η-αδερφή-μου-απατάει-τον-άντρα-της-κι-εγώ-θέλω-να-της-το-πω-

Η αδερφή μου απατάει τον άντρα της και εγώ θέλω να του το πω. Η αναγνώστρια βρίσκεται σε δίλημμα και θέλει την άποψή σας.

Το αίμα νερό δεν γίνεται κι αν γίνεται δεν πίνεται λέει ο σοφός λαός αλλά φαίνεται πως αυτό το ρητό έχει και εξαιρέσεις. Όπως η σημερινή μας ιστορία όπου η αναγνώστρια έμαθε ότι η αδερφή της απατάει τον άντρα της κι εκείνη θέλει να της το πει.

Η σημερινή μας ιστορία δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να την διαβάσετε προσεκτικά προτού πείτε την άποψή σας. Η αναγνώστρια λοιπόν έμαθε ότι η αδερφή της απατάει τον άντρα της και θέλει να του το πει. Τι την συμβουλεύετε; Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Θέλω να χωρίσω αλλά φοβάμαι να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου

Με λένε Αφροδίτη και έχω μία αδερφή 6 χρόνια μεγαλύτερή μου. Με την αδερφή μου δεν ταιριάζαμε ποτέ. Ήταν το καμάρι της οικογένειας και αυτό την έκανε πολύ κακομαθημένη. Θέλει να τα έχει όλα δικά της και παντρεύτηκε πριν 5 χρόνια επειδή ο άντρας της είχε λεφτά.

Τίποτα άλλο δεν την ένοιαζε. Μετά την πρώτη καραντίνα όμως, ο άντρας της ξεκίνησε να μην πηγαίνει πολύ καλά στην δουλειά του και ξεκίνησαν οι πρώτες περικοπές μέσα στο σπίτι. Στο μεταξύ εγώ με τον άντρα της όλα αυτά τα χρόνια έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι.

η-αδερφή-μου-απατάει-τον-άντρα-της-κι-εγώ-θέλω-να-της-το-πω-

Photo via: activeman.gr

Όσο απόμακρες είμαστε με την αδερφή μου, τόσο κοντά νιώθω με τον άντρα της. Πολλές φορές προσπάθησα να προειδοποιήσω τον Σπύρο, ότι δεν πρέπει να κακομαθαίνει την αδερφή μου και ότι πρέπει να θέσει και αυτός τα δικά του όρια μέσα στον γάμο, όμως είναι αφελής.

Δείτε ακόμα Είμαστε 10 χρόνια μαζί και ακόμη δεν θέλει να με παντρευτεί

Δεν είχε πολλές εμπειρίες στις γυναίκες και έπεσε με την μούρη πάνω στην αδερφή μου. Θεωρεί λοιπόν ότι η αυταρχικότητά της και το γεγονός ότι κάνει σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο ακόμη και στα πιο απλά είναι χαριτωμένο και αποτελεί “γυναικείο κουσούρι”.

Μάταια προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν είναι γυναικείο χαρακτηριστικό αυτό αλλά δικό της αφού εκείνος μου λέει ότι εγώ αποτελώ εξαίρεση και ότι δεν σημαίνει πως όλες οι γυναίκες σκέφτονται έτσι. Προσπαθούσα λοιπόν και ‘γω τόσα χρόνια να τον προειδοποιήσω διακριτικά.

η-αδερφή-μου-απατάει-τον-άντρα-της-κι-εγώ-θέλω-να-της-το-πω-

Photo via: ratpack.gr

Δεν ήθελα να τους χωρίσω. Ήθελα απλά να βρεθεί ένας άνθρωπος να βάλει την αδερφή μου στην θέση της. Φαίνεται όμως πως ο Σπύρος είναι ο τελείως ακατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτόν τον στόχο. Η αδερφή μου λοιπόν τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Δείτε ακόμα Η αδερφή μου έχει καλύτερες σχέσεις με τον γιο μου από μένα και ζηλεύω

Ανέβαζε κάτι περίεργες εικόνες στο facebook και στο instagram, σαν να είναι ξανά ερωτευμένη. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως με τον Σπύρο να βιώνουν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος και δεν έδωσα πολύ σημασία. Παρόλα αυτά όταν μίλησα μαζί του μου είπε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι.

Στο μεταξύ ούτε εκείνος έδινε πολύ σημασία σε αυτές τις εικόνες. Θεώρησε ότι απλά της άρεσαν αυτά που έγραφε και τα ανέβαζε γι’ αυτόν. Όμως εγώ την ξέρω. Αποκλείεται η αδερφή μου από την μία να γκρινιάζει τόσο πολύ και από την άλλη να ανεβάζει για τον Σπύρο τόσο ερωτικά πράγματα.

η-αδερφή-μου-απατάει-τον-άντρα-της-κι-εγώ-θέλω-να-της-το-πω-

Photo via: aylogyrosnews.gr

Στην αρχή σκέφτηκα ότι πήγαιναν για τον Σπύρο με την προϋπόθεση ότι τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους κάπως λύθηκαν και ότι απλά ο Σπύρος δεν πρόλαβε να μου τα πει γιατί από τον Οκτώβρη δεν μένουμε στην ίδια πόλη και από μηνύματα δεν προλαβαίνουμε πάντα να τα λέμε όλα.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου θέλει να μου κρατάει το παιδί επί πληρωμή

Κατέβηκα λοιπόν τα Χριστούγεννα για να δω τους δικούς μου. Πήγα λοιπόν σπίτι της αδερφής μου για να δω τον κολλητό μου αλλά για να δω τι κάνει και αυτή. Ο Σπύρος με πίεσε πολύ για να με φιλοξενήσει κι εγώ δέχτηκα. Το βράδυ λοιπόν πέφτω για ύπνο και σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα.

Βλέπω λοιπόν την αδερφή μου στην κουζίνα να μιλάει με κάμερα με έναν άντρα. Δεν άκουσα τι έλεγαν γιατί μιλούσε πολύ ψιθυριστά και χασκογελούσε ενώ είχε βάλει τα ακουστικά στα αυτιά. Είμαι σίγουρη όμως ότι ήταν άντρας στην κάμερα και είμαι σίγουρη ότι δεν μιλούσαν φιλικά.

Θέλω να το πω στον Σπύρο από τότε. Να του πω τι είδα εκείνο το βράδυ και ότι αυτές οι εικόνες ίσως να αποτελούν σημάδια ενοχής. Όμως ξέρω ότι δεν πρόκειται να με πιστέψει ενώ δεν είμαι σίγουρη αν θέλω όλη η οικογένεια να πέσει πάνω μου γιατί χάλασα τον γάμο της αδερφής μου. Τι να κάνω;

Photo cover via: unipelfurs.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close