ο-άντρας-μου-έχει-προφίλ-σε-site γνωριμιών-

Η αναγνώστρια ανακάλυψε πως ο άντρας της έχει προφίλ σε γνωστό site γνωριμιών αλλά ο ίδιος επιμένει ότι δεν το έφτιαξε αυτός. Να τον πιστέψει;

Πολλοί άνθρωποι πλέον έχουν προφίλ σε site γνωριμιών. Συνήθως είναι ελεύθεροι και είτε ψάχνουν για νέες περιπέτειες, είτε δεν έχουν χρόνο να βγουν και να φλερτάρουν και είναι μία πιο εύκολη λύση, αφού φλερτάρεις από την ευκολία και την άνεση του σπιτιού σου.

Όμως το διαδίκτυο, έχει δώσει και την ευκολία σε άντρες και γυναίκες να ξενοκοιτούν. Παλιότερα υπήρχαν οι δεύτερες sim, τώρα υπάρχουν αυτά τα προφίλ. Μία αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί τον προβληματισμό της μαζί μας. Ανακάλυψε ότι ο άντρας της έχει προφίλ σε site γνωριμιών αλλά ο ίδιος επιμένει ότι δεν το έφτιαξε αυτός. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Θέλω να κλείσω την πεθερά μου στο γηροκομείο – Αρκετά με την παλιόγρια

Όλα ξεκίνησαν πριν μία εβδομάδα και από τότε η ζωή μου έχει γίνει μία κόλαση. Η κολλητή μου χώρισε πρόσφατα και αποφάσισε να φτιάξει προφίλ σε site γνωριμιών. Είναι μία κοπέλα που παντρεύτηκε γρήγορα και δεν έζησε πολλά πράγματα στην ζωή της και προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή της.

Έφτιαξε λοιπόν προφίλ σε ένα πολύ γνωστό site γνωριμιών. Στο συγκεκριμένο site, περνούν διάφορες φωτογραφίες από μπροστά σου κι εσύ μπορείς να πατήσεις καρδούλα για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι ή χ, για να απορρίψεις κάποιο προφίλ.

ο-άντρας-μου-έχει-προφίλ-σε-site γνωριμιών-

Photo via: tanea.gr

Μέσα στα προφίλ που εμφανίστηκαν λοιπόν, εμφανίστηκε και το προφίλ του άντρα μου. Η κολλητή μου όταν το είδε έπαθε εγκεφαλικό. Μπήκε στο προφίλ του για να δει αν είναι ενεργός και φάνηκε ότι ήταν. Ήταν ένα πλήρως ενημερωμένο προφίλ με αρκετές φωτογραφίες του, είχε γράψει τι μουσική ακούει, αν καπνίζει, ποια είναι τα ενδιαφέροντά του κλπ.

Δείτε ακόμα Εγκατέλειψα την οικογένειά μου για τη φίλη του γιου μου στα 50 μου : Έπαθα καρκίνο και με παρατησε

Έβγαλε σκρίνσοτ το προφίλ διότι αν απορρίψεις κάποιο προφίλ σε αυτήν την εφαρμογή, δεν υπάρχει αναζήτηση για να το ξαναβρείς. Το σκέφτηκε μία δυο μέρες και μου τα είπε όλα. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, επειδή την πείραζα, που 40 χρονών γυναίκα ασχολείται με τέτοια πράγματα.

Όταν όμως μου έδειξε τις φωτογραφίες πάγωσα. Όντως αυτός ήταν ο άντρας μου και μάλιστα είχε δηλώσει και ψεύτικη ηλικία. 45 χρονών μαντράχαλος και έγραφε στο προφίλ ότι είναι 36, γιατί περνάει κρίση μέσης ηλικίας προτού καλά καλά πατήσει τα 50.

ο-άντρας-μου-έχει-προφίλ-σε-site γνωριμιών-

Photo via: menofstyle.gr

Φυσικά το ίδιο βράδυ έγινε χαμός. Έστειλα τα παιδιά στην μάνα μου και το σπίτι έγινε εμπόλεμη ζώνη. Αυτός όμως μου λέει ότι δεν έχει καν την εφαρμογή στο κινητό. Δεν έχει φτιάξει λέει αυτός το προφίλ και μάλιστα μου έδωσε να δω το κινητό του και όντως η εφαρμογή δεν υπήρχε!

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου παίρνει πιο πολλά λεφτά από μένα και μου ζητάει να πληρώνω όλα τα έξοδα των παιδιών

Η αλήθεια είναι πως στα 20 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι δεν αντιμετωπίσαμε πότε κρίση στον γάμο μας. Έχουμε τρία παιδιά, η σ3ξουαλική μας ζωή είναι καλύτερη από ότι όταν ήμασταν στους πρώτες έρωτες και δεν ένιωσα στιγμή να με παραμελεί.

Γι’ αυτό και όταν ανακάλυψα το προφίλ του χλόμιασα. Γιατί δεν το είχα δει να έρχεται από πουθενά! Η κολλητή μου, μου λέει ότι ακόμη κι αν σβήσεις την εφαρμογή από το κινητό σου το προφίλ συνεχίζει να υπάρχει αν δεν το απενεργοποιήσεις.

Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε ανοίξει αυτό το προφίλ και ούτε ξέρω τι έκανε. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει και δίκιο. Μπορεί κάποιος ο οποίος θέλει να τον βλάψει με οποιοδήποτε τρόπο να έκανε ένα ψεύτικο προφίλ σε μία τέτοια εφαρμογή.

Δείτε ακόμα Τα έχω με παντρεμένο 3 χρόνια και θέλω να τον χωρίσω επιτέλους από την γυναίκα του

Παρόλα αυτά γιατί κάποιος να θέλει να το κάνει αυτό και πως ήξερε αυτός ο κάποιος πως εγώ θα το μάθαινα; Δηλαδή, υπάρχει ένας μισητός εχθρός εκεί έξω που βρίσκει “γκομενάκια” στον άντρα μου; Άμα είναι έτσι, να τον κάνει κολλητό!

ο-άντρας-μου-έχει-προφίλ-σε-site γνωριμιών-

Photo via: bovary.gr

Και πως αυτός ο κάποιος γνωρίζει τότες πληροφορίες για εκείνον. Από την αγαπημένη του μουσική μέχρι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του; Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Από τότε κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια και με παρακαλάει συνεχώς να τον πιστέψω.

Εχθές μου ήρθε με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά εγώ βράχος. Μπορεί να μην έκανε κάτι πράξη, όμως για μένα και αυτό απάτη είναι. Αφήστε που ποιος μου λέει εμένα ότι αν όντως έκανε αυτός το προφίλ δεν έκανε και κάτι πράξη; Διπλό ταμπλό δηλαδή! Δεν ξέρω τι να πιστέψω…πώς να βρω την αλήθεια;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close