ο-γιος-μου-έβαψε-τα-μαλλιά-του-

Ο γιός μου πήγε να σπουδάσει Θεσσαλονίκη και γύρισε πίσω με βαμμένα μαλλιά. Ο γιος της αναγνώστριας έβαψε τα μαλλιά της και δεν της αρέσει αυτό. Ποια είναι η γνώμη σας;

Πλέον βάφουν τα μαλλιά τους και τα αγόρια και τα κορίτσια. Είμαστε της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα του, αρκεί να περάσει καλά και να του αρέσει. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι των παλιότερων γενιών δεν έχουν τις ίδιες απόψεις.

Μία αναγνώστρια ανακάλυψε πως ο γιος της έβαψε τα μαλλιά του και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί γιατί δεν της αρέσει καθόλου. Αποφάσισε να μοιραστεί την άποψή της μαζί μας και θέλει την γνώμη μας. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια:

Η ιστορία

Ονομάζομαι Ελπίδα και ζω στα Γιαννιτσά. Στα Γιαννιτσά οι άνθρωποι είναι παραδοσιακοί και παλαιών αρχών και αν με ρωτάτε συμφωνώ με αυτές τις αρχές. Έχω τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια και τα έχω μεγαλώσει με τις πατροπαράδοτες αρχές.

Ο άντρας μου έφυγε από την ζωή όταν τα παιδιά μου ήταν σχετικά μικρά και προσπάθησα να συνεχίσω αυτό που είχε στο μυαλό του να κάνουμε σχετικά με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Οι γυναίκες είναι για συγκεκριμένα πράγματα και οι άντρες για άλλα.

Ο μεγαλύτερός μου γιος όμως, ήταν πάντα διαφορετικός από τα άλλα μου παιδιά στις απόψεις. Αμφισβητούσε τις αξίες του σπιτιού μας και πολλές φορές μαλώναμε σχετικά με αυτό. Πέρασε λοιπόν φέτος σε μία σχολή της Θεσσαλονίκης και έχει φύγει από την αρχή της χρονιάς.

ο-γιος-μου-έβαψε-τα-μαλλιά-του-

Δείτε ακόμα Έχασα τον άντρα μου πριν 3 μήνες και έμαθα ότι με απατούσε

Όταν μας επισκέφθηκε για τα Χριστούγεννα γύρισε πίσω με τρύπες στα αυτιά και στην μύτη. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό αλλά επειδή είχε έρθει μόνο για τρεις μέρες δεν ήθελα να το παρατραβήξω. Άλλωστε, πολλά παιδιά από τα Γιαννιτσά το έχουν κάνει άσχετα που εγώ δεν συμφωνώ.

Όταν ήρθε όμως την Κυριακή που μας πέρασε για να μας δει αυτό που είδα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γύρισε πίσω από καστανόξανθος μαυρομάλλης. Έπαθα συγκοπή ρε κορίτσια. Να βάψουν τα μαλλιά τους οι κόρες μου λίγο πιο μεγάλες το καταλαβαίνω.

ο-γιος-μου-έβαψε-τα-μαλλιά-του-

Αλλά τα αγόρια μου να βάφουν τα μαλλιά τους; Έχει άσπρες τρίχες και θέλει να τις κρύψει ή έχει ανάγκη να ομορφύνει με τα μαύρα μαλλιά; Θα τον δει η γειτονιά και θα νομίζει άλλα πράγματα. Μακριά από εμάς. Δεν μπορώ να αντέξω στην ιδέα μου ότι ο γιος μου, έχει βάψει τα μαλλιά του.

Δείτε ακόμα Έμαθα πριν 3 μήνες ότι είμαι υιοθετημένη και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ

Τσακωθήκαμε πολύ άσχημα. Μου είπε ότι δεν τον καταλαβαίνω, ότι είμαι 100 χρόνια πίσω και ότι πλέον πολλά αγόρια βάφουν τα μαλλιά τους και μάλιστα με πολύ ιδιαίτερα χρώματα. Του είπα ότι αυτό μου έλειπε να γυρνούσε πίσω με πορτοκαλί και πράσινα μαλλιά να με χάνανε τελείως.

ο-γιος-μου-έβαψε-τα-μαλλιά-του-

Κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να του αλλάξω γνώμη να τα ξαναγυρίσει στο φυσικό του. Κυκλοφορεί και έξω και θα τον δει ο κόσμος και δεν θέλω να λένε ότι επειδή τα παιδιά μου δεν έχουν πατέρα το έχουν χάσει τελείως και ότι εγώ δεν είμαι καλή μάνα.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close