μπαμπάς-ξεγέννησε-την-γυναίκα-του-στο-αμάξι-

Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του μέσα στο αμάξι. Αυτός ο μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του μέσα στο αμάξι και περιγράφει την εμπειρία του.

Όλες οι γυναίκες σκέφτονται ότι στον τοκετό τους θέλουν να βρίσκονται σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι με τον υπεύθυνο γιατρό στο πλάι τους, ένα καρό μηχανήματα γύρω γύρω για καλό και για κακό και φυσικά έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακόμη και οι γυναίκες που αποφασίζουν να γεννήσουν στο σπίτι ή με άλλες εναλλακτικές λύσεις σίγουρα έχουν στο πλευρό τους έναν γιατρό ή μία μαία που νιώθουν ασφάλεια μαζί τους. Σίγουρα καμία από εμάς δεν θα ήθελε να γεννήσει σε ένα αμάξι με υπεύθυνο γιατρό…τον άντρα της.

Δείτε ακόμα Οι λόγοι που οι σημερινοί μπαμπάδες είναι περισσότερο κολώνες για την οικογένεια

Τόσο η μέλλουσα μητέρα όσο και ο μέλλοντας πατέρας νιώθουν να πεθαίνουν από το άγχος τους στην προσπάθειά τους να φέρει η γυναίκα το παιδί στον κόσμο και να είναι και οι δύο καλά. Αυτός ο μπαμπάς αναγκάστηκε να ξεγεννήσει την γυναίκα του στο αμάξι και περιγράφει την εμπειρία του. Διαβάστε παρακάτω:

Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του μέσα στο αμάξι

Ο μπαμπάς της σημερινής μας ιστορίας φαίνεται πως αντιμετώπισε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του όταν κατάλαβε πως έπρεπε να ξεγεννήσει την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μίας τρομερής καταιγίδας.

Η κόρη τους φαίνεται πως ήταν πιο βιαστική και δεν μπορούσε να περιμένει το ασθενοφόρο να φτάσει. Η μητέρα είναι μόλις 25 ετών και άρχισε να έχει συσπάσεις οι οποίες γινόντουσαν όλο και πιο έντονες το βράδυ της Παρασκευής.

μπαμπάς-ξεγέννησε-την-γυναίκα-του-στο-αμάξι-

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να φύγει άρον άρον από το σπίτι του με προορισμό το μαιευτήριο. Όμως κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο οι πόνοι έγιναν πολύ έντονοι και η 25χρονη ζήτησε από τον άντρα της να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου γιατί ένιωσε πως ο τοκετός αρχίζει.

Δείτε ακόμα Μπαμπάς έκανε τατουάζ την ουλή της κόρης του για να της συμπαρασταθεί

Ο πατέρας ανήσυχος κάλεσε το ασθενοφόρο όμως μόλις πέντε λεπτά αργότερα η κόρη τους είχε ήδη γεννηθεί. Στο μεταξύ ο μπαμπάς βοήθησε την γυναίκα του γεννήσει με σαφείς τηλεφωνικές οδηγίες από το νοσοκομείο που κάλεσε για ασθενοφόρο.

μπαμπάς-ξεγέννησε-την-γυναίκα-του-στο-αμάξι-

«Μου είπαν ότι χρειαζόμαστε πετσέτες αλλά το μόνο που είχαμε ήταν μια ρόμπα. Έτσι τύλιξα την κόρη μου με αυτή και την έβαλα στο στήθος της μαμάς της. Προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε ζεστή», διηγείται ο ίδιος.

Λίγο μετά έφτασε και το ασθενοφόρο όπου μετέφερε μωρό και μητέρα στο μαιευτήριο. Εκεί οι γιατροί κατέληξαν ότι τόσο η μητέρα όσο και η κόρη τους είναι υγιέστατοι και δεν υπήρξε καμία επιπλοκή κατά τον τοκετό.

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Πατέρας θα περπατήσει 2.000 χιλιόμετρα για να σώσει την ζωή της κόρης του

Ο πατέρας περιγράφει ότι η εμπειρία ήταν τρομαχτική και ταυτόχρονα μαγική. «Ήταν τρομακτικό και ταυτόχρονα μαγικό. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις στον κόσμο το δικό σου παιδί. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία», καταλήγει.

μπαμπάς-ξεγέννησε-την-γυναίκα-του-στο-αμάξι-

All photos via: eadt.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close