Πήρα διαζύγιο πριν 4 μήνες και τώρα τα έχω με 2 άντρες

Η αναγνώστρια έχει 2 παιδιά, πήρα διαζύγιο πριν 3 μήνες και τώρα τα έχει με 2 άντρες. Θέλει να μοιραστεί την ιστορία της μαζί μας και να μας ρωτήσει αν θα έπρεπε να νιώθει ενοχές γι’ αυτό.

Πολλά ζευγάρια παίρνουν διαζύγιο της σήμερον ημέρα. Η αναγνώστρια της σημερινής μας ιστορίας φαίνεται πως πριν 4 μήνες πήρε διαζύγιο από τον άντρα της και τώρα τα έχει με 2 άντρες ταυτόχρονα. Η ίδια θέλει να μοιραστεί την ιστορία της μαζί μας και μας ρωτάει αν θα έπρεπε να νιώθεις ενοχές γι’ αυτό. Διαβάστε παρακάτω: 

Ονομάζομαι Βάσω και είμαι 37 ετών. Παντρεύτηκα με τον πρώην άντρα μου στα 20 και γρήγορα κάναμε τα παιδιά μας, αφού έτυχε με την πρώτη να μείνω έγκυος σε δίδυμα. Τα τελευταία χρόνια ο γάμος μας περνούσε σοβαρή κρίση.

Δείτε ακόμα Δεν αγοράζω ποτέ έτοιμες βρεφικές τροφές – Απορώ τι μάνες είναι αυτές που το κάνουν

Εκείνος έλειπε με τις ώρες από το σπίτι, στο τέλος έμαθα ότι με απατούσε με πολλές και διαφορετικές γυναίκες και φυσικά υπήρχαν διαρκώς καυγάδες. Έψαχνα το κινητό του, προσπαθούσα να τον κάνω να μου τα αποκαλύψει όλα και όσο αυτός κρυβόταν πίσω από το δάχτυλό του, τόσο πιο τοξικός γινόταν ο γάμος μας.

Στο μεταξύ εγώ, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησα να νιώθω ότι δεν πρόλαβα να ζήσω πράγματα στην ζωή μου. Δεν σπούδασα, δεν έκανα εμπειρίες, δεν έκανα τρέλες. Λίγα χρόνια μετά την ενηλικίωση, παντρεύτηκα, έγινα μαμά, μεγάλωσα απότομα.

πήρα-διαζύγιο-και-τα-έχω-με-δύο ταυτόχρονα-

Photo via: aftodioikisi.gr

Σίγουρα ήταν επιλογή μου, όμως στα 20, τόσα ήξερα τόσα έκανα. Πιστεύω ότι και ο πρώην άντρας μου την ίδια φάση με μένα περνούσε. Διαπίστωσε και αυτός ότι δεν έχει ζήσει πολλά πράγματα που θα ήθελε να ζήσει, αλλά εκείνος το έχασε όταν με απάτησε και με κορόιδεψε. Εγώ δεν τον απάτησα και δεν τον κορόιδεψα ποτέ.

Δείτε ακόμα Έχω ερωτευτεί την πεθερά μου και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην τα τινάξω όλα στον αέρα

Τρεις μήνες μετά το διαζύγιο οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και μέσα στην εβδομάδα και παίρνει τα παιδιά και έχουμε πει στα παιδιά ότι μπορεί να χωρίσαμε αλλά παραμένουμε οικογένεια.

Έχουμε άριστη συνεννόηση και εντάξει, μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αφού είμαστε ακόμη φρεσκοχωρισμένοι, αλλά τουλάχιστον όχι μπροστά στα παιδιά και όχι με την ίδια ένταση και έκταση που είχαν οι παλιότεροι καυγάδες μας, όταν ήμασταν ακόμη μαζί.

Στο μεταξύ όταν χώρισα και έμαθα για τις απιστίες του, μου γύρισε το μάτι. Ήθελα να ζήσω ότι δεν έζησα και αποφάσισα να φτιάξω προφίλ σε site γνωριμιών. Είναι απίστευτο το πόσοι άνθρωποι είναι εκεί μέσα. Όμορφοι, μορφωμένοι, που ψάχνουν να περάσουν καλά ή ακόμη και σχέση.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου πήγε στο Άγιο Όρος και θέλει να μείνει εκεί

Εγώ δεν έψαχνα σίγουρα σχέση. Ξεκίνησα λοιπόν να μιλάω με διάφορους άντρες χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα μέχρι που μου έστειλε μήνυμα ο Νίκος. Στην ηλικία μου, ωραίο παιδί, με χιούμορ. Ο Νίκος δεν ήθελε σχέση όπως κι εγώ και γενικά μου έκανε το κλικ.

πήρα-διαζύγιο-και-τα-έχω-με-δύο ταυτόχρονα-

Photo via: topontiki.gr

Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και να περνάμε πολύ ωραίες στιγμές μαζί. Όμως όσο περνούσαν οι εβδομάδες έχασα τον ενθουσιασμό μου. Δεν ήθελα να το λήξω, απλά δεν ήμουν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Και τώρα παρουσιάστηκε ο Γρηγόρης. Ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα, ρομαντικός, συναισθηματικός και σχεσάκιας.

Μπορεί να μην ήθελα σχέση, όμως δεν ήθελα και να μην βγω με αυτόν τον άντρα. Κι εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα. Γιατί ο Νίκος δεν ζητάει από μένα αποκλειστικότητες, οπότε αυτό που γίνεται με τον Γρηγόρη, δεν είναι ανήθικο. Όμως όσων αφορά τον Γρηγόρη, είναι.

Δείτε ακόμα Θέλω να κλείσω την πεθερά μου στο γηροκομείο – Αρκετά με την παλιόγρια

Διότι ο Γρηγόρης θεωρεί πως βγαίνουμε με βλέψεις για κάτι πιο σοβαρό. Πως έχουμε αποκλειστικότητα. Εγώ όμως δεν είμαι σε αυτήν την φάση και δεν θέλω να του πω κάτι για να μην τον χάσω. Πρώτη φορά νιώθω πως συμπεριφέρομαι τόσο απρόβλεπτα και ανώριμα και δεν ξέρω τι να κάνω.

πήρα-διαζύγιο-και-τα-έχω-με-δύο ταυτόχρονα-

Photo via: news247.gr

Φυσικά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στα παιδιά μου ή στον πρώην άντρα μου. Βγαίνω πάντα όταν τα παιδιά είναι στον πατέρα τους. Όμως πρέπει να νιώθω τύψεις που μετά από τόσα χρόνια καταπίεσης θέλω να ζήσω; Ίσως να μην συμπεριφέρομαι τόσο σωστά στον Γρηγόρη, όμως κάποια στιγμή θα του εξηγήσω…

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close