόσα δυσάρεστα νέα που μαθαίνουμε καθημερινά όχι μόνο από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα, σίγουρα τέτοιες ειδήσεις είναι καλό να συμβαίνουν και να αναπαράγονται. Ένα κοριτσάκι 18 μηνών πέρασε από νωρίς μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής του όμως κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Το 18 μηνών κòριτσάκι είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν λίγους μήνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Όμως τελικά πήγαν όλα καλά και η εικόνα του κοριτσιού να κάνει και πάλι τα πρώτα του βήματα έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο. Διαβάστε παρακάτω:

Κòριτσάκι που διαλύθηκε η σπονδυλική του στήλη περπατάει ξανά

Η ιστορία ξεκινάει με το 18 μηνών κοριτσάκι να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μαζί με την αδερφή της Maya, μόλις 3 ετών και με την μητέρα της να οδηγεί το αυτοκίνητο. Η 18 μηνών Alice θα περνούσε μία σοβαρή περιπέτεια εκείνη την μέρα.

Συνέβη ένα τρομερό ατύχημα με το αυτοκίνητο και η μητέρα ακόμη θυμάται την εικόνα των παιδιών της στο φορείο συγκινημένη. Δεν είχαν τις αισθήσεις τους και η μητέρα ένιωθε πως θα πεθάνει από την αγωνία. Ευτυχώς η μητέρα και η τρίχρονη Maya γλίτωσαν με λίγες πληγές.

κοριτσάκι-περπατάει-ξανά-μετά-από-ατύχημα-

Όμως η 18 μηνών Alice σύμφωνα με τους γιατρούς αν επιβίωνε θα υπήρχε κίνδυνος να μείνει παράλυτη αφού είχε πάθει σοβαρή ζημιά στην σπονδυλική της στήλη.

Δείτε ακόμα 15χρονη χωρίς άκρα κάνει πρωταθλητισμό στο pole dancing

Οι γιατροί εξήγησαν στην μητέρα πως οι πιθανότητες να περπατήσει ξανά ήταν πολύ λίγες. Οι γιατροί έδωσαν την επιλογή στην μητέρα να υποβάλλει το παιδί σε χειρουργείο όπου θα τοποθετούνταν ράβδοι στην πλάτη της μικρής.

κοριτσάκι-περπατάει-ξανά-μετά-από-ατύχημα-

Σύμφωνα με την μητέρα οι γιατροί της είπαν πως η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη όμως θα έδιναν στην Alice έστω και λίγες ελπίδες για μία φυσιολογική ζωή. Και ήταν η μόνη επιλογή αυτό το χειρουργείο. Όμως η 18 μηνών μαχήτρια διέψευσε τα προγνωστικά των γιατρών. Έκανε την επέμβαση η οποία είχε πλήρης επιτυχία.

Δείτε ακόμα Ουκρανία: Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού γεννήθηκαν δίδυμα σε καταφύγιο

Η Alice κρατώντας το χέρι της μαμάς της και με την ενθάρρυνση του σκύλου θεραπείας του νοσοκομείου έκανε και πάλι τα πρώτα της, ασταθή βήματα. «Ζήσαμε τον απόλυτο εφιάλτη, αλλά έγινε το θαύμα και η κόρη μας είναι ζωντανή και περπατά ξανά», είπαν οι γονείς.

κοριτσάκι-περπατάει-ξανά-μετά-από-ατύχημα-

All photos via: walesonline.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close