όταν-μία-μάνα-χάνει-το-παιδί-της-

Όταν μία μάνα χάνει το παιδί της: Από την μία στιγμή στην άλλη τον χάσαμε για πάντα. Μία σπαρακτική ιστορία για μία μάνα που έχασε το παιδί της σε ατύχημα.

Στον κόσμο συμβαίνουν πολλά θλιβερά γεγονότα κάθε μέρα. Το πιο θλιβερό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο όμως είναι να χάσει το παιδί του. Όλοι οι γονείς παρακαλούν να φύγουν πρώτοι για να μην βιώσουν αυτή την απώλεια.

Παρόλα αυτά η ζωή δεν είναι δίκαιη και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γονείς που βίωσαν και συνεχίζουν και για χρόνια αργότερα να βιώνουν αυτή την απώλεια και να μαζεύουν τα κομμάτια τους. Όπως αυτή η μάνα που έχασε το παιδί της σε ατύχημα. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Ήταν μία μέρα σαν όλες τις άλλες όταν η οικογένεια είχε μόλις ξεκινήσει τις διακοπές της δίπλα στην θάλασσα. Ο 4χρονος Tom βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μαζί με τους παππούδες του. Ο 4χρονος έπαιζε με μία μικρή σανίδα του σερφ και περίμενε να πάνε όλοι μαζί στην παραλία.

Η μητέρα, ετοίμασε το μικρότερο παιδί για την βόλτα και ο μπαμπάς με την μεγαλύτερη κόρη τους περπατούσαν προς το σημείο που βρισκόταν ο Tom. Εκείνη ήταν και η στιγμή που για ένα δευτερόλεπτο όπως το θυμάται η μητέρα του 4χρονου ο μικρός πετάχτηκε στον δρόμο.

Την αμέσως επόμενη στιγμή ένα όχημα πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και αφαίρεσε ακαριαία την ζωή του 4χρονου Tom.

Δείτε ακόμα Η εξομολόγηση της Δήμητρας που ενώ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας κατάφερε να γίνει μητέρα

«Δεν υπήρχε κανένα διαχωριστικό κι έτσι ο Tom βρέθηκε στον δρόμο πολύ εύκολα, εγώ αντιλήφθηκα τι έγινε από τις φωνές του άντρα και της κόρης μου, αλλά στην αρχή φοβήθηκα για τους παππούδες. Δεν περίμενα να ζήσω αυτό που ακολούθησε.

«Ο πρώτος χρόνος μετά τον χαμό του παιδιού ήταν πολύ δύσκολος, είχα παραλύσει εντελώς και δεν μπορούσα να φροντίσω τα άλλα δύο παιδιά μου όπως έπρεπε.

Έκλαιγα τις νύχτες για να μη με βλέπουν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο». Καθώς περνούσε ο καιρός η μητέρα αποφάσισε να μετατρέψει το πένθος της σε δράση κι έτσι ίδρυσε μία οργάνωση για ασφαλέστερους δρόμους.

Δείτε ακόμα Πάνω από όλα άνθρωπος : Παιδί εξαρτημένων γονιών υιοθετήθηκε από την νοσηλεύτριά του στο νοσοκομείο

Οργανώνει τους πολίτες και αιτούνται καλύτερες υποδομές από τους τοπικούς αρμόδιους, ενημερώνει τους γονείς και τα παιδιά για τα ζητήματα ασφαλείας και προσφέρει στήριξη σε οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους στον δρόμο.

Η μητέρα θυμάται πως η ζωή της έγινε πολύ δύσκολη μετά τον χαμό του Tom και οι περισσότερες δουλειές έγιναν βαριές και ασήκωτες. Ήλπιζε πως αυτή της η πρωτοβουλία θα κάνει τον χαμό του γιού της λιγότερο οδυνηρό.

«Ήταν σε νέο περιβάλλον κι έπαιζε με ενθουσιασμό όταν έγινε το κακό. Είχε μπροστά του μια υπέροχη ζωή και όλα διαλύθηκαν σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Η ζωή όλων μας άλλαξε εντελώς μετά από αυτό».

Δείτε ακόμα Το συγκλονιστικό βίντεο για τις γυναικοκτονίες – «Μην με αφήσεις ποτέ, γιατί…»

Δεν μπορώ να φέρω πίσω το παιδί μου, αλλά η ιστορία του μπορεί να βοηθήσει να αποτραπούν άλλες τέτοιες τραγωδίες και αυτό είναι που δίνει νόημα στη ζωή μου πλέον».

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close