γυναίκα_βρήκε_το_παιδί_στα_σκουπίδια_

Αυτή η γυναίκα από θαύμα βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και έσωσε βρέφος από τα σκουπίδια.

Η αλήθεια είναι πως μόνο δυσάρεστες ειδήσεις διαβάζουμε τώρα τελευταία. Θάνατοι, β@σμοί, κακοποιήσεις. Σήμερα όμως θα μοιραστούμε μαζί σας μία ιστορία που θα σας θυμίσει ότι γίνονται ακόμα θαύματα. Μία γυναίκα βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Η παρουσία της εκεί γλίτωσε ένα βρέφος από βέβαιο θάνατο, αφού το παιδάκι βρισκόταν μέσα στα σκουπίδια. Η συγκινητική ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μας γέμισε δάκρυα χαράς όταν την διαβάσαμε, αφού μία ψυχούλα βρήκε την σωτηρία. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Μία γυναίκα στο Σικάγο σταμάτησε με το αμάξι της για να πάρει κάτι από τα σκουπίδια όταν βρέθηκε μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Μέσα στην συρταριέρα που της άρεσε και ήθελε να την κάνει δική της, υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος.

Το αγòράκι ευτυχώς ήταν ακόμη ζωντανό. Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και η αστυνομία με την σειρά της πήγε το παιδί σε ένα ασφαλές μέρος. Οι αρχές από εκείνη την στιγμή αναζητούν τους γονείς του.

Σύμφωνα με την γυναίκα που το έσωσε, το παιδί είχε κουρνιάσει σε ένα συρτάρι. Όταν το είδε το κράτησε στην αγκαλιά της και κοίταξε τριγύρω μήπως δει κάποιον ενήλικο ο οποίος θα ήταν και ο πιθανός δράστης αυτής της απάνθρωπης πράξης.

Δείτε ακόμα Εξωφρενικό: Μαμά παινεύεται που η κόρη της εκφοβίζει παιδιά στις κούνιες

Δυστυχώς δεν είδε κανέναν και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία αλλά και τις πρώτες βοήθειες. Όταν οι νοσοκόμοι ήρθαν τους έδωσε το παιδί κι εκείνοι διαπίστωσαν ότι ανέπνεε καλά και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η γυναίκα δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο όταν είδε μία συρταριέρα με ωραία πόμολα πεταμένη στα σκουπίδια. Σταμάτησε για να αφαιρέσει τα πόμολα και έτσι βρήκε το παιδί που ήταν η αλήθεια είναι πολύ τυχερό μέσα στην ατυχία του.

«Σκέφτομαι ξανά και ξανά αυτό που συνέβη και σφίγγεται η καρδιά μου. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι ότι κάποιος εγκατέλειψε ένα μωρό και να εστιάζω στο πως βρέθηκα εκεί σαν από θαύμα και σώθηκε μια αθώα ζωή», δήλωσε η γυναίκα.

Δείτε ακόμα Η τραγωδία της Τενερίφης: Τα 2 κορίτσια που βρέθηκαν σε έναν αθλητικό σάκο στον Ατλαντικό

Μιλώντας στις κάμερες μία γειτόνισσα που είχε μείνει άφωνη είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος. «Ακόμη και αν θέλεις να αφήσεις το παιδί σου, υπάρχουν πολλές επιλογές… ένα νοσοκομείο, μια εκκλησία, η πυροσβεστική, ακόμη και στο σπίτι μου.

Χτύπα μου το κουδούνι και φύγε και θα έκανα εγώ τα υπόλοιπα. Υπάρχει χειρότερο πράγμα απ’ το να αφήνεις ένα μωρό να πεθάνει στα σκουπίδια;» Η γυναίκα βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή αφού λίγες ώρες μετά θα περνούσε το σκουπιδιάρικο και η κατάληξη θα ήταν τραγικότατη. Τέλος καλό, όλα καλά!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close