μαμά_κοκορεύεται_που_η_κόρη_της_εκφοβίζει_άλλα_παιδιά_στην_παιδικη_χαρά_

Κι όμως. Αυτή η ασυνείδητη μαμά κοκορεύεται που η κόρη της εκφοβίζει και τρομοκρατεί άλλα παιδιά στις κούνιες. Τι άλλο θα δούμε;

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ζήτημα που απασχολεί πολύ τους γονείς, τους δασκάλους και τους καθηγητές τα τελευταία χρόνια. Ένα παιδί που εκφοβίζει άλλα παιδιά στο σχολείο όταν ενηλικιωθεί θα συνεχίσει αυτές τις άσχημες συμπεριφορές και στους υπόλοιπους συνανθρώπους του.

Έτσι ο σχολικός εκφοβισμός και γενικότερα ο εκφοβισμός δεν είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το περνάμε στα ψιλά γράμματα όσων αφορά την διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού. Κι ενώ γίνονται εκστρατείες για τον εκφοβισμό και οι κοινωνίες προσπαθούν να αποδεχτούν την διαφορετικότητα, αυτή η μαμά μας σόκαρε με άσχημο τρόπο.

Δείτε ακόμα Η τραγωδία της Τενερίφης: Τα 2 κορίτσια που βρέθηκαν σε έναν αθλητικό σάκο στον Ατλαντικό

Κοκορεύεται και καμαρώνει που η κόρη της εκφοβίζει άλλα παιδιά στις κούνιες. Αυτή η μητέρα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η κόρη της εκφοβίζει και παρενοχλεί άλλα παιδιά στις κούνιες. Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Κάθε φορά που ένα παιδί το οποίο έχει πέσει θύμα εκφοβισμού καταλήγει  νεκρό αναρωτιόμαστε τι μπορεί να έχουμε κάνει λάθος σαν κοινωνία που έχουμε φτάσει σε σημείο μικρά παιδιά να τρομοκρατούν άλλα παιδιά. Η κακή ανατροφή των παιδιών από τους γονείς τους, είναι σχεδόν πάντα η σωστή απάντηση.

Αυτή η μαμά μας δείχνει με πράξεις τι εννοούμε οι περισσότεροι από εμάς όταν μιλάμε για κακή ανατροφή. Η συγκεκριμένη μητέρα λοιπόν δεν δίστασε να μοιραστεί τις περιπέτειες της κόρης της στην παιδική χαρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φαίνεται πως η κόρη της παρενοχλεί και εκφοβίζει άλλα παιδιά στην παιδική χαρά και εκείνη η μητέρα παινεύεται γι’ αυτό. Η μικρή διώχνει τα άλλα παιδιά από τα παιχνίδια της παιδικής χαράς για να παίξει αυτή.

Δείτε ακόμα Γυναίκα ακρωτηριασμένη από τον σύζυγό της γίνεται το σύμβολο κατά της κακοποίησης

Όπως περιγράφει η μητέρα η κόρη της δεν αντέχει να περιμένει κάποιο παιδί να τελειώσει με την τσουλήθρα κι έτσι δεν διστάζει να το σπρώχνει από την τσουλήθρα για να κατέβει το άλλο παιδί γρηγορότερα. Φυσικά το παιδί που έσπρωξε έβαλε τα κλάματα.

«Σήμερα στις κούνιες, ένα αγόρι καθόταν στην κορυφή της τσουλήθρας περισσότερο απ’ όσο θα ήθελε η κόρη μου – δηλαδή, 3 δευτερόλεπτα το πολύ – κι έτσι αυτή τον έσπρωξε για να κατέβει.

Το αγόρι, που ήταν αρκετά μεγαλύτερό της, άρχισε να κλαίει, αλλά η κόρη μου έμεινε ασυγκίνητη. Ο πατέρας του έτρεξε να παρέμβει, αλλά όταν είδε πόσο μικρότερη είναι η κόρη μου, μάλλον ντράπηκε λίγο για τον γιο του που είναι τόσο φλώρος.»

Δείτε ακόμα Έζησα την κακοποίηση στην πρώτη μου σχέση στα 14

Σαν να μην έφτανε αυτή η απαράδεκτη περιγραφή αυτή η τραγική μάνα συνέχισε με μία φωτογραφία της κόρης της. Στην φωτογραφία φαίνεται η μικρή στο τιμόνι ενός “πλοίου” στην παιδική χαρά και συνοδεύεται με το σχόλιο:

«Ικανοποιημένη απ’ τον εαυτό της, η Έμα πήρε αυτό που ήθελε και απ’ το επόμενο παιδί που βρέθηκε στον δρόμο της και τώρα βρίσκεται εκείνη στο τιμόνι του πλοίου.»

Φυσικά όσοι διάβασαν αυτά τα πράγματα ξεσηκώθηκαν. «Είναι προφανές από που έχει πάρει την κακή συμπεριφορά της», είπαν μερικοί ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα κάνει αυτή η μαμά όταν η κόρη της βρει τον δάσκαλό της από κάποιο άλλο, πιο δυνατό παιδί.

Δείτε ακόμα 5χρονο αγγελούδι βρίσκει τον τρόπο να μην πονάει η καρκινοπαθής μητέρα του

«Ήθελα να δω, αυτή που κοκκορεύεται για το bullying του παιδιού της, τι θα κάνει όταν μια μέρα τα βάλει με ένα παιδί που θα της απαντήσει με το ίδιο νόμισμα…»

Photo cover via: psychologynow.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close