μπαμπάς-ξεγέννησε-το-παιδί-του-στο-σπίτι-μέσω-τηλεφώνου-

Υπέροχος: Μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του στο σπίτι παίρνοντας οδηγίες από το τηλέφωνο. Αυτός ο μπαμπάς μας εντυπωσίασε.

Ένας άνθρωπος είναι ικανός να κάνει πολλά πράγματα σε μία στιγμή ανάγκης. Πολλές φορές ξεπερνάει τα όριά του και η σημερινή μας ιστορία είναι μία τέτοια απόδειξη. Αυτός ο μπαμπάς μπορεί να μην το περίμενε όμως ξεπέρασε για πολύ τις δυνάμεις του κάνοντας κάτι που άλλοι δεν θα μπορούσαν ούτε να το φανταστούν.

Δείτε ακόμα Ένα κορίτσι εύχεται χρόνια πολλά στον μπαμπά της με σύνδρομο Down και μας συγκινεί

Η σημερινή μας ιστορία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μιλάει για έναν μπαμπά που δεν δίστασε να ξεγεννήσει την γυναίκα του, με οδηγίες από το τηλέφωνο μέσα στο σπίτι του. Εμείς φυσικά εντυπωσιαστήκαμε και αποφασίσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Όλα έγιναν ένα ήσυχο βράδυ σε μία ακόμη πιο ήσυχη γειτονιά της Βοστόνης. Το ρεύμα ξαφνικά έπεσε και ένας μπαμπάς παρόλο τον πανικό του βοήθησε στην γέννηση της γιου του μέσω τηλεφωνικής βοήθειας που του έδιναν από τα επείγοντα.

Ο μικρός Lukas γεννήθηκε σε μία μπανιέρα στις τρεις τα ξημερώματα και ημέρα Τετάρτη. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του WCVB. Ο μπαμπάς της ιστορίας ήταν αυτός που ξεγέννησε την γυναίκα του. Σύμφωνα με τον ίδιο «ήμουν στο τηλέφωνο όλη την ώρα».

Δείτε ακόμα Συγκινητικό: Πατέρας θα περπατήσει 2.000 χιλιόμετρα για να σώσει την ζωή της κόρης του

Ο WCVB ανέφερε ότι το ζευγάρι μαζί με το νεογέννητο έφτασαν αργότερα στο νοσοκομείο Brigham & Women’s όπου και διαπιστώθηκε ότι μαμά και παιδί ήταν υγιέστατοι. «Ήταν πραγματικά μια άγρια νύχτα» επισήμανε ο δημοσιογράφος που φυσικά ευχήθηκε τα καλύτερα στην οικογένεια. Κι εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε να τους ζήσει!

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον μπαμπά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close