μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

Μπαμπάς έκανε τατουάζ την ουλή της κόρης του για να της συμπαρασταθεί. Αυτός ο γλυκός μπαμπάς έκανε τατουάζ την ουλή της κόρης του, στο ίδιο σημείο που έχει η κόρη του την ουλή, για να της συμπαρασταθεί.

Ένας μπαμπάς όπως και μία μαμά είναι σε θέση να κάνουν πολλά πράγματα για το παιδί τους. Όταν το παιδί πάσχει από μία ασθένεια οι γονείς νιώθουν ότι χάνουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους. Κάθε φορά που ένας γονιός είναι υγιής και το παιδί του αρρωσταίνει σοβαρά νιώθει πως η φύση χάνει την ισορροπία της.

Ένας μπαμπάς βίωσε ακριβώς αυτό το αίσθημα. Αποφάσισε λοιπόν ως όφειλε να σταθεί σαν βράχος στο πλευρό της κόρης του. Μάλιστα για να της συμπαρασταθεί έκανε τατουάζ την ουλή της κόρης του, για να μην νιώθει τόσο μόνη. Διαβάστε παρακάτω: 

Μπαμπάς έκανε τατουάζ την ουλή της κόρης του για να της συμπαρασταθεί

Η μικρή ονομάζεται Everly Backe και χρειάστηκε να κάνει τρία χειρουργεία ανοιχτής καρδιάς πριν καλά καλά κλείσει το πρώτο έτος της ηλικίας της. Σήμερα η μικρή είναι 4 ετών και έχει μία μεγάλη ουλή στο στήθος της, που της θυμίζουν αυτά που πέρασε όταν ήταν μωρό.

Η μικρή κόρη του μπαμπά της ιστορίας μας γεννήθηκε με μία καρδιολογική πάθηση που την έφερε στο κρεβάτι του χειρουργείου όταν ήταν μόλις 3 ημερών. Από τότε, ακολούθησαν ακόμη δύο χειρουργικές επεμβάσεις που άφησαν στην μικρή μία ουλή στο στήθος της.

μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

Οι γονείς της μικρής, αποκαλούν αυτήν την ουλή “φερμουάρ” επειδή μπορεί να ανοίξει ξανά για μελλοντικές εγχειρήσεις. Το παρατσούκλι αυτό το έβγαλαν για να κάνουν την κόρη τους, να νιώσει πιο άνετα με την ουλή της αλλά και με το σώμα της γενικότερα.

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Πατέρας θα περπατήσει 2.000 χιλιόμετρα για να σώσει την ζωή της κόρης του

Μάλιστα πριν λίγο καιρό ο μπαμπάς της αποφάσισε να συμπαρασταθεί στην κόρη του, κάνοντας μία ίδια ουλή τατουάζ στο στήθος του. Σύμφωνα με τον ίδιο, «την άκουσα να μιλάει για την ουλή της», λέει, «και ένιωσα ότι την απασχολεί αρκετά και ίσως νιώθει διαφορετική, οπότε αποφάσισα να της κάνω παρέα».

μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

Από τότε που ο μπαμπάς έκανε αυτό το τατουάζ, η κορούλα του, το βλέπει και συχνά και του λέει ότι μοιάζουν πολύ οι ουλές μεταξύ τους. Η ίδια η μικρή δήλωσε ότι «ο μπαμπάς δεν ήθελε να νιώθω μόνη μου. Ήθελε να είναι κι αυτός ξεχωριστός σαν κι εμένα»

Στο μεταξύ λοιπόν ο 10χρονος αδερφός της, της έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει και αυτός το ίδιο τατουάζ μόλις γίνει 18. Η μητέρα της από την άλλη, έκανε ένα άλλο τατουάζ στο μπράτσο της, το οποίο αποτελείται από το διάγραμμα των παλμών της καρδιάς της κόρης της και τα αρχικά των δύο παιδιών της.

μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

Δείτε ακόμα Ένα κορίτσι εύχεται χρόνια πολλά στον μπαμπά της με σύνδρομο Down και μας συγκινεί

«Ήταν πάρα πολλοί οι άνθρωποι με εκ γενετής προβλήματα καρδιάς που μας μίλησαν όταν είδαν τα τατουάζ μας. Τους άρεσε αυτό που κάναμε επειδή και οι ίδιοι είχαν νιώσει διαφορετικοί εξαιτίας των ουλών από τις εγχειρήσεις τους», λέει η μητέρα.

Στο σήμερα η 4χρονη Everly πηγαίνει στο σχολείο και κάνει χορό αν και κουράζεται γρηγορότερα από τα άλλα παιδιά και παίρνει αρκετά φάρμακα για να μείνει η κατάστασή της υπό έλεγχο. Στο μέλλον οι γιατροί προβλέπουν ότι η μικρή θα χρειαστεί κι άλλα χειρουργεία στην καρδιά της.

μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

Από την άλλη οι γονείς της αφήνουν όλες τους τις ελπίδες στην επιστήμη και είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ζήσει η κόρη τους μία φυσιολογική ζωή.  «Νιώσαμε πολύ μόνοι όταν μάθαμε από τι πάσχει το μωρό μας. Όχι επειδή δεν είχαμε κανέναν δίπλα μας, αλλά επειδή δεν ξέραμε κανέναν άλλον που να έχει περάσει μια τέτοια εμπειρία.

Δείτε ακόμα Ένα κείμενο αφιερωμένο στους μπαμπάδες στην παραλία

Τότε αναζητήσαμε κι άλλους γονείς που το περνάνε και γίναμε φίλοι για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι καταφέραμε να σκεφτόμαστε θετικά ελπίζοντας για το καλύτερο», καταλήγουν οι γονείς.

μπαμπάς-έκανε-τατουάζ-την-ουλή-της-κόρης-του-για-να-της-συμπαρασταθεί-

All photos via: goodmorningamerica.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close