η-γυναίκα-μου-κοιμάται-κάθε-βράδυ-με-τον-4χρονο-γιο-μας-

Το παιδι κοιμάται συνέχεια στην μέση και η ερωτική μας ζωή είναι ανύπαρκτη. Έχει τύχει και σε εσάς; Ποια είναι η γνώμη σας;

Ένα ζευγάρι σίγουρα θέλει θυσίες και προσπάθεια για να μείνει ανέγγιχτο στο χρόνο. Σίγουρα περνάει από 40 κύματα και πρέπει ο ένας να δείχνει στον άλλον την αγάπη του και το ενδιαφέρον του συνεχώς. Τα ζευγάρια λοιπόν πολλές φορές χάνουν την μπάλα.

Αφενός γιατί δεν υπάρχει κάποιος εγχειρίδιο για το…επιτυχημένο ζευγάρι και αφετέρου διότι τα ζευγάρια αποτελούνται από ανθρώπους και οι άνθρωποι κάνουν λάθη.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Πήγε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα και τελικά γύρισε μαμά

Ακόμη ένας αναγνώστης μοιράζεται μαζί μας το προσωπικό του πρόβλημα. Η γυναίκα του κοιμάται με τον 4χρονο γιo τους κάθε βράδυ και η ερ@τική τους ζωή είναι ανύπαρκτη. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Στέφανος και με την γυναίκα μου είμαστε μαζί 10 χρόνια. Προσπαθήσαμε πολύ να κάνουμε δικό μας παιδί διότι η γυναίκα μου έπασχε από ένα γυναικολογικό πρόβλημα και στην ουσία ήταν κατά μία έννοια υπογόνιμη.

Με την βοήθεια της επιστήμης όμως και φυσικά με τον μέθοδο της εξωσωματικής μετά από δύο προσπάθειες η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στον γιo μας. Φυσικά χαρήκαμε πάρα πολύ με το νέο διότι κατάφερε να μείνει έγκυος με την δεύτερη εξωσωματική και η δική μας περίπτωση ήταν πιο περίπλοκη.

Δείτε ακόμα Η γυναίκα μου δεν ξέρει να μαγειρεύει και παραγγέλνουμε συνεχώς απέξω

Θα ήθελα να σας το αναλύσω γιατί μπορεί να παίξει ρόλο στην διαμόρφωση της άποψής σας. Η γυναίκα μου εκτός του ότι είχε αρκετό υγρό στο μέρος που υπήρχαν τα ωάρια είχε και πολύ λίγα ωάρια για την ηλικία της.

Αυτό σημαίνει πως ο γιατρός δεν μπορούσε να καταψύξει κάποια ωάρια όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Έτσι, κάθε φορά που κάναμε εξωσωματική έπρεπε να πληρώνουμε από την αρχή. Αντιθέτως οι γυναίκες που καταψύχουν τα ωάριά τους πληρώνουν στην πρώτη εξωσωματική και στις υπόλοιπες δεν χρειάζεται.

Αυτό συμβαίνει διότι τα ωάρια ήδη υπάρχουν οπότε ο γιατρός δεν ζητάει λεφτά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είμαστε πλούσιοι και ότι δε θα μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά παραπάνω από 2 με 3 εξωσωματικές. Ευτυχώς όμως η ζωή μας χαμογέλασε.

Δείτε ακόμα Το Βρέφος που γεννήθηκε μόλις 600 γραμμάρια και διατηρήθηκε ζωντανό σε σακούλακι για σάντουιτς αψήφησε τις πιθανότητες και ξεκινά το σχολείο

Ο 4χρονος γιo μας ονομάζεται Βασίλης και είναι ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Η αλήθεια είναι όμως πως από την ημέρα που γεννήθηκε η γυναίκα μου έχει πέσει με τα μούτρα πάνω του. Από την μία γνωρίζω ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Καταρχάς από την φύση της είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει να φροντίζει άλλα πλάσματα. Είναι υπερπροστατευτική. Πριν έρθει το παιδί αποκτήσαμε δύο σκυλιά και δύο γατιά που κυριολεκτικά τα είχε σαν παιδιά της. Αυτό φυσικά δεν με χαλάει και μην σας πω ότι ήταν αυτό που με έκανε να την ερ@τευτώ και να την αγαπήσω.

Παρόλα αυτά με το παιδί είναι διαφορετικά. Γιατί η γυναίκα μου ήταν θηλυκό με όλη την σημασία της λέξης. Μία γυναίκα εντυπωσιακή και κοκέτα. Όλοι μου το έλεγαν και γω δεν ζήλευα. Αντιθέτως καμάρωνα που είχα έναν τέτοιο όμορφο άνθρωπο και εξωτερικά και εσωτερικά δίπλα μου.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου δεν με βοηθάει καθόλου με το παιδί και από πάνω κάνει και παράπονα

Όμως από την στιγμή που ήρθε το παιδί στην ζωή μας αυτό άλλαξε. Η γυναίκα μου παράτησε τον εαυτό της κάτι που φυσικά το θεωρούσα φυσιολογικό ως ένα σημείο. Μία νέα μαμά δεν μπορεί να φροντίζει ένα παιδί και συγχρόνως να δουλεύει και να είναι και κουκλάρα.

Μπορεί να μοιραζόμαστε όλες τις δουλειές όμως αναγνωρίζω ότι η ευθύνη της μάνας είναι πάντα λίγο μεγαλύτερη αφού για κάποιον λόγο τα παιδιά δένονται περισσότερο με τις μητέρες τους σε αυτή την ηλικία. Αυτό που με ενοχλεί πολύ όμως είναι ότι το παιδί έχει πάθει εξάρτηση από την ίδια.

Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του διότι η γυναίκα μου το έχει μάθει έτσι. Από όταν το παιδί μετακόμισε στο κρεβάτι του η γυναίκα μου έβρισκε αφορμές και κοιμόταν μαζί του. Το παιδί φυσικά και δεν έχει γίνει ανεξάρτητο ενώ την ίδια στιγμή η ερ@τική μας ζωή δεν υπάρχει.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου συνεχώς μας κατηγορεί ότι δεν μεγαλώνουμε σωστά το εγγόνι της

Διότι το βράδυ αντί να πέσουμε να ξαπλώσουμε σαν ζευγάρι και να κάνουμε τα δικά μας εκείνη βρίσκει μία αφορμή και κοιμάται με το παιδί. Της έχω μιλήσει πολλές φορές και έχουν περάσει χίλια σενάρια από το μυαλό μου.

Έχω σκεφτεί ότι έχει άλλον, ότι δεν με θέλει πια, ότι έχει πάθει ψύχωση με το παιδί, ότι εγώ κάπως έχω ασχημύνει και δεν της αρέσω πλέον σαν άντρας. Όλα μου τα έχει καταρρίψει. Όμως εδώ και δύο χρόνια περίπου η ζωή μας σαν ζευγάρι δεν υπάρχει.

Κάνουμε έρ@τα περίπου μία φορά τον μήνα και σπάνια κοιμόμαστε μαζί. Και το παιδί φυσικά έχει πάθει εξάρτηση από αυτή την καθημερινότητα και αγχώνομαι και για την δική του ψυχολογία. Πιστεύετε ότι δεν με θέλει ή ότι κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει και πρέπει να ανησυχώ; Τι να κάνω;

Photo cover via: gr.depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close