ο-πρώην άντρας μου-θέλει-να-πάρει-την-επιμέλεια-του-παιδιού-

Ο πρώην άντρας της θέλει να πάρει την επιμέλεια των παιδιών αυτής της αναγνώστριας, ύστερα από προτροπή της νυν γυναίκας του και η αναγνώστρια θέλει την γνώμη μας.

Πολλά ζευγάρια χωρίζουν όμως το σημαντικό όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση είναι να χωρίζουν σε όσο γίνεται φιλικό επίπεδο. Έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν πως οι γονείς τους είναι ακόμα οικογένεια ακόμη κι αν δεν είναι μαζί.

Φαίνεται όμως πως στην συγκεκριμένη ιστορία τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο άντρας της θέλει την επιμέλεια των παιδιών ύστερα από προτροπή της νυν γυναίκας του. Η αναγνώστρια βρίσκεται σε απόγνωση και θέλει την συμβουλή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Η μητέρα μου είναι χήρα και δεν θέλει να βρει άλλον σύντροφο – Φοβάμαι μην μείνει μόνη της

Με τον πρώην άντρα μου είμαστε χωρισμένοι για 3 χρόνια. Την επιμέλεια την είχα και την έχω εγώ και μάλιστα με τον γιο μας τον πρώτο καιρό ο πρώην άντρας μου έκανε αρκετά λάθη. Το πιο συχνό του ήταν ότι κάθε φορά που κανόνιζαν να βγουν τελευταία στιγμή το ακύρωνε.

Ο μικρός είχε πολλά παράπονα τότε από τον μπαμπά του αλλά ύστερα από δικές μου συμβουλές κάπως τα βρίσκαν και στο τέλος τον συγχώρησε. Περίπου δηλαδή. Όπως και να ‘χει τα πράγματα μετά το διαζύγιο κυλούσαν σχετικά ομαλά.

ο-πρώην άντρας μου-θέλει-να-πάρει-την-επιμέλεια-του-παιδιού-

Photo via: mama365.gr

Ο πρώην άντρας μου μετά από έναν χρόνο βρήκε άλλη, παντρεύτηκαν σχετικά γρήγορα και η νυν του αγαπάει πολύ τον γιο μου. Είχαμε καλές σχέσεις και μεταξύ μας, μέχρι που γνώρισα εγώ κάποιον. Συγκεκριμένα ξανά ήρθαμε κοντά με έναν πρώην μου.

Δείτε ακόμα Η αδερφή του άντρα μου με υποτιμάει συνέχεια και ο άντρας μου δεν παίρνει θέση

Ο Στράτος όμως παλιότερα είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Όμως έχει αλλάξει πια. Ήταν παιδί κακοποιητικών γονιών και από τα 13 του τον είχαν αφήσει στο έλεός του. Λογικό ήταν να μπλέξει και να αποκτήσει κακή φήμη στην γειτονιά.

Πλέον όμως είναι ολόκληρος άντρας, κοντεύει τα 50 και σίγουρα δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Μπορεί η γειτονιά μας να μην έχει την καλύτερη άποψη γι’ αυτόν όμως κανείς από αυτούς δεν τον ξέρουν όπως εγώ. Απλά κρίνουν και του έχουν κολλήσει την ρετσινιά, επειδή παλιότερα είχε μπλεξίματα.

Στο μεταξύ και ο γιος μου επηρεασμένος από όλα όσα έχει ακούσει δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Δεν του δίνει με τίποτα μία ευκαιρία, παρόλο που ο Στράτος έχει έρθει από το σπίτι μας να φάει και γενικά προσπαθεί. Δεν έχουν κάτσει να κάνουν μία ανθρώπινη κουβέντα, παρόλο που εκείνος προσπαθεί.

Δείτε ακόμα Δεν συμπαθώ την δασκάλα του παιδιού και θέλω να του αλλάξω σχολείο: Το παιδί όμως δεν θέλει

Το θέμα είναι ότι ο πρώην άντρας μου, αντί να σταθεί στο πλευρό μου, να δώσει μία ευκαιρία στον Στράτο και να προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στο παιδί όπως έκανα εγώ τότε, για άλλους λόγους, έχει στραφεί εναντίον μου. Δεν θέλει λέει το παιδί να έρχεται σε επαφή με εγκληματίες.

ο-πρώην άντρας μου-θέλει-να-πάρει-την-επιμέλεια-του-παιδιού-

Photo via: cafef.vn

Και σαν να μην έφτανε αυτό η νυν του, τον προέτρεψε να διεκδικήσει εκ νέου την επιμέλεια σε περίπτωση που εγώ δεν χωρίσω τον Στράτο! Δεν το πιστεύω ότι μου βάζουν και οι δυο το μαχαίρι στον λαιμό. Και στην τελική τι δουλειά έχει να ανακατευτεί αυτή;

Το θέμα είναι ότι η δικηγόρος μου, μου λέει ότι λόγω της φήμης του και λόγω του λερωμένου του μητρώου (μικρό απάτες που είχε κάνει στο παρελθόν) είναι πολύ πιθανό το δικαστήριο να με κρίνει ακατάλληλη ως μάνα. Αλήθεια είναι άδικο και δεν θέλω να χάσω τον γιο μου!

ο-πρώην άντρας μου-θέλει-να-πάρει-την-επιμέλεια-του-παιδιού-

Photo via: philenews.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close