ο-άντρας-μου-δουλεύει-και-με-παραμελεί-

Ο άντρας μου δουλεύει πολύ και με παραμελεί. Η αναγνώστρια ζητάει την άποψή σας.

Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο που αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε για να βγει ο μήνας. Σίγουρα ένας άνθρωπος πρέπει να έχει ασχολίες, να δουλεύει και να παράγει γιατί έτσι νιώθει όμορφα. Όμως όχι για να βγει ο μήνας, όχι σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα και όχι με τον βούρδουλα.

Πολλές φορές οι άνθρωποι βυθισμένοι στην δουλειά και στις υποχρεώσεις ξεχνούν τα σημαντικά. Ξεχνούν να πάρουν μία αγκαλιά τα παιδιά τους, να πουν ένα σ’ αγαπώ στον σύντροφό τους, να βγουν μία βόλτα με φίλους. Αυτό φαίνεται πως περνάει και η αναγνώστρια μας με τον άντρα της. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο άντρας μου δουλεύει πολύ και με παραμελεί

Ονομάζομαι Ντίνα και είμαι 35 ετών. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από τα 25 μας και παντρευτήκαμε πρόπερσι το Καλοκαίρι επειδή έμεινα έγκυος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρη αν μου ταιριάζει αυτός ο άντρας αλλά τον αγαπάω.

Βλέπετε εγώ είμαι πιο ρομαντική. Προσπαθώ να μην χάνω στιγμή ούτε με το παιδί ούτε με τον άντρα μου. Θέλω να βγαίνω βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, να ζω καινούρια πράγματα. Και ακόμη κι αν δεν έχουμε λεφτά, μου αρέσει ακόμη και το να πηγαίνουμε οικογενειακώς στην παιδική χαρά ή να καθόμαστε οι δυο μας με τον άντρα μου σε κάποιο πάρκο.

ο-άντρας-μου-δουλεύει-και-με-παραμελεί-

Ο άντρας μου από την άλλη είναι σπιτόγατος. Έτσι ήταν ανέκαθεν αλλά πιο νέα, πίστευα πως αυτό ήταν που μου άρεσε σε αυτόν. Ότι εγώ ήθελα να αρπάξω την ζωή από τα μαλλιά και ίσως πολλές φορές να έχανα τον έλεγχο ενώ αυτός ήταν πιο προσγειωμένος και πιο ήσυχος.

Δείτε ακόμα Έχω πάρει κιλά και ο πατέρας μου με προσβάλλει συνέχεια

Πλέον όμως με έχει κουράσει. Και με έχει κουράσει γιατί τα χρόνια περνούν και τα ζευγάρια ρουτινιάζουν. Δεν θέλω να φτάσουμε 50 και να παίρνουμε διαζύγιο ούτε να ξεκινήσουμε να βλέπουμε κρυφά άλλους ανθρώπους γιατί η ρουτίνα θα έχει καταστρέψει την σχέση και δεν θα έχουμε τα κότσια να το δούμε κατάματα αυτό.

Θέλω να είμαστε από αυτά τα ζευγάρια που βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να διατηρούν τις ισορροπίες. Αυτός όμως, δεν καταλαβαίνει ότι όπως εκείνος έχει την ανάγκη να κάτσει μέσα και εγώ το σέβομαι έχω και ‘γω την ανάγκη που και που να βγαίνω και θα ήθελα να το σεβαστεί και αυτός.

ο-άντρας-μου-δουλεύει-και-με-παραμελεί-

Του έχω κάνει άπειρες φορές συζητήσεις όμως με λέει υπερβολική και αντί τα πράγματα να γίνουν καλύτερα ή έστω να μείνουν στάσιμα, τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει χειρότερα. Εδώ και 3 μήνες δέχτηκε μία προαγωγή στην δουλειά που εργάζεται.

Δείτε ακόμα Η συγκινητική ιστορία της μικρής με το μοβ πρόσωπο

Τα λεφτά ήταν πολύ καλύτερα και η αλήθεια είναι πως τα είχαμε ανάγκη, γιατί το παιδί μεγαλώνει και μαζί μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Σίγουρα το φόρτο της δουλειάς δεν είναι ίδιο όπως παλιά. Το πρόγραμμά του είναι πιο δύσκολο.

Παρόλα αυτά από την στιγμή που πήρε την προαγωγή κάνει κάτι που με εκνευρίζει αφόρητα. Καταρχάς φέρνει τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, ενώ παλιότερα δεν το έκανε. Έχουμε συνεχώς καυγάδες και γκρίνιες επειδή αυτά που δεν τολμάει να πει στο αφεντικό του, τα ξεσπάει σε μένα.

Δεύτερον δεν έχει θέσει τα όριά του στην δουλειά και τον ενοχλούν ακατάλληλες ώρες στο σπίτι. Προχθές βλέπαμε ταινία και κατά τις 11 η ώρα το βράδυ του στέλνει μήνυμα ένας υπάλληλος στο messenger για να τον ρωτήσει τι να κάνει με κάποια τιμολόγια.

Δείτε ακόμα Η συγκινητική ιστορία της μικρής με το μοβ πρόσωπο

Ήθελα να ‘ξερα αυτοί οι άνθρωποι δεν κοιμούνται; Και εντάξει, δεν κοιμούνται. Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι εμείς μπορεί και να χαλαρώνουμε; Ο άντρας μου όχι μόνο δεν λέει κάτι, αλλά απαντάει με χαρά σε κάθε μήνυμα.

ο-άντρας-μου-δουλεύει-και-με-παραμελεί-

Έχω βαρεθεί τον τελευταίο καιρό να γυρνάει σπίτι νωρίς, να κοιμάται νωρίς και να μην κάνουμε τίποτα σαν ζευγάρι. Να μην κάνει τίποτα ούτε καν σαν πατέρας. Έχω βαρεθεί να ακούω το κινητό του να χτυπάει συνέχεια και να είναι πάντα για την δουλειά.

Μα πάνω από όλα έχω βαρεθεί να του μιλάω και να είναι λες και μιλάω σε τοίχο. Έχω ανάγκες, είμαι νέα γυναίκα και το παιδί έχει ανάγκη τον πατέρα του. Και αυτός έχει ανάγκη μόνο την δουλειά του κατά πως φαίνεται. Μακάρι να μην την δεχόταν αυτήν την προαγωγή. Τα βγάζαμε πέρα. Τώρα νιώθω ότι ο γάμος μου καταρρέει. Τί να κάνω;

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close