σούπερ μάρκετ_έφτιαξε_ειδικό_καρότσι_για_πολύτεκνη_μητέρα_

Ένα σουπερ μάρκετ μοίρασε χαμόγελα, όταν έφτιαξε καρότσι με επιπλέον παιδικές θέσεις για πολύτεκνη πελάτισσα.

Σίγουρα όταν μένεις χρόνια σε μία γειτονιά και το σούπερ μάρκετ το επισκέπτεσαι τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, έχει διαμορφώσει μία πολύ καλή σχέση με τους υπαλλήλους. Όχι τόσο με την διεύθυνση όσο με τους υπαλλήλους.

Σου βάζουν από το καλό το κρέας, σε ενημερώνουν για τις προσφορές, σε προειδοποιούν για προϊόντα που εκείνοι δε θα αγόραζαν, κουτσομπολεύετε. Γι’ αυτό και οι νοικοκυρές δύσκολα αλλάζουν σούπερ μάρκετ. Γιατί στο δικό τους σούπερ μάρκετ ξέρουν τι αγοράζουν. Στων άλλων, όχι.

Δείτε ακόμα Την χειροκροτούμε : Μαμά πούλησε όλη της την περιουσία για να υιοθετήσει 11 παιδιά

Κι ενώ αυτά που σας αναφέραμε πιο πάνω είναι συχνές συμπεριφορές ανθρώπων στο σούπερ μάρκετ, η σημερινή μας ιστορίας μας έκανε να χαμογελάσουμε γλυκά. Γιατί το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, δεν έδωσε απλά καλό κρέας στην πολύτεκνη μητέρα της σημερινής μας ιστορίας.

Κατασκεύασε αποκλειστικά γι’ αυτήν ένα καρότσι για τα ψώνια με περισσότερες θέσεις για παιδιά, έτσι ώστε να την διευκολύνουν στην αγορές της. Η ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η μητέρα της σημερινής μας ιστορίας ονομάζεται Άνι Μπάρτον και δέχτηκε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της. Η μητέρα πήγαινε και ψώνιζε στο Τέσκο της γειτονιάς της και οι υπάλληλοι αλλά και οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν παρατηρήσει ότι η νεαρή γυναίκα δεν έβρισκε ησυχία.

Βλέπετε είναι μητέρα 4 διδύμων 8 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να βάζει δύο παιδιά καθιστά στις κλασικές θέσεις στα καρότσια του σούπερ μάρκετ και δύο όρθια μέσα στο καρότσι.

Πέρα από το γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά μέσα στο καρότσι δεν είχε χώρο για τα ψώνια, αυτή η λύση δεν ήταν ασφαλής για τα παιδιά της. Όμως το προσωπικό του καταστήματος αντιλήφθηκε το πρόβλημά της και την ταλαιπωρία της και αποφάσισε να λάβει δράση.

Δείτε ακόμα Γονείς βάζουν χρήματα σε βρεφικά προϊόντα για να βοηθήσουν άλλους γονείς

Έτσι το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ έφτιαξε ένα καρότσι για τα ψώνια, ειδικά γι’ αυτήν. Είχε 4 θέσεις για παιδιά και άπλετο χώρο για τα ψώνια της.

«Είχα δοκιμάσει τα πάντα», λέει η Άνι, «ακόμη και να κουβαλάω τα μικρά στα χέρια, αλλά ήταν αδύνατο να ψωνίσω έτσι. Μια μέρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος με είδαν και είπαν ότι ίσως μπορούσαν να με βοηθήσουν ζητώντας ένα ειδικό καρότσι απ’ τον προμηθευτή τους».

σούπερ μάρκετ_έφτιαξε_ειδικό_καρότσι_για_πολύτεκνη_μητέρα_

«Μου φάνηκε αστείο, αλλά και απίθανο να συμβεί», συνεχίζει, «και δεν το ξανασκέφτηκα. Τις προάλλες όμως, όταν ήρθα για ψώνια, με περίμεναν με το ολοκαίνουργιο καρότσι μου και μου είπαν πως από δω και στο εξής θα το έχουν παρκαρισμένο στο πίσω μέρος, μόνο για μένα!».

Δείτε ακόμα Μαμά αφήνει το γιο της να ζωγραφίζει σε όλους τους τοίχους του σπιτιού

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθήσαμε την Άνι να απολαμβάνει τα ψώνια της και ανυπομονούμε να ξαναδούμε τα μικρά στους διαδρόμους μας», λέει ο ένας από τους δύο εμπνευστές του ξεχωριστού αυτού καροτσιού, «Ελπίζουμε μόνο να έχουμε αφήσει αρκετό χώρο για τις πάνες!» συμπληρώνει χιουμοριστικά.

Photo cover via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close