τσακώνομαι-με-την-γυναίκα-μου-και-βρίσκω-δικαιολογία-να-μην-γυρίζω-σπίτι-

Τσακώνομαι συνεχώς με την γυναίκα μου και βρίσκω δικαιολογίες να αργώ να γυρίσω σπίτι. Ο αναγνώστης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον γάμο του και ζητάει την συμβουλή μας.

Πολλές φορές τα ζευγάρια μαλώνουν. Όταν όμως ο καυγάς γίνεται συνήθεια τότε τα πράγματα παίρνουν πολύ άσχημη τροπή. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με τον αναγνώστη που μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία του με σκοπό να διαβάσει την συμβουλή σας.

Φαίνεται πως μαλώνει συνεχώς με την γυναίκα του και αυτό, τον κάνει να βρίσκει δικαιολογίες για να φεύγει από το σπίτι ή να αργεί να γυρίσει. Σίγουρα ο γάμος τους βρίσκεται σε τέλμα και θεωρούμε πως μία σωστή συμβουλή μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο. Διαβάστε παρακάτω:

Τσακώνομαι συνεχώς με την γυναίκα μου και βρίσκω δικαιολογίες να αργώ να γυρίζω σπίτι

Με λένε Γρηγόρη και είμαι 45 χρονών. Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί από τα 14 μας. Ξέρω είναι πολλά τα χρόνια. Μέχρι και σήμερα πιστεύω ότι η σχέση μας είναι καρμική. Με ήθελε από το Δημοτικό, κάναμε σχέση στο Γυμνάσιο και ενώ μέχρι την ενηλικίωση είχαμε χωρίσει άπειρες φορές και είχαμε βρει άλλους ανθρώπους πάντα γυρίζαμε ο ένας πίσω στον άλλον.

Με την γυναίκα μου είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Εγώ είμαι χαμηλών τόνων, δεν ξέρω πάντα να δίνω τις σωστές συμβουλές, μερικές φορές μου αρέσει να κλείνομαι στον εαυτό μου και αγαπάω την ησυχία του σπιτιού μου.

τσακώνομαι-με-την-γυναίκα-μου-και-βρίσκω-δικαιολογία-να-μην-γυρίζω-σπίτι-

Η γυναίκα μου είχε πάντα πολλούς φίλους και φίλες, γινόταν αμέσως αγαπητή στις παρέες και στις οικογένειες των παρέων, της αρέσουν τα ξενύχτια, τα ταξίδια, η διασκέδαση, θέλει να ανακαλύπτει διαρκώς καινούρια πράγματα και ρουτινιάζει εύκολα.

Δείτε ακόμα Διάβασα το μυστικό ημερολόγιο της κόρης μου και ανακάλυψα πως δεν ξέρω τίποτα για την ζωή της

Εμένα μου αρέσει ακόμη και στις διακοπές μου να κάνω το μπάνιο μου στη θάλασσα, να τρώω και μετά να κάθομαι και στο ξενοδοχείο. Η γυναίκα μου κάθε φορά που πάμε διακοπές κλείνει ένα τόσο πιεστικό πρόγραμμα που καταλήγουμε να κουραζόμαστε περισσότερο στις διακοπές παρά στην πόλη μας.

Παρόλα αυτά μέσα από τους τελείως αντίθετους χαρακτήρες μας είχαμε βρει τον τρόπο να συνυπάρχουμε. Εγώ πολλές φορές έκανα πως δεν την άκουγα κι εκείνη είχα προσαρμοστεί στην ιδέα ότι είμαι κλειστός άνθρωπος και όχι τόσο επικοινωνιακός.

τσακώνομαι-με-την-γυναίκα-μου-και-βρίσκω-δικαιολογία-να-μην-γυρίζω-σπίτι-

Τον τελευταίο ένα χρόνο όμως τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή. Στην καραντίνα τα πηγαίναμε πολύ καλά. Δεν είχε την επιλογή να βγει οπότε είχαν σταματήσει και τα παράπονα του τύπου “δεν κάνουμε πράγματα μαζί, δεν με πας πουθενά, όλη μέρα στο σπίτι είσαι”.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου δεν νηστεύει την Σαρακοστή και τσακωνόμαστε συνέχεια

Όταν όμως έληξε η καραντίνα τα πράγματα άλλαξαν. Στην αρχή έκανε πράγματα με τις φίλες της και είτε έπαιρνε τα παιδιά μας μαζί είτε μου τα άφηνε σε μένα. Αυτό δεν με ενοχλούσε αν και ήταν φορές που με εκνεύριζε γιατί τις περισσότερες φορές μου άφηνε τα παιδιά και έπαιρνε τους δρόμους.

Εκείνη είχε την δικαιολογία ότι μπορώ να έρθω κι εγώ και να πάρω μαζί και τα παιδιά όμως εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να καταλάβει, ότι όταν έρχομαι κουρασμένος από την δουλειά το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάρω τους δρόμους με τις φίλες της και τους βαρετούς συζύγους τους.

Από ένα σημείο και μετά δεν της άρεσε αυτό. Είχε κουραστεί λέει να βγαίνει συνεχώς μόνη της ή με τα παιδιά λες και είναι χωρισμένη κι εγώ να μην βρίσκομαι πουθενά. Ξεκίνησε να μου κάνει παράπονα. Τα παράπονά της ήταν πολλά. Κάθε μέρα έβρισκε και από κάτι καινούριο να μου πει.

Δείτε ακόμα Πληρώνω τον μεγάλο μου γιο για να προσέχει την αδερφή του και είμαι περήφανη γι’ αυτό

Στο μεταξύ εγώ είχα ζοριστεί οικονομικά εκείνο το διάστημα και η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Και τα έκρυβα μέσα μου, τα έκρυβα μέσα μου και αυτό συνεχίστηκε αυτόν τον έναν χρόνο χωρίς σταματημό. Μέχρι που πριν ένα μήνα δεν άντεξα και είχα ένα μεγάλο ξέσπασμα.

τσακώνομαι-με-την-γυναίκα-μου-και-βρίσκω-δικαιολογία-να-μην-γυρίζω-σπίτι-

Αυτό όμως δεν διόρθωσε την κατάσταση. Συνεχίζει καθημερινά να μου κάνει παράπονα πως δεν την βγάζω έξω, πως είμαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι, πως έχει χαθεί η μαγεία και πως συμπεριφέρομαι σαν συνταξιούχος. Έχω κουραστεί να την ακούω τόσο πολύ που πλέον βρίσκω δικαιολογίες ότι με κρατούν υπερωρίες για να αργώ να γυρίσω σπίτι.

Κι αν γυρίζω και την βρίσκω και κοιμάται είναι μία καλή μέρα για μένα. Αλλιώς, απλά γλιτώνω λίγες ώρες μουρμούρας. Έχω κουραστεί. Νιώθω πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και εμένα όχι. Επίσης νιώθω πως έχει μείνει κολλημένη στην εφηβεία και δεν μπορεί να καταλάβει ότι εγώ δεν έχω πια τις ίδιες ανάγκες. Τι να κάνω;

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close