ο-άντρας-μου-είναι-τσιγκούνης-και-δεν-θέλει-Χριστουγεννιάτικες διακοπές-στο-εξωτερικό-

Η αναγνώστρια τα φετινά Χριστούγεννα θέλει να τα περάσει στο εξωτερικό, αλλά ο άντρας της σύμφωνα με την ίδια είναι τσιγκούνης. Τί να κάνει;

Πολλά ζευγάρια και οικογένειες κανονίζουν για τα Χριστούγεννα να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Υπάρχουν μάλιστα μερικές χώρες του εξωτερικού που είναι διάσημες για τα Χριστούγεννα που γιορτάζονται εκεί. Η αναγνώστρια θέλει να επισκεφθεί την Βιέννη, αλλά ο άντρας της είναι τσιγκούνης. Διαβάστε παρακάτω: 

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι μόλις 2 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως ακόμη νιώθουμε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και ακόμη ζούμε τον έρωτά μας στο έπακρο. Νομίζω ότι στα μάτια του έχω δει ό,τι αναζητάω σε έναν άνθρωπο.

Δείτε ακόμα Η νύφη μου, θέλει να κάνουμε Χριστούγεννα στο σπίτι τους αλλά είναι υποχόνδρια και θέλω να το αποφύγω

Όμως όπως όλοι έχει και αυτός ελαττώματα και το δικό του μεγαλύτερο ελάττωμα, είναι η τσιγκουνιά του. Πάντα ήταν έτσι αλλά όσο βρισκόμασταν σε σχέση δεν μου κακοφαινόταν τόσο πολύ. Ακόμη και όταν συγκατοικούσαμε, κάπως κατάφερνα και τον έριχνα στο οτιδήποτε.

ο-άντρας-μου-είναι-τσιγκούνης-και-δεν-θέλει-Χριστουγεννιάτικες διακοπές-στο-εξωτερικό-

Πλέον όμως, σαν να έχει δέσει γαϊδαράκο, δεν προσπαθεί και τόσο. Στα πρώτα χρόνια τέτοιες γιορτινές μέρες πηγαίναμε διάφορα ταξίδια. Οικονομικά ναι μεν, αλλά ταξίδια. Βρίσκαμε τουριστικές προσφορές και τις εκμεταλλευόμασταν στο έπακρο.

Τώρα όμως μου λέει πως εφόσον παντρευτήκαμε, τις Γιορτές πρέπει να τις περνάμε με τα σόγια. Εγώ αυτήν την λογική δεν την καταλαβαίνω. Νέοι άνθρωποι είμαστε ακόμα. Γιατί να πρέπει κάθε χρόνο να κάνω Χριστούγεννα και Πάσχα στη Θήβα ή στην Αθήνα;

Δείτε ακόμα Η μητέρα μου είναι χήρα και δεν θέλει να βρει άλλον σύντροφο – Φοβάμαι μην μείνει μόνη της

Φέτος, είπα να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να ανανεώσουμε λίγο την σχέση μας και να μαζέψουμε εμπειρίες. Να θυμηθούμε πως ήταν η σχέση μας πριν τον γάμο. Είπα λοιπόν να του προτείνω να πάμε Βιέννη. Όμως τον έπιασε η τσιγκουνιά του και δεν θέλει.

ο-άντρας-μου-είναι-τσιγκούνης-και-δεν-θέλει-Χριστουγεννιάτικες διακοπές-στο-εξωτερικό-

Λέει ότι θα μας κοστίσει μία περιουσία και πως τρέχουν άλλα έξοδα τώρα. Εντάξει, σίγουρα έχουμε κάποια έξοδα, αλλά τα έχουμε καλυμμένα και έχουμε και μερικά χρήματα στην άκρη, που μπορούμε ένας μέρος τους να το διαθέσουμε εκεί.

Μετά ξεκίνησε να μου λέει πως οι γονείς μας θα πληγωθούν πολύ αν κάνουμε Γιορτές μακριά τους. Δικαιολογίες δηλαδή. Αυτό που δεν θέλει είναι να χάσει το τσάμπα φαί στους γονείς μας. Θέλει να γλιτώσει τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο.

Δείτε ακόμα Η αδερφή του άντρα μου με υποτιμάει συνέχεια και ο άντρας μου δεν παίρνει θέση

Ήταν που ήταν σφιχτός με τα λεφτά, μετά την πρώτη καραντίνα που μπήκαν όλα στον πάγο, τον έχει πιάσει κατοχικό σύνδρομο σε όλα. Με ελέγχει σε κάθε έξοδό μου και ακόμη και για τον θερμοσίφωνα, ακούω γκρίνια. Λες και πρέπει να κάνω μπάνιο μία φορά την εβδομάδα λες και είμαι καμία γριά.

ο-άντρας-μου-είναι-τσιγκούνης-και-δεν-θέλει-Χριστουγεννιάτικες διακοπές-στο-εξωτερικό-

Έχω κουραστεί και μετά από αυτήν την ξενέρα, φοβάμαι ότι θα ζήσουμε μία ζωή γεμάτη μιζέρια και ρουτίνα. Δεν θέλω από τα 33 μου, να ζω σαν 53. Θέλω να ταξιδέψω και να ζήσω νέα πράγματα, γιατί όταν έρθουν τα παιδιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να κάνουμε τέτοια ταξίδια. Πώς να τον πείσω; Είμαι παράλογη;

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close