ο-πρώην άντρας-μου-θέλει-να-κάνει-Χριστούγεννα-με-τα-παιδιά-στην-Γερμανία-

Η αναγνώστρια, αντιμετωπίζει πρόβλημα και θέλει την συμβουλή σας. Ο πρώην άντρας της, είναι μετανάστης στην Γερμανία και θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του τα Χριστούγεννα. Τί να κάνει;

Τα Χριστούγεννα είναι μία οικογενειακή γιορτή και ακόμη και σε ένα χωρισμένο ζευγάρι, όταν υπάρχουν παιδιά, θα πρέπει τα παιδιά να περνούν ισότιμο χρόνο τόσο με την μαμά όσο και με τον μπαμπά. Όμως αυτή η αναγνώστρια, δεν θέλει τα παιδιά της να κάνουν Χριστούγεννα με τον πατέρα τους, επειδή μένει στην Γερμανία. Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον πρώην άντρα μου ήμασταν παντρεμένοι από 20 χρονών. Κάναμε δύο αγόρια όμως πριν 5 χρόνια περίπου πήραμε διαζύγιο. Εγώ πλέον είμαι παντρεμένη για δεύτερη φορά και έχω ακόμη ένα αγοράκι ενώ ο άντρας μου δεν ξανά έφτιαξε την ζωή του και έφυγε μετανάστης στην Γερμανία.

Δείτε ακόμα Θέλω φέτος τα Χριστούγεννα να κάνω ταξίδι στο εξωτερικό και ο άντρας μου είναι τσιγκούνης

Έκτοτε, έχει άριστες σχέσεις με τον πατέρα τους, κάτι που ζηλεύω διότι εγώ δεν το κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά δεν αποδέχτηκαν ποτέ ότι ξαναπαντρεύτηκα. Δεν τον συμπαθούν τον δεύτερο άντρα μου και επειδή μερικές φορές γίνεται αυστηρός μαζί τους για το καλό τους, εκείνα αντιδρούν ακόμη πιο αρνητικά.

ο-πρώην άντρας-μου-θέλει-να-κάνει-Χριστούγεννα-με-τα-παιδιά-στην-Γερμανία-

Εντάξει, μερικές φορές τους μιλάει κάπως απότομα και κακότροπα. Δεν είναι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος του κόσμου, όμως και σε μένα έτσι μιλάει. Έτσι μιλάει σε όσους νιώθει δικούς του ανθρώπους. Με τον πρώην άντρα μου, έχουν μαλώσει αρκετές φορές, επειδή τα παιδιά, του λένε τι τους λέει.

Προσπαθώ να τα πείσω ότι ο πατέρας τους δεν χρειάζεται να τα μαθαίνει όλα, γιατί η αντιζηλεία πάντα θα υπάρχει μεταξύ τους. Εκείνος έρχεται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα κι αυτά τρέχουν κατά πάνω του. Λογικό. Από απόσταση θα ήμουν και ‘γω μητέρα πρότυπο.

Δείτε ακόμα Η νύφη μου, θέλει να κάνουμε Χριστούγεννα στο σπίτι τους αλλά είναι υποχόνδρια και θέλω να το αποφύγω

ο-πρώην άντρας-μου-θέλει-να-κάνει-Χριστούγεννα-με-τα-παιδιά-στην-Γερμανία-

Μέχρι που ο μεγάλος μου γιος προχθές μου είπε ότι θα πάει Γερμανία όταν ενηλικιωθεί να βρει εκεί δουλειά και να σπουδάσει. Μέχρι τότε βλέπουμε αλλά εγώ δεν πρόκειται να το επιτρέψω. Αυτά τα Χριστούγεννα ο πρώην άντρας μου δεν κατάφερε να πάρει άδεια για να φύγει για την Ελλάδα.

Έτσι, μου είπε ότι θα φέρει τα παιδιά στην Γερμανία. Ο ένας μου γιος είναι 17 και ο άλλος 15 και θα τα συνοδεύσει η αδερφή του, που θα έρθει και αυτή μαζί. Εγώ όμως δεν θέλω! Δεν θέλω τα παιδιά να φύγουν τόσο μακριά μου.

ο-πρώην άντρας-μου-θέλει-να-κάνει-Χριστούγεννα-με-τα-παιδιά-στην-Γερμανία-

Και ο νυν μου, μου είπε ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσουν και αυτό με επηρέασε ακόμη περισσότερο. Δεν θέλω να το διακινδυνεύσω όμως με βάση τον νόμο δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί έχουμε συν επιμέλεια. Στην πραγματικότητα, μπορεί να τα βλέπει όποτε θέλει! Τί να κάνω ρε παιδιά;

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close