θέλω-να-κλείσω-την-πεθερά-μου-στο-γηροκομείο-

Μία αναγνώστρια θέλει να κλείσει την πεθερά της στο γηροκομείο γιατί δεν συμπαθιούνται. Ποια είναι η άποψή σας;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που βάζουν τους γονείς τους στα γηροκομεία. Εκτός από τις οικτρές περιπτώσεις παιδιών που κλείνουν τους γονείς τους στο γηροκομείο γιατί έχουν πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούν κατ’ αυτούς, υπάρχουν και γονείς με άνοια ή γονείς με αναπηρίες.

Μερικές φορές στο γηροκομείο θέλουν να κλείσουν ανθρώπους που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. Αυτό φαίνεται πως έχει σκοπό να κάνει η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας. Θέλει να κλείσει την πεθερά της στο γηροκομείο γιατί την απεχθάνεται. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου παίρνει πιο πολλά λεφτά από μένα και μου ζητάει να πληρώνω όλα τα έξοδα των παιδιών

Αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας, γιατί θέλω τις συμβουλές σας για το πως μπορώ να πείσω τον άντρα μου να κλείσει την μάνα του στο γηροκομείο. Η πεθερά μου είναι ο πιο κακός, γρουσούζης και στραβός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

20 χρόνια που είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου, μου έχει κάνει την ζωή μου μαρτύριο. Προσπαθούσε να βάλει λόγια στον άντρα μου για να μας χωρίσει, κυκλοφορούσε για εμένα φήμες στην γειτονιά ότι είμαι του δρόμου. Μέχρι και το ότι πληρώνομαι για να κάνω Σόδομα και Γόμορρα με άλλους άντρες έλεγε.

θέλω-να-κλείσω-την-πεθερά-μου-στο-γηροκομείο-

Photo via: tanea.gr

Μου έκανε σκηνές μπροστά σε όλη την γειτονιά. Έβγαινε στο μπαλκόνι και με φώναζε να βγω στην αυλή με τις χειρότερες κουβέντες. Μέχρι και με τον αδερφό του άντρα μου μας έκανε να τσακωθούμε, που μέχρι τότε ήταν ο καλύτερος μου φίλος.

Δείτε ακόμα Της έδωσαν να αποχαιρετήσει το νεκρό μωρό της αυτή όμως το επανάφερε στη ζωή – Βίντεο

θέλω-να-κλείσω-την-πεθερά-μου-στο-γηροκομείο-

Photo via: huffingtonpost.gr

Ήμουν ένα παιδί ορφανό, που βρέθηκα σε μία ξένη πόλη και όταν με γνώρισε η πεθερά μου, μου έλεγε ότι θα γίνει για μένα η μάνα που δεν είχα. Όταν όμως κατάλαβε ότι ο γιος της θα με παντρευτεί και δεν αστειευόταν τελικά, άλλαξε τελείως στάση.

Μέχρι και τώρα που έχει φτάσει τα 75 και είναι κατάκοιτη στο κρεβάτι μου κάνει την ζωή δύσκολη. Λέει στον άντρα μου ότι δεν την προσέχω όταν λείπει στην δουλειά και μας βάζει να τσακωνόμαστε. Και όλο την έχω μέσα στο σπίτι να με φωνάζει και να υστεριάζει.

θέλω-να-κλείσω-την-πεθερά-μου-στο-γηροκομείο-

Photo via: kathimerini.gr

Οι σούπες μου δεν της αρέσουν, τα φάρμακά της μου βγάζει την πίστη για να τα πάρει και όλο γκρινιάζει, κάνει υποδείξεις και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Κουράστηκα πια. Θέλω να είμαι σπίτι μου ήρεμη και χαλαρή και όχι να έχω μία στρίγκλα να με βρίζει και να με συγχύζει διαρκώς. Πώς να πείσω τον άντρα μου να την κλείσουμε στο γηροκομείο;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close