ο-γιος-μου-θέλει-να-χωρίσει-αλλά-δεν-θα-τον-δεχτώ-σπίτι-

Θες να χωρίσεις γιόκα μου και περιμένεις από μένα καταφύγιο; Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Ποια είναι η γνώμη σας;

Οι περισσότεροι γονείς όταν τα παιδιά ζητούν την βοήθειά τους, ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού μα πάνω από όλα της καρδιάς τους και προσφέρουν την βοήθειά τους. Όμως είναι και μερικοί γονείς που δεν κάνουν εύκολα τα χατίρια. Ειδικότερα όσων αφορά τα διαζύγια.

Μία αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της και συνάμα την άποψή της μαζί μας. Ο γιος της θέλει να χωρίσει και η αναγνώστρια ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να τον δεχτεί σπίτι, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να γυρίσει στην γυναίκα του. Διαβάστε παρακάτω: 

Θες να χωρίσεις γιόκα μου και περιμένεις από μένα καταφύγιο; Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό

Ονομάζομαι Μαρία και έχω έναν γιο 45 ετών. Ο γιος μου είναι παντρεμένος με την γυναίκα του από τα 20 του και έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία. Το ένα μάλιστα σε μισό χρόνο ενηλικιώνεται. Ο γιος μου λοιπόν, αποφάσισε να μου πει τις προάλλες ότι είναι με μία άλλη γυναίκα.

Ότι τον τελευταίο ένα χρόνο η γυναίκα του δεν του δίνει καμία σημασία και πως νιώθει παραμελημένος. Μου είπε ότι προσπάθησε να της μιλήσει και ότι δεν φάνηκε να καταλαβαίνει μέχρι που στην δουλειά γνώρισε μία 20χρονη και είναι ερωτευμένος.

ο-γιος-μου-θέλει-να-χωρίσει-αλλά-δεν-θα-τον-δεχτώ-σπίτι-

Και εγώ και ο πατέρας του μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο γιος μου ήταν ανέκαθεν ένα συνεσταλμένο παιδί που δεν είχε πολλές εμπειρίες. Η γυναίκα του ήταν η πρώτη του σε όλα και την παντρεύτηκε. Εγώ του είχα πει ότι δεν πρέπει να βιάζεται αλλά δεν άκουγε.

Δείτε ακόμα Ο γιος μου κερατώνει την γυναίκα του και δεν ξέρω πως να το χειριστώ

Βιάστηκε να παντρευτεί, βιάστηκε να κάνει παιδιά, ε ας τα λουστεί. Δεν γίνεται να παίρνουμε διαζύγια και να χαλάμε το σπίτι μας για ψύλλου πήδημα. Αν είναι ερωτευμένος με άλλη να το συζητήσει με την γυναίκα του και αν τον δεχτεί να χωρίσει με την μικρή και να το ξεπεράσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εμάς δεν πρόκειται να έχει την παραμικρή βοήθεια. Είμαστε της άποψης ότι τα διαζύγια έχουν αυξηθεί πολύ τη σημέρον ημέρα, επειδή ο καθένας χωρίζει χωρίς καμία συνέπεια. Γυρίζουν πίσω στην μαμά και στον μπαμπά και όλα είναι εντάξει.

ο-γιος-μου-θέλει-να-χωρίσει-αλλά-δεν-θα-τον-δεχτώ-σπίτι-

Δεν είναι έτσι όμως. Η δική μου η πόρτα είναι κλειστή. Αν θέλει να βρει σε ξενοδοχείο κανένα δωμάτιο και μετά να πέσει στα νοίκια, ας πέσει στα νοίκια. Όπως και να ‘χει όμως έτσι όπως έστρωσε πρέπει και να κοιμηθεί. Δεν γίνεται να κάνουμε όλα τα χατίρια στα παιδιά μας και μετά να αναρωτιόμαστε γιατί χωρίζουν με το παραμικρό.

Δείτε ακόμα Παίρνω περισσότερα λεφτά από τον άντρα μου κι εκείνος με ζηλεύει

Με αυτόν τον τρόπο θα του δώσω και το κίνητρο να γυρίσει στην γυναίκα του και να το παλέψει περισσότερο. Όχι να του προσφέρω στέγη και να του στρώνω το έδαφος για να χωρίσει ακόμη πιο εύκολα. Και τα παιδιά; Τα σκέφτεται κανείς τα εγγόνια μου που θα είναι παιδιά χωρισμένων γονιών;

Πόσα ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να αποκτήσουν μέσα από αυτήν την συνθήκη; Και είναι και τα δύο σε πολύ κρίσιμη ηλικία. Αποκλείεται να το δεχτώ και συμβουλεύω και άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο. Αν τα παιδιά σας δεν εκτιμούν αυτά που έχουν και κάνουν βλακείες να είναι σε θέση να δεχτούν και τις συνέπειες των πράξεών τους.

ο-γιος-μου-θέλει-να-χωρίσει-αλλά-δεν-θα-τον-δεχτώ-σπίτι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close