ο-άντρας-μου-έχασε την μαμά-του-και-έπαθε-νευρικό κλονισμό-

Η αναγνώστρια ζητάει την συμβουλή και την βοήθειά μας αφού ο άντρας της έχασε την μητέρα του και έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Τί να κάνει;

Ο χαμός ενός δικού μας ανθρώπου είναι πάντα μία οδυνηρή διαδικασία που δυστυχώς όλοι θα περάσουμε. Ο άντρας της αναγνώστριας της σημερινής μας ιστορίας, φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί με τίποτα τον χαμό της μητέρας του και έπαθε νευρικό κλονισμό. Διαβάστε παρακάτω: 

Τους τελευταίους 3 μήνες βρήκε μεγάλη συμφορά το σπιτικό μας. Η μητέρα του άντρα μου έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών από καρκίνο. Ταλαιπωρούνταν αρκετά χρόνια, τον ξεπέρασε κατά μία άποψη και όταν έχασε τον άντρα της ο καρκίνος λογικά από την στεναχώρια επανήλθε.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου θέλει να μου πάρει την επιμέλεια μετά από προτροπή της γυναίκας του

Μόνο που η πεθερά μου αυτήν την φορά δεν είχε κουράγιο να τον αντιμετωπίσει αφού όπως μας είχε πει ήθελε να βρει τον άντρα της. Το θέμα είναι ότι ο δικός μου άντρας είχε ανέκαθεν ψύχωση με την μητέρα του.

ο-άντρας-μου-έχασε την μαμά-του-και-έπαθε-νευρικό κλονισμό-

Επειδή η ίδια ήταν τόσο καλός και διακριτικός άνθρωπος, πότε δεν εκμεταλλεύτηκε αυτή του την ψύχωση και ήταν και η αίτια, που μπορεί ο άντρας μου να ήταν μαμάκιας, αλλά αυτό του το αρνητικό χαρακτηριστικό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα στην σχέση και στον γάμο μας.

Ήταν ένας άγιος άνθρωπος η πεθερά μου. Καλόψυχη, καθόλου παρεμβατική, δίπλα σε όλα της τα παιδιά και εγγόνια. Δίκαιη. Κάθε φορά που τα παιδιά τους αδικούσαν τις γυναίκες τους εκείνη έμπαινε μπροστά και τα έβαζε στη θέση τους. Το ίδιο φυσικά συνέβαινε και με εμάς, όταν κάναμε εμείς κάτι άδικο.

Δείτε ακόμα Ολοι σχολίαζαν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι πως το παιδί μου είναι πολύ αντικοινωνικό

Όμως ήταν μεγάλη γυναίκα, άρρωστη και μας είχε προετοιμάσει ότι θα φύγει σύντομα. Δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς και μας το έκανε ξεκάθαρο ότι έζησε ό,τι ήθελε να ζήσει, είδε ό,τι ήταν να δει και ήθελε απλά να βρει τον άντρα της.

Ο άντρας μου όμως δεν προετοιμάστηκε καθόλου για τον χαμό της. Όταν έμαθε ότι έφυγε από την ζωή ήταν κουρέλι. Στην κηδεία χτυπιόταν, δεν έλεγχε τα χέρια του, έκλαιγε, ούρλιαζε, κατέρρευσε. Κανείς δεν περίμενε μία τέτοια αντίδραση.

ο-άντρας-μου-έχασε την μαμά-του-και-έπαθε-νευρικό κλονισμό-

Ξέραμε ότι της είχε αδυναμία όμως τα χρόνια της ήταν πολλά και όπως σας είπα μας είχε προετοιμάσει. Τρεις μήνες μετά τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Είναι συνεχώς λυπημένος, πηγαίνει απλά στην δουλειά, έχει απομακρυνθεί από τα αδέρφια και τους φίλους του, απλά τρώει, κοιμάται και κλαίει.

Δείτε ακόμα Η μητέρα μου είναι χήρα και δεν θέλει να βρει άλλον σύντροφο – Φοβάμαι μην μείνει μόνη της

Ξεκίνησε να παθαίνει κρίσεις πανικού. Τα βάζει με όλους και με όλα. Θεωρεί ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει και ότι ακόμη και η οικογένειά του δεν του προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας. Προχθές το βράδυ, έπαθε νευρικό κλονισμό. Ξεκίνησε να ουρλιάζει και να χτυπιέται.

ο-άντρας-μου-έχασε την μαμά-του-και-έπαθε-νευρικό κλονισμό-

Ευτυχώς τα παιδιά είναι πια μεγάλα και είχαν βγει εκείνη την μέρα. Δεν θα ήθελα να τον δουν σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Του έχω προτείνει να πάμε σε ψυχολόγο ή ακόμη και σε ψυχίατρο αλλά ο ίδιος δεν συνεργάζεται. Ο γάμος μου περνάει κρίση και κανείς από τους δικούς μας ανθρώπους δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Τί να κάνω;

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close