χώρισα-με-την-γυναίκα-μου-και-το-παιδί-μου-δεν-μου-μιλάει-

Χώρισα με την γυναίκα μου και το παιδί μου δεν θέλει να με βλέπει. Ο αναγνώστης θέλει την άποψή μας αφού χώρισε με την γυναίκα του και το παιδί του δεν θέλει να τον βλέπει.

Πολλά ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο και τις περισσότερες φόρες, όταν και οι δύο αποφασίζουν να προστατεύσουν την ψυχολογία του παιδιού τους και να μην το πάρουν εγωιστικά το ζήτημα, τα παιδιά ναι μεν στεναχωριούνται για την κατάληξη των γονιών τους, όμως αγαπούν εξίσου με πριν και τους δύο γονείς.

Αυτήν την φορά όμως φαίνεται πως ο αναγνώστης κατάφερε μέσα από το διαζύγιό του, να στρέψει το παιδί του εναντίον του. Αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του μαζί μας διότι θέλει την άποψή μας για το ζήτημα. Διαβάστε παρακάτω: 

Χώρισα με την γυναίκα μου και το παιδί μου δεν θέλει να με βλέπει

Ονομάζομαι Στέφανος και έχω μία κ@ρη 16 ετών. Με την πρώην γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι για 25 χρόνια όμως τους τελευταίους μήνες ο γάμος μας πέρασε σοβαρή κρίση. Γνώρισα μία άλλη γυναίκα με την οποία διατηρώ σχέση τους τελευταίους 11 μήνες και έναν μήνα μετά την γνωριμία μας, έφυγα από το σπίτι.

Το λάθος μου ήταν ότι δεν εξήγησα σε κανέναν τι και πως πριν φύγω. Δεν είχα τα κότσια. Δείλιασα να κοιτάξω την γυναίκα μου στα μάτια και να της πω ότι είμαι ερ@τευμένος με άλλην και πως θέλω να ζήσω μαζί της. Μάζεψα λοιπόν τα πράγματά μου ένα βράδυ και απλά έφυγα.

Φυσικά τις επόμενες εβδομάδες η γυναίκα μου με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα, κλαίγοντας, βρίζοντας και φωνάζοντας. Όμως με την κ@ρη μου τις πρώτες εβδομάδες είχαμε καλές σχέσεις. Σίγουρα μου έλεγε ότι αυτό που έκανα δεν ήταν σωστό και ότι στην ουσία τις παράτησα όμως είχε όλη την καλή διάθεση να με ακούσει.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου κερατώνει την γυναίκα του και δεν ξέρω πως να το χειριστώ

Μετά από τρεις εβδομάδες όμως τα πράγματα άλλαξαν. Η κ@ρη μου ξεκίνησε να μην απαντάει στα μηνύματά μου. Την έπαιρνα τηλέφωνα, το σήκωνε η γυναίκα μου και μου έλεγε πως λείπει από το σπίτι και πως έχει ξεχάσει το κινητό της εκεί.

χώρισα-με-την-γυναίκα-μου-και-το-παιδί-μου-δεν-μου-μιλάει-

Photo via: istockphoto.com

Στην αρχή το πίστευα γιατί η αλήθεια είναι πως παρόλη την ηλικία της, η κ@ρη μου έχει κακή σχέση με την τεχνολογία. Από ένα σημείο και μετά όμως κατάλαβα ότι με απέφευγε. Ρώτησα στην ψύχρα την γυναίκα μου αν της έχει βάλει λόγια και αρνήθηκε.

Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω για τέτοια γυναίκα. Παρόλα αυτά όταν με τα πολλά μίλησα με την κ@ρη μου εκείνη μου είπε ότι δεν της βγαίνει να έχει επαφές με έναν άνθρωπο που απλά έφυγε από το σπίτι χωρίς εξηγήσεις. Νιώθει προδομένη μου είπε και δεν μπορεί να βλέπει την μητέρα της σε αυτήν την κατάσταση εξαιτίας μου.

χώρισα-με-την-γυναίκα-μου-και-το-παιδί-μου-δεν-μου-μιλάει-

Photo via: triklopodia.gr

Δείτε ακόμα Παίρνω περισσότερα λεφτά από τον άντρα μου κι εκείνος με ζηλεύει

Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω την θέση μου. Στο μεταξύ ακόμη δεν ξέρει κανείς για την νέα σύντροφο της ζωής μου. Που να το μάθουν κιόλας. Δεν λέω πως αυτό που έκανα ήταν σωστό. Σίγουρα έπρεπε να αναλάβω τις συνέπειες των πράξεών μου και να φύγω έχοντας δώσει πρώτα μία εξήγηση.

χώρισα-με-την-γυναίκα-μου-και-το-παιδί-μου-δεν-μου-μιλάει-

Photo via: sarita.in

Παρόλα αυτά άνθρωπος είμαι. Μερικές φορές θα κάνω και λάθη. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Επειδή έχω αλλάξει πόλη θα ήθελα πολύ να ερχόμουν για να την δω. Ντρέπομαι όμως να την κοιτάξω στα μάτια. Τί να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close